nikopoup Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Προχθές ανέβασε μια influencer ενα ποστ για κάτι "airpods" και μιας και η γυναίκα μου ήθελε κάτι για να ακούει μέσα στο σπίτι τα πήρε. Αφού γέλασα για τα 15 ευρώ που έδωσε ανοίγω το κουτί και με εντυπωσίασε η ποιότητα τους. Τα συνδέω στο κινητό και μου τα εμφανίζει για αυθεντικά. Ειμαι σχετικά καινούργιος στο ios και έχω την απορία είναι όντως αυθεντικά ή κάπως πειράζουν τους drivers για να τα εμφανίζει έτσι?
Λύση xristoscls18 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 ειναι 100% μαιμου δυστηχως! αν μπεις market place facebook το 99% ειναι γεματο απο μαιμου airpods…
nikopoup Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, xristoscls18 είπε ειναι 100% μαιμου δυστηχως! αν μπεις market place facebook το 99% ειναι γεματο απο μαιμου airpods… Ναι τελικά το έμαθα. Στην αρχή όμως παραξενεύτηκα που τα εμφάνισε έτσι.
xristoscls18 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε Και πως καταλαβες πως ειναι μαιμου; πρωτα πρωτα απ την τιμη.. δευτερον απ τα υλικα του κουτιου το καταλαβαινεις.. ειναι τα 2nd gen η τα 1st;
Georgebek2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 4 minutes ago, xristoscls18 said: πρωτα πρωτα απ την τιμη.. δευτερον απ τα υλικα του κουτιου το καταλαβαινεις.. ειναι τα 2nd gen η τα 1st; Για τα 1st. Αν δεν υπαρχει κουτι και η τιμη ηταν οπως και στα αυθεντικα, πως το βλεπουμε για να ειμαστε 100% σιγουροι;
nikopoup Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Ναι και εγώ αυτή την απορία έχω. Αυτά που έχω εγώ το κουτί έμοιαζε αρκετά άλλα είχε διαφορές αν έβαζες δίπλα το αυθεντικό. Το μεγαλύτερο Red flag ήταν η ζελατίνα που είχε ενώ απ ότι μου είπαν πλέον δεν έχουν.
Ioannisgnk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Στις 21/9/2023 στις 8:51 ΜΜ, nikopoup είπε Καλησπέρα στην παρέα. Προχθές ανέβασε μια influencer ενα ποστ για κάτι "airpods" και μιας και η γυναίκα μου ήθελε κάτι για να ακούει μέσα στο σπίτι τα πήρε. Αφού γέλασα για τα 15 ευρώ που έδωσε ανοίγω το κουτί και με εντυπωσίασε η ποιότητα τους. Τα συνδέω στο κινητό και μου τα εμφανίζει για αυθεντικά. Ειμαι σχετικά καινούργιος στο ios και έχω την απορία είναι όντως αυθεντικά ή κάπως πειράζουν τους drivers για να τα εμφανίζει έτσι? Έχω ανοίξει εδώ ολόκληρο θέμα με τις διαφορές από την έκδοση λογισμικού είναι ψεύτικα η τελευταία είναι 6 και ναι έχουν κάνει Bypass το μύνημα Στις 21/9/2023 στις 8:51 ΜΜ, nikopoup είπε Καλησπέρα στην παρέα. Προχθές ανέβασε μια influencer ενα ποστ για κάτι "airpods" και μιας και η γυναίκα μου ήθελε κάτι για να ακούει μέσα στο σπίτι τα πήρε. Αφού γέλασα για τα 15 ευρώ που έδωσε ανοίγω το κουτί και με εντυπωσίασε η ποιότητα τους. Τα συνδέω στο κινητό και μου τα εμφανίζει για αυθεντικά. Ειμαι σχετικά καινούργιος στο ios και έχω την απορία είναι όντως αυθεντικά ή κάπως πειράζουν τους drivers για να τα εμφανίζει έτσι? ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ διαδώσετε στους φίλους να μαθευτεί σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα