Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλά για  55αρα για εξοχικό ή χωριό πιστεύω ότι είναι πολύ τίμια λύση, μόνο για σήμερα. Σίγουρα ξεστοκαρισμα αλλά μπορεί να βολεύει.

https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55’’-58’’/toshiba-55ua2263dg-55-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20420249

Επεξ/σία από viman
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήθελα να την πάρω (νομίζω αυτό το μοντέλο ήταν)και είχε μόνο 2 κακά:

-Τα ηχεία είχαν πολύ μικρή ένταση

-Το menu όλων των app (πχ netflix) είχε πολύυυυυυυ lag (αλλά αυτό είναι πρόβλημα με όλες τις φτηνές smart που έχω δει)

Κατά τ'άλλα για 280€ τι να λέμε, τσάμπα.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, zanskou είπε

Ισχύει ότι έχει και δορυφορικό δέκτη όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα; Ή απλά εννοεί τον επίγειο ψηφιακό δέκτη;

πολλες φασον αυτου του price range εχουν (πχ F&U)

28 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

-Το menu όλων των app (πχ netflix) είχε πολύυυυυυυ lag (αλλά αυτό είναι πρόβλημα με όλες τις φτηνές smart που έχω δει)

σωστο αυτο, ακομα πιο αργο στις android tv. Γενικα οποιαδήποτε τηλεοραση (55+ ιντσών) κατω απο τα 600€ εχω δοκιμασει, εχει Lag...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Teddy77 είπε

TV box και ηχόμπαρα!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε
1 ώρα πριν, Teddy77 είπε

TV box και ηχόμπαρα!

απλα μετα το συνολικο κοστος ανεβαινει + 100-150€ και λες γιατι να μην παω σε καλυτερη τηλεοραση γενικα και καλυτερο πανελ πχ. qled

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως για καποιον που δεν βιαζεται (Οπως εγω) να περιμενουμε "black friday"? Για αντικατασταση 42lg 15ετιας σε υπνοδωματιο? 

Ισως για ενα καλυτερο deal με επιστροφη απο eurobank κλπ. Οχι απαραιτητα σε αυτο το price range.

Εχω xiaomi tv box v2

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nickd23 είπε

Η τηλεόραση είναι απλά rebranded TCL. Όλα τα μενού, εφαρμογές κτλ γράφουν TCL. Για τα λεφτά της είναι τζάμπα...

Δεν είναι tcl ,vestel είναι.Τουρκια φτιάχνεται και είναι αρκετά αργη

• Like 5
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

απλα μετα το συνολικο κοστος ανεβαινει + 100-150€ και λες γιατι να μην παω σε καλυτερη τηλεοραση γενικα και καλυτερο πανελ πχ. qled

Για πολλούς λόγους. Πχ για να γλιτώσεις το μεγάλο κόστος αν την σπάσουν τα παιδιά σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...