haris013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, θέλω να αλλάξω το s21+ που έχω αυτή τη στιγμή και να μεταβώ σε διάδοχο καθώς του εχω πιει το αιμα και η μπαταρια δεν ειναι στα καλυτερα της. Η χρήση που κάνω είναι καθαρά corporate, emails, surfing, remote ssh connections κλπ. Σε τι αξίζει να μεταβώ; αξίζει να δω iphone 14 ή 14 plus? δεν είχα ποτέ apple, πάντα πήγαινα σε high end android. Έχει νόημα να μεταβώ σε iphone? με ενδιαφέρει να μην κολλάει και να έχει καλή μπαταρία και κάμερα. θεωρείται αναβάθμιση το iphone 14 από το s21+? ευχαριστώ!
dimkalogiros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, haris013 said: Καλησπέρα σας, θέλω να αλλάξω το s21+ που έχω αυτή τη στιγμή και να μεταβώ σε διάδοχο καθώς του εχω πιει το αιμα και η μπαταρια δεν ειναι στα καλυτερα της. Η χρήση που κάνω είναι καθαρά corporate, emails, surfing, remote ssh connections κλπ. Σε τι αξίζει να μεταβώ; αξίζει να δω iphone 14 ή 14 plus? δεν είχα ποτέ apple, πάντα πήγαινα σε high end android. Έχει νόημα να μεταβώ σε iphone? με ενδιαφέρει να μην κολλάει και να έχει καλή μπαταρία και κάμερα. θεωρείται αναβάθμιση το iphone 14 από το s21+? ευχαριστώ! S23 μονόδρομος, καμία επαφή με 22 κ 21. Έχει βάλει καλή προσφορά το YOU το οποίο σου δίνει δωροεπιταγή Edenred 150 για τα απλά και 200 για το Ultra.
haris013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 αρα μονόδρομος το s23, δεν κοιτάω καν για iphone ή κάτι άλλο έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα