PetrosSketo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει το εξής θέμα με την Cosmote TV. Σήμερα, προσπάθησα να τσεκάρω ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στην COSMOTE TV. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσα απο το app-site οπότε κάλεσα στην εξυπηρέτηση. Πριν απο αυτό βέβαια είχα προσπαθήσει να ξεπεράσω το όριο εισάγοντας τα στοιχεία σύνδεσης με διαγραφή cookies, ασφαλή περιήγηση κλπ αλλά τίποτα δεν δούλεψέ. Μετά απο ταλαιπωρία και αναμονές κλπ κλπ μιλάω με έναν υπάλληλο. Του εξηγώ ότι έχω συνδεθεί σε μια τηλεόραση που ξέχασα να αποσυνδέσω και θέλω να διαγράψω όλες τις συσκευές ώστε να επανασυνδεθώ. Μου αναφέρει ότι τις διάγραψε. Λέω περίμενε. Ανοίγω την Samsung TV μια χαρα συνδέθηκε χωρίς να ζητήσει είσοδο. Ανοίγω laptop σε 3 browsers, αυτόματα άνοιγε χωρίς να ζητήσει σύνδεση, tablet, κινητό, 2o laptop παντού online. Μου λέει να αλλάξω κωδικό στο Cosmote ID. Αλλάζω κωδικό. Εξακολουθώ να παραμένω συνδεδεμένος παντού. Αρχίζω και γίνομαι έξαλλος καθώς εδώ πάμε σε άλλο επίπεδο. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Δηλαδή σε κανένα επίπεδο ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι αν εγώ συνδεθώ σε ενα κοινόχρηστο υπολογιστή και ξεχάσω να κάνω αποσύνδεση, οποίος προσπαθήσει να συνδεθεί ξανα, ακόμα και με νέο κωδικό ασφαλείας, τα cookies θα τον συνδέσουν μια χαρά. Φυσικά και δεν έχω σκοπό να το αφήσω έτσι αλλά έχει κάνεις καμία ιδέα πως μπορώ αν περάσω τις 10 συσκευές και να σβήσω μια συγκεκριμένη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα