john_vam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Ξερω προκειται για μια απο τις πιο random και ακυρες ερωτησεις. Εχω μια ογκωδη κρεμαστη κουνια σαν και την παρακατω. Θελω να αποθηκευτει στο μπαλκονι καπως σταθερα για το χειμωνα. Εχει κανει καποιος κατι παρομοιο να μοιραστει εμπειρια; Σκεφτομαι να παρω παλετα (μην ακουμπαει κατω) και κουκουλα (μην βρεχεται) αλλα καπως πρεπει να το δεσω για να μην κουνιεται - το οβαλ σχημα δεν βοηθαει. Σκεφτομαι σχοινια, γατζους κτλ αλλα θα ηθελα καμια ιδεα απο κανεναν που του κοβει πιο πολυ απο εμενα.
Amaretos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μια χαρα το εχεις σκεφτει, παλετα απο κατω και μεγαλη κουκουλα, το θεμα ειναι να εχεις κατι σταθερο κοντα, κανα καγκελο γερο , να δεσεις την κουκουλα γιατι με κανα αερα θα το ψαχνεις, εχω δει αερα Ανω γλυφαδα να παιρνει διαδρομο γυμναστικης απο το μπαλκονι και να τον πεταει κατω στον δρομο
hp8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, john_vam είπε θα ηθελα καμια ιδεα δεν φαίνεται το πίσω στέλεχος (σωλήνα ?) Αν όντως είναι κάτι τύπου σωλήνα δες αυτό αυτό της φωτο Βάζεις 2 στηρίγματα Παίρνει και ντιζα Τα βιδώνεις στον τοίχο και την κρεμάς Την κουκούλα την βολεύεις Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από hp8
sphinxgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Τη βάζεις σε μια μεγάλη σακούλα με 2 τσιμεντόλιθους στον πάτο και ρουφάς με την ηλεκτρική σου σκούπα τον αέρα απο τη σακούλα να μην λειτουργεί σαν ιστίο. Problem solved. 1
basilis_k6 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 θέλεις να αδειασει ο χωρος στο μπαλκόνι? το λογικο θα ηταν να την αφησεις εκει και να μαζεψεις τα μαξιλαρια.
john_vam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Αναφορά σε κείμενο 57 λεπτά πριν, Amaretos είπε Μια χαρα το εχεις σκεφτει, παλετα απο κατω και μεγαλη κουκουλα, το θεμα ειναι να εχεις κατι σταθερο κοντα, κανα καγκελο γερο , να δεσεις την κουκουλα γιατι με κανα αερα θα το ψαχνεις, εχω δει αερα Ανω γλυφαδα να παιρνει διαδρομο γυμναστικης απο το μπαλκονι και να τον πεταει κατω στον δρομο Ναι εχω καγκελο απο μπαλκονι, απλα σκεφτομαι λογω του σχηματος μην φευγουν τα σχοινια αλλα κατι τετοιο θα δοκιμασω λογικα. 39 λεπτά πριν, hp8 είπε δεν φαίνεται το πίσω στέλεχος (σωλήνα ?) Αν όντως είναι κάτι τύπου σωλήνα δες αυτό αυτό της φωτο Βάζεις 2 στηρίγματα Παίρνει και ντιζα Τα βιδώνεις στον τοίχο και την κρεμάς Την κουκούλα την βολεύεις Ειναι καλη ιδεα για να δεθει η βαση αλλα δεν σωζει να κουνιεται η κουνια απο τον αερα. 38 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Τη βάζεις σε μια μεγάλη σακούλα με 2 τσιμεντόλιθους στον πάτο και ρουφάς με την ηλεκτρική σου σκούπα τον αέρα απο τη σακούλα να μην λειτουργεί σαν ιστίο. Εννοεις να την ξεκρεμάσω φανταζομαι που οκ αυτο ισως να βοηθησει καπως αλλα μπορει να κανει ζημια αν βαλω τσιμεντολιθο μεσα στην κουνια 23 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε θέλεις να αδειασει ο χωρος στο μπαλκόνι? το λογικο θα ηταν να την αφησεις εκει και να μαζεψεις τα μαξιλαρια. Οχι δεν εχω τετοιο θεμα, στο μπαλκονι θα μεινει αλλα το χειμωνα με αερα (θα βρεθει απο κατω) και βροχη (θα κολυμπαει) δεν ειναι οτι καλυτερο. Πρεπει να δεθει σταθερα.
basilis_k6 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, john_vam είπε Οχι δεν εχω τετοιο θεμα, στο μπαλκονι θα μεινει αλλα το χειμωνα με αερα (θα βρεθει απο κατω) και βροχη (θα κολυμπαει) δεν ειναι οτι καλυτερο. Πρεπει να δεθει σταθερα. αντικατέστησε τις αλυσιδες με σχοινι για να μην κανει θορυβο και βαλτη μεσα και ακρη. δεν παει πουθενα εκτος αν μενεις στο καβο ντορο. δεν εχει αντισταση με τοσες τρυπες. αν την ντυσεις θα εχει. ποσο νερο να φαει εκει που ειναι?
hp8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, john_vam είπε αλλά δεν σώζει να κουνιέται η κούνια από τον αέρα. αυτό δεν είναι μαθηματικά Θα βρεις τη λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα