Vaguras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα στην παρέα. Έχω εδώ και 3 χρόνια το Redmi Note8t, το οποίο πνέει τα λοίσθια. Το τελευταίο διάστημα έχω βάλει custom rom με android 13 και το κινητό έχει γίνει καλύτερο. Παρόλα αυτά, το κινητό λόγω μπαταρίας δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ακόμη και από αποψη παλαιότητας (μοντελο 2019). Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος απο την xiaomi, λόγω των θεμάτων του MIUI. Σκέφτομαι λοιπόν να πάω σε άλλη εταιρεία. Το budget maximum 250 euro. Δυστυχώς παρατήρησα λίγο την αγορά το τελευταίο διάστημα και αυτό που είδα είναι ότι οι τιμές έχουν ξεφύγει με τις εταιρείες να βγάζουν υποδεέστερα κινητά σε σχέση με πριν (κάθε πέρσι και καλύτερα δηλαδή) και αυξάνουν τις τιμές!!! Τουλάχιστον σε πολλές περιπτώσεις, αν όχι σε όλες... Λιγα λογια για την χρήση που κάνω: Κυρίως τηλέφωνα, chat, youtube και browisng γενικότερα, άντε και κανένα google maps. Δεν παίζω παιχνίδια, φωτογραφίες βγάζω περιστασιακά, δεν είναι ανάγκη η καλή κάμερα (που από όσο βλέπω στο budget μου, η κάμερα μάλλον θα είναι ίδιας ποιότητας ή και χειρότερη απο αυτό που έχω τώρα..), θέλω καλή αυτονομία, φωτεινή οθόνη και NFC. Απο τη δική μου έρευνα έχω δει και σκέφτομαι τα εξής: motorola g72 κοντά στα 200€ realme 10 κοντά στα 200€ επίσης. OnePlus Nord CE 3 Lite στο όριο των 250€. Σε υπέρβαση τιμών: (αν πραγματικά αξίζει θα την κάνω, αφού κρατάω το κινητό 3 χρόνια και όσο αντέξει) Samsung A34 από 290€ (6GB /128 GB) Moto Edge 30 Neo απο 270€ (8GB/128GB) To samsung έχει λογικά πολύ καλύτερη software υποστήριξη σε σχέση με τα υπόλοιπα και δεν έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν κάποιο smartphone της εταιρείας. Το Edge 30 neo παρόλο που είναι περσινο μοντέλο, με δελεάζει απο το μικρό μέγεθός του (δεν αντέχω άλλο τα κινητά παντόφλες) συν το καθαρό android, παρόλο που δεν έχει την υποστήριξη χρονικά της samsung για παράδειγμα ή της realme σε δευτερη φάση... Για πείτe τη γνώμη σας, ακόμη και για άλλες συσκευές που δεν έχω σκεφτεί μιας και δεν παρακολουθώ την αγορά επισταμένως, μπας και πάρω την απόφαση σχετικά σύντομα. Κάθε μέρα που περνάει οι τιμές ανεβαίνουν, και το xiaomi note 8t δεν ξέρω πόσο θα αντέξει με την νεκρανάσταση που του έκανε μέσω evolurion x rom... Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Donalhioy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 το 8t ακομα και το 2019, ηταν της low budget κατηγοριας, δυσκολο να σε εντυπωσιασει ενα κινητο entry level και απο οτι βλεπω απο τις επιλογες, μια απο τα ιδια μεσα στο budget, https://www.bestprice.gr/item/2158449661/samsung-galaxy-a34-5g-6gb-128gb-dual.html
bebis4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μετα από xiaomi mi a2 lite το οποίο ακόμη και τωρα με καλυπτε με την αποκριση του, αλλα με ενοχλούσαν οι διαφημισεις και μετά από ψαξιμο στην τιμη εως 250 euro κατέληξα στο συγκεκριμένο το κινητό motorola g72 το οποίο με κάλυψε πλήρως σε ταχύτητα αποκριση και διάρκεια μπαταρίας όπου με μέτρια χρήση δεδομένων και wifi κρατάει 1.5 απο το 80%-30%. Ηχος καθαρός στις κλήσεις και αρκετος για την ανοικτή ακρόαση. Τουρμπο φόρτιση. Ερχεται με φορτιστη γρηγορης φόρτισης, θηκη και τζαμακι. προτεινεται για αγορα.
osfp1978 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 22/9/2023 στις 8:47 ΜΜ, bebis4 είπε Μετα από xiaomi mi a2 lite το οποίο ακόμη και τωρα με καλυπτε με την αποκριση του, αλλα με ενοχλούσαν οι διαφημισεις και μετά από ψαξιμο στην τιμη εως 250 euro κατέληξα στο συγκεκριμένο το κινητό motorola g72 το οποίο με κάλυψε πλήρως σε ταχύτητα αποκριση και διάρκεια μπαταρίας όπου με μέτρια χρήση δεδομένων και wifi κρατάει 1.5 απο το 80%-30%. Ηχος καθαρός στις κλήσεις και αρκετος για την ανοικτή ακρόαση. Τουρμπο φόρτιση. Ερχεται με φορτιστη γρηγορης φόρτισης, θηκη και τζαμακι. προτεινεται για αγορα. Μια παρενθεση στο νημα....το g72 εχει always on display πραγματικο η εχει την μουφα των χιαομι των 10δλ; Στις 22/9/2023 στις 10:45 ΠΜ, Vaguras είπε Καλημέρα στην παρέα. Έχω εδώ και 3 χρόνια το Redmi Note8t, το οποίο πνέει τα λοίσθια. Το τελευταίο διάστημα έχω βάλει custom rom με android 13 και το κινητό έχει γίνει καλύτερο. Παρόλα αυτά, το κινητό λόγω μπαταρίας δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ακόμη και από αποψη παλαιότητας (μοντελο 2019). Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος απο την xiaomi, λόγω των θεμάτων του MIUI. Σκέφτομαι λοιπόν να πάω σε άλλη εταιρεία. Το budget maximum 250 euro. Δυστυχώς παρατήρησα λίγο την αγορά το τελευταίο διάστημα και αυτό που είδα είναι ότι οι τιμές έχουν ξεφύγει με τις εταιρείες να βγάζουν υποδεέστερα κινητά σε σχέση με πριν (κάθε πέρσι και καλύτερα δηλαδή) και αυξάνουν τις τιμές!!! Τουλάχιστον σε πολλές περιπτώσεις, αν όχι σε όλες... Λιγα λογια για την χρήση που κάνω: Κυρίως τηλέφωνα, chat, youtube και browisng γενικότερα, άντε και κανένα google maps. Δεν παίζω παιχνίδια, φωτογραφίες βγάζω περιστασιακά, δεν είναι ανάγκη η καλή κάμερα (που από όσο βλέπω στο budget μου, η κάμερα μάλλον θα είναι ίδιας ποιότητας ή και χειρότερη απο αυτό που έχω τώρα..), θέλω καλή αυτονομία, φωτεινή οθόνη και NFC. Απο τη δική μου έρευνα έχω δει και σκέφτομαι τα εξής: motorola g72 κοντά στα 200€ realme 10 κοντά στα 200€ επίσης. OnePlus Nord CE 3 Lite στο όριο των 250€. Σε υπέρβαση τιμών: (αν πραγματικά αξίζει θα την κάνω, αφού κρατάω το κινητό 3 χρόνια και όσο αντέξει) Samsung A34 από 290€ (6GB /128 GB) Moto Edge 30 Neo απο 270€ (8GB/128GB) To samsung έχει λογικά πολύ καλύτερη software υποστήριξη σε σχέση με τα υπόλοιπα και δεν έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν κάποιο smartphone της εταιρείας. Το Edge 30 neo παρόλο που είναι περσινο μοντέλο, με δελεάζει απο το μικρό μέγεθός του (δεν αντέχω άλλο τα κινητά παντόφλες) συν το καθαρό android, παρόλο που δεν έχει την υποστήριξη χρονικά της samsung για παράδειγμα ή της realme σε δευτερη φάση... Για πείτe τη γνώμη σας, ακόμη και για άλλες συσκευές που δεν έχω σκεφτεί μιας και δεν παρακολουθώ την αγορά επισταμένως, μπας και πάρω την απόφαση σχετικά σύντομα. Κάθε μέρα που περνάει οι τιμές ανεβαίνουν, και το xiaomi note 8t δεν ξέρω πόσο θα αντέξει με την νεκρανάσταση που του έκανε μέσω evolurion x rom... Ευχαριστώ για το χρόνο σας! To G72 και το REALME 10 θα σε καλυψουν πιστευω.Σχεδον ιδια τηλεφωνα με ιδιο επεξεργαστη,μπαταρια,φορτιστη,μεγεθος αλλα διαφορετικες καμερες.Το Μοτορολα εχει και στερεοφωνικα ηχεια,ενω το 10αρι μαλλον καλυτερη καμερα παρολο τα ονομαστικα λιγοτερα μεγκαπιξελ.
MrWhite Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 On 22/09/2023 at 20:47, bebis4 said: Μετα από xiaomi mi a2 lite το οποίο ακόμη και τωρα με καλυπτε με την αποκριση του, αλλα με ενοχλούσαν οι διαφημισεις και μετά από ψαξιμο στην τιμη εως 250 euro κατέληξα στο συγκεκριμένο το κινητό motorola g72 το οποίο με κάλυψε πλήρως σε ταχύτητα αποκριση και διάρκεια μπαταρίας όπου με μέτρια χρήση δεδομένων και wifi κρατάει 1.5 απο το 80%-30%. Ηχος καθαρός στις κλήσεις και αρκετος για την ανοικτή ακρόαση. Τουρμπο φόρτιση. Ερχεται με φορτιστη γρηγορης φόρτισης, θηκη και τζαμακι. προτεινεται για αγορα. το γλυκοκοιταζω και εγω το g72, αλλα δεν βρισκω ενα καταστημα (με καλη τιμη) να τα εχει ολα τηλεφ+θηκη+cover και ετσι με τα μεταφορικα με βλεπω να πηγαινω στο A34
bebis4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, MrWhite είπε το γλυκοκοιταζω και εγω το g72, αλλα δεν βρισκω ενα καταστημα (με καλη τιμη) να τα εχει ολα τηλεφ+θηκη+cover και ετσι με τα μεταφορικα με βλεπω να πηγαινω στο A34 https://www.bestprice.gr/item/2158014269/motorola-moto-g72-8gb-128gb.html το δικο μου ειχε μεσα θηκη τζαμακι και τον φορτιστη με τον οποιο φορτιζει ταχυτατα
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Γεια σε όλους..για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής..μιας και είμαι κάτοχος του xiaomi redmi note 8t είμαι σε αναζήτηση αγοράς κινητού και εγώ.εχω δει αυτό εδώ Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G NFC Dual SIM (8GB/256GB) Graphite Gray Και είναι στα 200 κάτι ευρώ..θα ήθελα κάτι σε 8 άρα ραμ και 256 εσωτερική μνήμη γτ είμαι παθών από το κινητό που έχω.εχω ένα μπάτζετ 250 ευρώ και εγώ.κοιταζω διάφορα κινητά που στην έκδοση 4g αντί για 5g μπορεί να έχουν μέχρι και 60 ευρώ διάφορα.ισως και παραπάνω.καμερα θέλω καλή.θεωρω πως χρειάζομαι ένα γρήγορο κινητό γενικά γτ αλλάζω κάθε 3 χρόνια και αν.ειδικα αν με καλύπτει ένα κινητό το κρατάω αρκετό καιρό.θελω να έχει καλό επεξεργαστή οπότε ποιον πρέπει να αποφύγω να έχει το κινητό που θα αγοράσω;
osfp1978 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, bebis4 είπε https://www.bestprice.gr/item/2158014269/motorola-moto-g72-8gb-128gb.html το δικο μου ειχε μεσα θηκη τζαμακι και τον φορτιστη με τον οποιο φορτιζει ταχυτατα Το g72 έχει πραγματικό always on display ή έχει την μουφα των 10δλ των χιαομι.
bebis4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 27/9/2023 στις 11:04 ΠΜ, osfp1978 είπε Το g72 έχει πραγματικό always on display ή έχει την μουφα των 10δλ των χιαομι. ελπιζω να βοηθα το video να καταλαβεις γιατι δεν ξερω τι εννοεις.
aces Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 27/9/2023 στις 7:57 ΠΜ, noobogadgetakias είπε Γεια σε όλους..για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής..μιας και είμαι κάτοχος του xiaomi redmi note 8t είμαι σε αναζήτηση αγοράς κινητού και εγώ.εχω δει αυτό εδώ Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G NFC Dual SIM (8GB/256GB) Graphite Gray Και είναι στα 200 κάτι ευρώ..θα ήθελα κάτι σε 8 άρα ραμ και 256 εσωτερική μνήμη γτ είμαι παθών από το κινητό που έχω.εχω ένα μπάτζετ 250 ευρώ και εγώ.κοιταζω διάφορα κινητά που στην έκδοση 4g αντί για 5g μπορεί να έχουν μέχρι και 60 ευρώ διάφορα.ισως και παραπάνω.καμερα θέλω καλή.θεωρω πως χρειάζομαι ένα γρήγορο κινητό γενικά γτ αλλάζω κάθε 3 χρόνια και αν.ειδικα αν με καλύπτει ένα κινητό το κρατάω αρκετό καιρό.θελω να έχει καλό επεξεργαστή οπότε ποιον πρέπει να αποφύγω να έχει το κινητό που θα αγοράσω; Realme 10 / Galaxy A34 / Moto G72 https://www.bestprice.gr/compare/2158390640-2158449661-2158531599
eko13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν εξαιρέσετε το ραδιο το Α34 είναι καλύτερο τηλέφωνο από τα δυο. Ουσιαστικά είναι ο διάδοχος του Α52s, ένα αξιολογο τηλέφωνο δηλαδη που θα καλύψει ουσιαστικά το 90% των χρηστών... Ακόμα και στην καμερα, αν και με λιγότερα MP αλλα με οπτικό σταθεροποιητη και ληψη 4Κ βίντεο είναι ουσιαστικά καλύτερο. Βάζεις και καλύτερο επεξεργαστή και φιρμα, και ουσιαστικά μοιάζει μονόδρομος... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από eko13
greekboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ψάχνω για συγγενικό μου πρόσωπο το ίδιο. Προσωπικά έχω ψιλοκαταλήξει στο realme10 επειδή έχει και θήκη μέσα στη συσκευασία, η μόνη μου ερωτήση, vowifi/wificall έχει με cosmote/vodafone? μιας και η δευτερη επιλογη είναι το g72, με αυτο τι γινεται στο ιδιο θεμα? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από greekboy
CaptainChris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Το Motorola G72 έχει καλύτερη οθόνη και φωτογραφική. Έχει φυσικά θήκη, φορτιστή και μεμβράνη πάνω στην οθόνη και φυσικά WiFi calling
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα