Προς το περιεχόμενο

Toshiba 55αρα 4Κ Γερμανός 279 ευρώ.

viman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, stivi1981 είπε

Τα βλέπω καθημερινά τα προβλήματα τους!

Καλημέρα, είσαι τεχνικός?

Έχεις πρόταση για συγκεκριμένα μοντέλα 55'-65' τα οποία να έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής?

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αγορά μιας πιο επώνυμης τηλεόρασης στα 1000 χοντρικά ευρω. Προφανώς θεωρώ θα σου δώσει κάποια καλύτερη εικόνα ήχο και κάποια περισσότερη διάρκεια ζωής.

Όταν όμως μιλάμε για καθημερινή χρήση τι εννοούμε?

Πρέπει θεωρώ να ξεχωρίσουμε αυτό το θέμα.

Καθημερινή χρήση είναι το να βλέπει κάποιος ελληνικά κανάλια και ειδήσεις. Καθημερινή χρήση για κάποιον άλλον είναι να δουλεύει όλη μέρα και να βλέπει μια ταινία το βράδυ σε 4k από όπου και εάν την δει, κατεβασμένη η όχι.

Μιλάμε για τελείως λοιπόν διαφορετικες χρήσεις καθημερινότητας. 

Επίσης το ποσό που μπορεί να διαθέσει κάποιος για αγορά τηλεόρασης. Ένας έχει 1000 ευρω να πάρει μια ακριβή. Ένας άλλος μπορεί να δώσει κάνα 300 ευρω για αγορά. Ο δεύτερος θα δώσει, σε βάθος 10ετιας όσα έδωσε ο πρώτος με τη μια και θα έχει ανά τριετία νέο μοντέλο των 300 ευρω. Εάν δεχτούμε.φυσικα δεδομένο ότι χαλάνε στη 2ετια με 3 ετια.

Άρα φίλοι μου αγοράζω οτι μου ταιριάζει. Τόσο απλά. 

Για να μην βγω τελείως off topic,  έχω μια lg 55 των 1000 ευρω 5ετιας και 2 tcl 3 μηνών 55 και 65 ιντσών. Μια χαρά βλεπω και ακούω  αυτό που θέλω σε όλες. Οι lg55, και η tcl συνδεδεμένες σε ηχομοαρες, τις οποίες σπάνια ανοίγω (υπερκαταναλωτισμος) και την tcl65 σε home cinema συνδεδεμένη, το οποίο και αυτό σπάνια ανοίγω πλέον.

Άποψη μου? 

Αγοράστε ότι σας ταιριάζει απόλυτα κυρίως οικονομικά και στα γούστα.σας όσο μπορείτε.  

Επεξ/σία από miltostammy
  • Like 6

11 ώρες πριν, stivi1981 είπε

Για TCL κάπου είχα διαβάσει ότι κάνουνε και αυτές φασόν...

Δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό. Υπάρχουν οι Thomson που είναι φασόν TCL, μήπως μπερδεύτηκες;

1 ώρα πριν, Doubt είπε

Δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό. Υπάρχουν οι Thomson που είναι φασόν TCL, μήπως μπερδεύτηκες;

Μπορεί να είναι και έτσι δεν θυμάμαι.

Όπως και να χει όμως τηλεοράσεις σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι υποδεέστερες ποιοτικά..

Και οι πιο πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν τη λύση φασόν!

Τους βολεύει καλύτερα λόγω χρημάτων

σε αυτά τα χρήματα πάντως η τηλεόραση Είναι αρκετά καλή αλλά το ρίσκο να χαλάσει είναι μεγαλο...

Όποτε λες δίνω 200 κάτι ευρώ και ρισκάρω. Κάθε 2-3 χρόνια να αλλάζω τηλεόραση!

Και το ξαναλέω γνώμη μου είναι η επέκταση εγγύησης σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές..

Όλα καλά αλλά από στικάκι ή εξωτερικό σκληρό πώς βλέπουμε ταινία? Ανάθεμα η Samsung 14ετιας μόλις κουμπωνες στικάκι έπαιζε απευθείας! Μπορεί κάποιος κατέχων να βοηθήσει?

Ps Δοκίμασα και στικάκι σε fat32.Το βλέπει, το διαβάζει αλλά δεν παίζει ταινία!Σαν να λείπει ο player!

Ευχαριστώ.

Παλιά Thomson 55 στους γονείς μου σε τιμή προσφοράς τότε κάνα 200€ το πολύ με 4k και ψιλό hdr παίζει κ δείχνει άψογα για τη τιμή της ,αγορασμενη πριν 4 χρόνια περίπου οπότε είναι όπως κάτσει .

3 ώρες πριν, giannisp1977 είπε

Όλα καλά αλλά από στικάκι ή εξωτερικό σκληρό πώς βλέπουμε ταινία? Ανάθεμα η Samsung 14ετιας μόλις κουμπωνες στικάκι έπαιζε απευθείας! Μπορεί κάποιος κατέχων να βοηθήσει?

Ps Δοκίμασα και στικάκι σε fat32.Το βλέπει, το διαβάζει αλλά δεν παίζει ταινία!Σαν να λείπει ο player!

Ευχαριστώ.

Πολλές Samsung δεν έπαιζαν (δεν είχαν player) ελεύθερο, παρόλο που υπήρχε μέσα στο firmware...εάν βέβαια ήξερες έμπαινες μέσα στο εργοστασιακό Μενού και απελευθέρωνες τον player που υπήρχε ήδη εκεί😉

2 ώρες πριν, ak156 είπε

Πολλές Samsung δεν έπαιζαν (δεν είχαν player) ελεύθερο, παρόλο που υπήρχε μέσα στο firmware...εάν βέβαια ήξερες έμπαινες μέσα στο εργοστασιακό Μενού και απελευθέρωνες τον player που υπήρχε ήδη εκεί😉

Ok.

Για την τιβι του θέματος μήπως γνωρίζουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά αγόρασα 55αρα 4k Hitachi από Public το 2016, σε προσφορά θυμάμαι στα 550€, φέτος έχει βγάλει δύο άσπρες γραμμές, μια πιο αχνή κάθετη μια μια οριζόντια εμφανή. Πρόλαβα και παραγγειλα κ αυτή του θέματος να ναι καλά το μέλος @viman. Ας ελπίσουμε ότι θα αντέξει.

Επεξ/σία από KBean

εχω αλλαξει αρκετες φτηνες και τελικα πηρα LG 55 4K στα 500 πριν 2 χρονια σε black friday  απο plasio- ε και αυτη κανει κολληματα που και που αλλα εχει εικονα καλυτερη απο τις φτηνες ( Hitachi-FU) .

πιστευω καλυτερα να παιρνεις επωνυμη και οσο αντεξει να εχεις ωραια εικονα-ειδικα σε ps5 τα σπαει και ας μην εχει 2.1 hdmi.

12 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

εχω αλλαξει αρκετες φτηνες και τελικα πηρα LG 55 4K στα 500 πριν 2 χρονια σε black friday  απο plasio- ε και αυτη κανει κολληματα που και που αλλα εχει εικονα καλυτερη απο τις φτηνες ( Hitachi-FU) .

πιστευω καλυτερα να παιρνεις επωνυμη και οσο αντεξει να εχεις ωραια εικονα-ειδικα σε ps5 τα σπαει και ας μην εχει 2.1 hdmi.

Αυτή προφανώς φίλε μου ικανοποιησε πλήρως τις ανάγκες σου. Και την κατα ευχαριστιεσαι. Ο άλλος που κοιτάζει μόνο ελληνικά προγράμματα και δεν έχει 500 μήπως μπορεί να βολευτεί με μια των 300??? Τι παραπάνω εικόνα θα του δώσει στα κανάλια?

Έρχεσαι λοιπόν στα λόγια μου. Αγόρασες μια τηλεόραση όχι επειδή ήταν ακριβότερη αλλά επειδή και μπορούσες οικονομικά και ήθελες να έχεις γαματη εικόνα αλλά λόγω ps

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...