GeorgeHellas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Επειδή είμαι από επαρχία και δεν γνωρίζω από περιοχές κοντά στην Αθήνα, θα ήθελα να μου προτείνετε μέρη εκεί κοντά(στην πολύ χειρότερη περίπτωση 1,30-2 ώρες μακριά), όπου μπορώ να πάω ένα Σαββατοκύριακο (με διανυκτέρευση το Σάββατο). Αν είναι δυνατόν να έχει μέρη να δεις - δραστηριότητες ώστε να περάσει και η μέρα . Θα προτιμούσα να είναι προσβάσιμο, εύκολα με αυτοκίνητο και να αποφύγω τα νησιά. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Κοντά στην Αθήνα θες για να πεταχτείς κι εκεί για κάποιο λόγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, phanispal said: Κοντά στην Αθήνα θες για να πεταχτείς κι εκεί για κάποιο λόγο; ναι θα περάσω από Αθήνα για να πάρω το έτερον ήμυσι, που διαμένει εκεί και έλεγα να το συνδυάσουμε με ένα σκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Εσύ από πού θα ξεκινήσεις; Τέλος πάντων, προς Εύβοια και Ναύπλιο είναι δύο κλασικές επιλογές με τον περιορισμό της απόστασης (χρονικά) που έθεσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, phanispal said: Εσύ από πού θα ξεκινήσεις; Τέλος πάντων, προς Εύβοια και Ναύπλιο είναι δύο κλασικές επιλογές με τον περιορισμό της απόστασης (χρονικά) που έθεσες. Εγώ από Λάρισα θα κατέβω. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δες και Τρίκαλα Κορινθίας, Αίγιο ή Τρίπολη, αν και στην Τρίπολη ειδικά δεν ξέρω αν έχει ιδιαίτερο νόημα. Πες και πιο συγκεκριμένα τι έχεις στο μυαλό σου να δεις και να κάνεις. Πάντως δεν είναι και πολλές οι αξιόλογες επιλογές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Καλημέρα σε όλους. Επειδή είμαι από επαρχία και δεν γνωρίζω από περιοχές κοντά στην Αθήνα, θα ήθελα να μου προτείνετε μέρη εκεί κοντά(στην πολύ χειρότερη περίπτωση 1,30-2 ώρες μακριά), όπου μπορώ να πάω ένα Σαββατοκύριακο (με διανυκτέρευση το Σάββατο). Αν είναι δυνατόν να έχει μέρη να δεις - δραστηριότητες ώστε να περάσει και η μέρα . Θα προτιμούσα να είναι προσβάσιμο, εύκολα με αυτοκίνητο και να αποφύγω τα νησιά. Ευχαριστώ! Εγω στη θέση σου θα έμενα Αθήνα. Σαν ζευγάρι ΣΚ -> Αν θες να πας κάπου, μοναδική καλούτσικη επιλογή το Ναύπλιο 2 ώρες σύνολο. Σχετικά φθηνή επιλογή και θα έβαζα για την κατάσταση σου 7/10 Αν θες το κάτι παραπάνω, πας και Σπέτσες ΣΚ (Αθήνα -> Πόρτο Χέλι και μετά με καραβάκι Σπέτσες) 3 ώρες σύνολο, λίγο πιο ακριβή και βάζω 8,5/10 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από sphinxgr 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Γενικά απλά ένα ξεκούραστο σκ θα ήθελα να περάσω, να σας πω αλήθεια... Θα ρίξω μια ματιά στα παραπάνω μέρη, να δω τι είναι και εκεί κοντά. Αθήνα δεν θα ήθελα να μείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μπόλικη στροφή πάντως για Πόρτο Χέλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, phanispal είπε ή Τρίπολη, αν και στην Τρίπολη ειδικά δεν ξέρω αν έχει ιδιαίτερο νόημα. Τρίπολη ουτε οι ντόπιοι δεν μένουμε και εσύ την προτείνεις για ΣουΚου? Αντε να πάει καμιά Βυτίνα ή Δημητσάνα. Ναυπλιο,Λουτράκι και Τρίκαλα Κορινθίας όπως έγραψες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τρίπολη ουτε οι ντόπιοι δεν μένουμε και εσύ την προτείνεις για ΣουΚου? Μα πραγματικά!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Χαχα, καθαρά από θέμα απόστασης το είπα, εξήγησα ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Χαλκιδα ειναι μια τιμια επιλογη Πανευκολη προσβαση με ανετο δρομο, παραλια για βολτα, αγορα με πεζοδρομο, αμα εχει και ζεστη ριχνεις και μια βουτια σε κοντινη παραλια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Θα ρίξω μια ματιά σε Ναύπλιο(που εχω ξαναπάει), Τρίκαλα και Χαλκίδα, μέχρι στιγμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Καλαμάτα, 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο, εύκολος δρόμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα