pournaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Παιδια help, ψαχνω το τραγουδι που παιζοταν στο "Βασικα καλησπερα σας" με τον Ψαλτη, στη σκηνη που ειναι ο Μιχαλοπουλος με τη γκομενα και ο Ψαλτης περιμενει απ' εξω με το αγροτικο. Ειναι ενα ερωτικο τραγουδι, το τραγουδα γυναικα. και αλλο ενα της ιδιας περιοδου που εχει τους παρακατω στιχους..... "cause when you touch me baby i dont wanna live without you there something more about you...... ..... we should find a way to work it out...........? Thanks
Haros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Apo tis epikoteres tainies olwn twn epoxwn! An kai ta perissotera kommatia pou paizoun se aytes tis tainies ta xerw ayto den mporw na thymhthw poio einai... Mhpws thymase sto peripou ti leei?
pournaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 δεν θυμαμαι δυστυχως.... κολλαει το μυαλο μου με το αλλο που γραφω τους στιχοι.....
piccolo caffe Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 yes........... i found it............ OLIVIA NEWTON JOHN / CARRIED AWAY.
LEFteriz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 απλά έπος) κι όπως έλεγε η Έφη Πίκουλα στην ταινία (ωραίο πιπίνι στην εποχή της): ακούμε ΚΑΡΙΝΤΑΓΟΥΕΙ
piccolo caffe Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 help........................ ψαχνω ενα τραγουδι που λεει....... " CAUSE WHEN YOU TOUCH ME BABY I DONT WANNA LIVE WITHOUT YOU CAUSE THERE SOMETHING MORE ABOUT YOU ......e.t.c..... το λεει γυναικα των '80s.........
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 piccolo caffe, to tragoudi pou zitas legetai OFF alla de thymamai poia to leei.
Cristina Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 piccolo caffe[/b'], to tragoudi pou zitas legetai OFF alla de thymamai poia to leei. Kathy Barnes Είναι αρκετά rare... Αν δεν το βρεις, pm me.
The_player Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Mia poy piasame ta 80s Ego psaxno to Words toy F.R.David.... alla se mia pio beatati kai me gallika ektelesh... To xerei kaneis?
Cristina Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Γρηγόρη, το ξέρω αυτό που ψάχνεις, αλλά δεν θυμάμαι όνομα... Το παίζει που και που ο RSO. Και κοίτα να δεις... Το άκουγα πριν 3-4 ώρες αυτό το song.
piccolo caffe Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 piccolo caffe[/b']' date=' to tragoudi pou zitas legetai OFF alla de thymamai poia to leei.[/quote'] Kathy Barnes Είναι αρκετά rare... Αν δεν το βρεις, pm me. CRISTINA AND BOY FROM SALINA....... THANKS. TO ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ..... ........... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ LYRICS ΟΜΩΣ...
The_player Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Ax Cristina... ayto legetai tilepatheia... Na to vroyme omos to tragoydaki...
pournaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 By the way (που λεει κι ο Κιμωνας), για αποφυγη οποιοων παρεξηγησεων, να πω οτι το θεμα το ανοιξα εγω, ζητωντας ουσιαστικα, κομματια που μου ειχε υποδειξει ο piccolo caffe, για αυτο το λογο συνεχισε να απαντα αυτος και οχι εγω (τον εβαλα στο νοημα, ας δουλεψει αυτος τωρα, να του μαθω και να μη γραφει με κεφαλαια, που θα μου παει). Παντως thanks για τις απαντησεις, συγκινηθηκα οταν τα ακουσα, αχ τι εποχες...
tsitris Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 ego paxno ena tromero kommati apo tin idia tenia.stin disco otan pigan. "isitiria o protos":) einai ena rock atmosferiko.me synthesizers...
antonis76 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 wild cat apo barrabas kai allo stin idia tainia einai to on the road again apo barrabas episis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.