Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, miltostammy είπε

Αυτή προφανώς φίλε μου ικανοποιησε πλήρως τις ανάγκες σου. Και την κατα ευχαριστιεσαι. Ο άλλος που κοιτάζει μόνο ελληνικά προγράμματα και δεν έχει 500 μήπως μπορεί να βολευτεί με μια των 300??? Τι παραπάνω εικόνα θα του δώσει στα κανάλια?

Έρχεσαι λοιπόν στα λόγια μου. Αγόρασες μια τηλεόραση όχι επειδή ήταν ακριβότερη αλλά επειδή και μπορούσες οικονομικά και ήθελες να έχεις γαματη εικόνα αλλά λόγω ps

ναι ναι φυσικα εννοειται ετσι παει !!! Αν δεν εχεις PS 5 δεν υπαρχει καν λογος για 500 ευρω αδικα !!! Γιατι ακομα και με ps 4 pro μια χαρα ειναι με 300-στο σαλονι εχω με 269 μια Hisense που παιζει μονο youtube ο μικρος .

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά η τηλεόραση του τίτλου είναι μια χαρά, 280 ευρώ ζητάνε θα πάρετε τηλεόραση που αξίζει τα λεφτά της και παραπάνω. Αν τυχόν οι απαιτήσεις είναι υψηλές, θέλετε gaming καλό HDR κτλ προφανώς και δεν συζητάμε για αυτό το μπάτζετ. Το ερώτημα πρέπει να είναι τι αντίστοιχο η καλύτερο βρίσκεται σε ένα λογικό εύρος τιμής κοντά στα 280 ευρώ σε αυτές τις ιντσες. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!. Τελικά την έχει πάρει κάποιος; Εάν ναι, θα μας πει πρώτες εντυπώσεις; Κυρίως από τον ταχύτητα απόκρισης στην αλλαγή των καναλιών, και την ποιότητα εικόνας και ήχου.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, genecis είπε

Καλησπέρα στην παρέα!. Τελικά την έχει πάρει κάποιος; Εάν ναι, θα μας πει πρώτες εντυπώσεις; Κυρίως από τον ταχύτητα απόκρισης στην αλλαγή των καναλιών, και την ποιότητα εικόνας και ήχου.

Στην  αλλαγή καναλιών είναι πιο αργή από Samsung 15ετιας.

Ηχος ψιλοχαλια, εικόνα ωραία χρώματα αλλά ξεπλυμενο μαύρο.Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με ρυθμίσεις.

Για τα λεφτά της είναι ΤΕΛΕΙΑ (αν βγάλει 5ετια).

Το android με δυσκόλεψε λίγο...

Ακόμη και player για εξωτερικό μέσο πρέπει να το κατεβάσεις εσύ!!!

Η Samsung που λέγαμε έπαιζε ότι της κουμπωνες χωρίς πολλά πολλά!

Στικάκι μόνο FAT32 και ότι συνεπάγεται.

Το τονίζω,για υπνοδωμάτιο που την ήθελα εγώ είναι ΤΕΛΕΙΑ για τα λεφτά τηςμ

• Like 4
Δημοσ.
8 minutes ago, giannisp1977 said:

Το android με δυσκόλεψε λίγο...

Ακόμη και player για εξωτερικό μέσο πρέπει να το κατεβάσεις εσύ!!!

Τουλάχιστον έχεις επιλογές και δεν είναι σαν τις άλλες φόλες ντεμέκ-android, που ούτε disney+ δεν μπορείς να βάλεις από το "app store" τους.

Μια χαρά.... εγώ τη ζαχαρώνω για το εξοχικό. Σιγά, σε σχέση με καμιά turbo-x, ή F U , καλύτερη θα'ναι.

Για το fat32 ξαναδέστο με άλλο στικάκι (σε μια άλλη toshiba που είχα, ένα στικάκι δεν μου το διάβαζε ntfs με τίποτα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα λεφτά της είναι εξαιρετικη, μπήκε στο σαλόνι των γονιών μου, το οποίο είναι φωτεινό και κάνει την δουλειά της μια χαρά, από όσες αυτού του μπάτζετ τηλεοράσεις έχω δει νομίζω είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη. Ο ήχος όντως έχει θέμα, για ταινίες,games κτλ θέλει κάτι καλύτερο για τα κλασσικά τηλεοπτικά που φαντάζομαι οι περισσότεροι δεν έχουν απαιτήσεις την παλεύει. Το android tv εμένα με έχει βολεψει όπου το έχω χρησιμοποιήσει έτσι και εδώ το θεωρώ αξιόλογο. Τρώει τα σκαλωματακια της στα μπες βγες στα menu, στις αλλαγές των καναλιών είναι ψιλο οκ. Γενικά, για 280 και με λογικές απαιτήσεις είναι πραγματικά πολύ καλή.

Επίσης αν και εμένα με βολεψαν τα ποδαράκια που είναι χαμηλά, αν θέλετε να τοποθετήσετε soundbar μπροστά από την τηλεόραση δεν βολεύουν ενώ δεν είναι και ιδιαίτερα σταθερά.

Επεξ/σία από gkarako
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...