Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω καρτοκινητο Vodafone και σκέφτομαι να πάω σε Nova και θέλω να ρωτήσω αν θα έχω τον ίδιο αριθμό, η κάρτα που έχει μέσα χάνεται και πόσο θα κοστίσει η μεταφορά; ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εννοεις καρτα την sim, ναι σου δίνουν καινούργια.

Το πόσο στοιχήσει πέρνα απο ενα μαγαζί και ρώτα 

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Κάνεις φορητότητα, κρατώντας τον ίδιο αριθμό με νέα sim  κάρτα της Nova.

Μπορεί να γίνει είτε σε κατάστημα είτε online οπότε η κάρτα έρχεται με courier. Κόστος 8€ που περιλαμβάνει ισόποση κάρτα ανανέωσης. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Γεια σας έχω καρτοκινητο Vodafone και σκέφτομαι να πάω σε Nova και θέλω να ρωτήσω αν θα έχω τον ίδιο αριθμό, η κάρτα που έχει μέσα χάνεται και πόσο θα κοστίσει η μεταφορά; ευχαριστώ 

Όπως προείπε και ο jkoukos, παραγγέλνεις online (για πιο εύκολα και γρήγορα), έπειτα επικοινωνούν μαζί σου τηλεφωνικά για επιβεβαίωση, σε μερικές μέρες έρχεται η εταιρεία κούριερ, δίνεις ταυτότητα, ίσως υπογράψεις και κάτι και σε 1-2 μέρες αλλάζεις δίκτυο. Βρήκες κάποια προσφορά ή αλλάζεις λόγω σήματος; 

Δημοσ.

Όχι ως εναλλακτική λύση γιατί όλο αλλάζει μια τις κάρτες ανανέωσης και τώρα τελευταία τον τρόπο καθώς δεν μπορείς να βάλεις κάρτα των 8€ online αλλά πρέπει να πάς σε ένα κατάστημα Vodafone. Μήπως ξέρει κανείς αν χάνεται η κάρτα  που έχει τώρα μέσα το κινητό;  Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

Όχι ως εναλλακτική λύση γιατί όλο αλλάζει μια τις κάρτες ανανέωσης και τώρα τελευταία τον τρόπο καθώς δεν μπορείς να βάλεις κάρτα των 8€ online αλλά πρέπει να πάς σε ένα κατάστημα Vodafone. Μήπως ξέρει κανείς αν χάνεται η κάρτα  που έχει τώρα μέσα το κινητό;  Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

Εννοείς στο μέλλον; Γιατί τώρα μπορείς να κάνεις ανανέωση 8€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...