nickaras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Γειά σας παίδες μόλις πήρα το Nec και έχω χρησιμοποιήσει 5 Traxdata(1.40 έκαστο...φωτιά!) και 2-3 Primedisc. Δεν ξέρω που να καταλήξω...Ποιά προτείνεται για το Nec ώστε να μην γεμίζει ο κάδος με καμμένα DVD R...
accipio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Με Taiyo Yuden έπλυνες; Πλύνε με Taiyo Yuden και θα δεις! Θα τα βρεις ως That's. Είναι τα πιο απροβλημάτιστα (και πιο ποιοτικά) dvd δισκάκια που έχω συναντήσει.
The_Edge Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Εξίσου καλά με τα TY είναι και τα προϊόντα της Ritek, και μάλιστα αρκετά φθηνότερα. Με το συγκεκριμένο Nec έχω δοκιμάσει τα Ridisc και Ritek (Purple), με άψογα αποτελέσματα
iagouaros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 prodisk dvd - r dokimasmena. poloyntai se dekada. 17.50 europoyla. kanena apolitos provlima.
kogos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 iagouaros είπε: prodisk dvd - r dokimasmena. poloyntai se dekada. 17.50 europoyla. kanena apolitos provlima. πρόσεχέ τα τα prodisc... η ποιότητα είναι ψιλοχάλια σε τέτοια δισκάκια... Έτσι τουλάχιστον δείχνει το kprobe και το plextools
kogos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Andrikkoui είπε: Gia ta Princo ti lete??? Exw nec 2510. μετά από λίγους μήνες θα έχεις read errors... και δεν φταίει το drive τελικά αλλά τα δισκάκια, γιατί το έχει κάνει και με teac και με sony...
overclocker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Αναφορά σε κείμενο Andrikkoui είπε: Gia ta Princo ti lete??? Exw nec 2510. μετά από λίγους μήνες θα έχεις read errors... και δεν φταίει το drive τελικά αλλά τα δισκάκια' date=' γιατί το έχει κάνει και με teac και με sony...[/quote'] Ase pou den pezoun kai pouthena kai ama pezoun tha sou vgaloun tin psyxi! Kalytera na dwseis 0,10€ parapanw gia ena diskaki para na kles meta ta data sou. Des kai auto einai medialista apo tin Nec ---->http://www.de.nec.de/software/1579_Media_List_for_8x_DVD_Writer_(1.07).pdf
kogos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 και για να μην μπερδευόμαστε, traxdata = ritek...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.