Προς το περιεχόμενο

Αυθεντικά airpods pro

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από xristoscls18,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Προχθές ανέβασε μια influencer ενα ποστ για κάτι "airpods" και μιας και η γυναίκα μου ήθελε κάτι για να ακούει μέσα στο σπίτι τα πήρε. 

Αφού γέλασα για τα 15 ευρώ που έδωσε ανοίγω το κουτί και με εντυπωσίασε η ποιότητα τους. 

Τα συνδέω στο κινητό και μου τα εμφανίζει για αυθεντικά.

Ειμαι σχετικά καινούργιος στο ios και έχω την απορία είναι όντως αυθεντικά ή κάπως πειράζουν τους drivers για να τα εμφανίζει έτσι?

IMG_3946.jpeg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, xristoscls18 είπε

ειναι 100% μαιμου δυστηχως! αν μπεις market place facebook το 99% ειναι γεματο απο μαιμου airpods…

Ναι τελικά το έμαθα. Στην αρχή όμως παραξενεύτηκα που τα εμφάνισε έτσι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε

Και πως καταλαβες πως ειναι μαιμου;

πρωτα πρωτα απ την τιμη.. δευτερον απ τα υλικα του κουτιου το καταλαβαινεις.. ειναι τα 2nd gen η τα 1st;

Δημοσ.
4 minutes ago, xristoscls18 said:

πρωτα πρωτα απ την τιμη.. δευτερον απ τα υλικα του κουτιου το καταλαβαινεις.. ειναι τα 2nd gen η τα 1st;

Για τα 1st. Αν δεν υπαρχει κουτι και η τιμη ηταν οπως και στα αυθεντικα, πως το βλεπουμε για να ειμαστε 100% σιγουροι;

Δημοσ.

Ναι και εγώ αυτή την απορία έχω.

Αυτά που έχω εγώ το κουτί έμοιαζε αρκετά άλλα είχε διαφορές αν έβαζες δίπλα το αυθεντικό. Το μεγαλύτερο Red flag ήταν η ζελατίνα που είχε ενώ απ ότι μου είπαν πλέον δεν έχουν.

Δημοσ.
Στις 21/9/2023 στις 8:51 ΜΜ, nikopoup είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

Προχθές ανέβασε μια influencer ενα ποστ για κάτι "airpods" και μιας και η γυναίκα μου ήθελε κάτι για να ακούει μέσα στο σπίτι τα πήρε. 

Αφού γέλασα για τα 15 ευρώ που έδωσε ανοίγω το κουτί και με εντυπωσίασε η ποιότητα τους. 

Ειμαι σχετικά καινούργιος στο ios και έχω την απορία είναι όντως αυθεντικά ή κάπως πειράζουν τους drivers για να τα εμφανίζει έτσι?

IMG_3946.jpeg

Έχω ανοίξει εδώ ολόκληρο θέμα με τις διαφορές από την έκδοση λογισμικού είναι ψεύτικα η τελευταία είναι 6 και ναι έχουν κάνει Bypass το μύνημα 

Στις 21/9/2023 στις 8:51 ΜΜ, nikopoup είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

IMG_3946.jpeg

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ διαδώσετε στους φίλους να μαθευτεί σε όλους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...