MrWhite Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, nickd23 said: Η τηλεόραση είναι απλά rebranded TCL. Όλα τα μενού, εφαρμογές κτλ γράφουν TCL. Για τα λεφτά της είναι τζάμπα... την πηρα για ενα τουριστικο καταλημα που εχω. Νομιζω πως ειναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 το panel τι λεει ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stark Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 30 minutes ago, kekos123 said: το panel τι λεει ? Κι εγώ αυτό θα ήθελα να ξέρω 5 hours ago, Teddy77 said: Ήθελα να την πάρω (νομίζω αυτό το μοντέλο ήταν)και είχε μόνο 2 κακά: -Τα ηχεία είχαν πολύ μικρή ένταση -Το menu όλων των app (πχ netflix) είχε πολύυυυυυυ lag (αλλά αυτό είναι πρόβλημα με όλες τις φτηνές smart που έχω δει) Κατά τ'άλλα για 280€ τι να λέμε, τσάμπα. Οπότε για μένα που έχω TV Box και ξέχωρα ηχεία (με οπτική σύνδεση) και θέλω να αντικαταστήσω μια 42άρα LG του 2011, λογικά είναι καλή ευκαιρία, ε; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 30 minutes ago, stark said: Οπότε για μένα που έχω TV Box και ξέχωρα ηχεία (με οπτική σύνδεση) και θέλω να αντικαταστήσω μια 42άρα LG του 2011, λογικά είναι καλή ευκαιρία, ε; Τιμιότατη είναι, αυτό τον χαρακτηρισμό μόνο μπορώ να δώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Για ps4 pro η nintendo switch κάνει η δεν έχει νόημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) θελω να παρω μια 55αρα.. με συνδεμενο το PC μου πανω στην τηλεοραση και χρηση μονο για να βλεπω ταινιες, Netflix και Youtube κοιταω τις παρακατω: Samsung 55" UE55CU7172UXXH (2023) απο 437ε Samsung 55" UE55BU8072 (2022) απο 469ε LG 55" 55UQ75006LF (2022) απο 439ε η συγκεκριμενη του θεματος φανταζομαι ειναι αρκετα χειροτερη σαν εικονα; τι πανελ εχει; (δεν εχω αποφασισει ακομα αν ειναι καλυτερα να παω σε led samsung πανελ η σε IPS που εχουν οι LG, δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο για τη χρηση μου) επισης σκεφτομουν να παρω και μια ηχομπαρα οπως η Samsung HW-Q700B η τηλεοραση του θεματος συνδεεται κανονικα με αυτη; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από MasterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, MasterX είπε θελω να παρω μια 55αρα.. με συνδεμενο το PC μου πανω στην τηλεοραση και χρηση μονο για να βλεπω ταινιες, Netflix και Youtube κοιταω τις παρακατω: Samsung 55" UE55CU7172UXXH (2023) απο 437ε Samsung 55" UE55BU8072 (2022) απο 469ε LG 55" 55UQ75006LF (2022) απο 439ε η συγκεκριμενη του θεματος φανταζομαι ειναι αρκετα χειροτερη σαν εικονα; τι πανελ εχει; (δεν εχω αποφασισει ακομα αν ειναι καλυτερα να παω σε led samsung πανελ η σε IPS που εχουν οι LG, δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο για τη χρηση μου) επισης σκεφτομουν να παρω και μια ηχομπαρα οπως η Samsung HW-Q700B η τηλεοραση του θεματος συνδεεται κανονικα με αυτη; Αυτά που έχεις κάνει λινκ είναι μια κλάση πάνω από την τηλεόραση του θέματος, η ηχόμπαρα ίσως και 2 κλάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouziko Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 7 hours ago, vaggos88 said: Μηπως για καποιον που δεν βιαζεται (Οπως εγω) να περιμενουμε "black friday"? Για αντικατασταση 42lg 15ετιας σε υπνοδωματιο? Ισως για ενα καλυτερο deal με επιστροφη απο eurobank κλπ. Οχι απαραιτητα σε αυτο το price range. Εχω xiaomi tv box v2 αν η 42αρα είναι πλάσμα θα έπρεπε να την έχεις αλλάξει εδώ και πολύ καιρό, γιατί αυτές έκαιγαν πολύ ρεύμα και μόνο απ αυτό την ξεχρέωνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Σε αυτές τις τιμές όλες οι φασον τηλεοράσεις tcl f&u toshiba και λοιπά...(έχω δει μέχρι και panasonic φασόν πανομοιότυπη με vestel Τουρκία και λοιπά) Έχουν το σημαντικότερο μειονέκτημα ότι αν χρησιμοποιηθούν σαν κύριες τηλεοράσεις κάπου εκεί μετά την διετία παρουσιάζουν σχεδόν όλες πρόβλημα στα led και αρκετά συχνά στο πάνελ που σημαίνει μη επισκευάσιμη Καλύτερα με επεκτάση εγγύησης +κάποια ευρω από Κωτσόβολο και λοιπα μαγαζιά! Ο Γερμανός Δεν ξέρω αν έχει! Σε αρκετές περιπτώσεις επειδή δεν υπάρχει το μοντέλο και η ζημιά είναι ακόμη και στο πάνελ προχωράνε σε αντικατάσταση με νεότερο... Σε αυτά τα χρήματα όμως για μία απλή λύση είναι πάρα πολύ καλή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 καταρχας οι tcl δεν ειναι φασον αυτο που αναφερεις για προβληματα στα led μετα την διετια με λιγα λογια δεν ισχυει(που το σκεφτηκες) panasonic ιδιως οι toshiba μπορει να ανηκουν στην vestel αλλα οι γραμμες παραγωγης τους ειναι οι πιο εμπειρες και με τα καλυτερα στανταρτ κατασκευης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Για πολλούς λόγους. Πχ για να γλιτώσεις το μεγάλο κόστος αν την σπάσουν τα παιδιά σου. σωστος....προσφατα εχασα μια 43αρα 4Κ heisense που ειχα παρει ομως στα 239 σε προσφορα-οποτε καπακι πηρα την ιδια με ακομα 299 και ας πουμε οτι την εβγαλα καθαρη ( ετυχε να εχει παλι εκπτωση στα 299 ομως αντι 239) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Τι PANEL φοράει; VA ή IPS; Κάποιος κάτοχος να μας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ioannischr είπε καταρχας οι tcl δεν ειναι φασον αυτο που αναφερεις για προβληματα στα led μετα την διετια με λιγα λογια δεν ισχυει(που το σκεφτηκες) panasonic ιδιως οι toshiba μπορει να ανηκουν στην vestel αλλα οι γραμμες παραγωγης τους ειναι οι πιο εμπειρες και με τα καλυτερα στανταρτ κατασκευης Αν μιλήσεις με κάνα τεχνικό και τα σέρβις της καθε μάρκας θα δεις... Ψάξε γενικά θα σου λυθούνε οι απορίες... Για TCL κάπου είχα διαβάσει ότι κάνουνε και αυτές φασόν... Δες την ποιότητα κατασκευής σε όλες τις σύγχρονες συσκευές... Πέφτει η τιμή χάνετε η ποιότητα... Με 270 ευρώ και τέτοια παρεμφερή πόσα Σε 55 ιντσες η ποιότητα κατασκευής είναι άστα να πάνε... Άλλες βαρανε πλακέτες άλλες tcon άλλες λεντ και άλλες το πάνελ.... Αν δουλέψει αρκετές ώρες η τηλεόραση αρχίζουν τα προβλήματα...σιγά σιγά κάποια λεντ η ακόμη και όλα γίνονται μωβ κλπ... Ψάξε λίγο καλύτερα να δεις τι γίνεται με την ποιότητα κατασκευής... Και καλύτερες υποτίθεται μαρκες (samsung-lg) Σε φθηνές κατηγορίες πάλι τα ίδια χάλια είναι! Τα βλέπω καθημερινά τα προβλήματα τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Τι PANEL φοράει; VA ή IPS; Κάποιος κάτοχος να μας πει η 65 αρα εχει ips το ιδιο πιστευω και η 55αρα οπως τα περισσοτερα νεα μοντελα της toshiba παντως η εικονα ειναι αψεγαδιαστη μην προβληματιζεσαι πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν έψαχνα για 55αρα 4Κ σίγουρα θα την χτύπαγα ,δεν έχω χώρο στο σπίτι να έπαιρνα μια για καβατζα αλλιώς και πάλι θα την τσιμπούσα σε αυτήν την τιμη Edit :τέλος η προσφορά μπήκα και την είδα στα 369 ευρώ όποιος πρόλαβε προλαβε Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από czarjuly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα