Προς το περιεχόμενο

DVD R για Nec 2510(Dual Layer)

nickaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παίδες μόλις πήρα το Nec και έχω χρησιμοποιήσει 5 Traxdata(1.40 έκαστο...φωτιά!) και 2-3 Primedisc. Δεν ξέρω που να καταλήξω...Ποιά προτείνεται για το Nec ώστε να μην γεμίζει ο κάδος με καμμένα DVD R...

Δημοσ.

Με Taiyo Yuden έπλυνες; Πλύνε με Taiyo Yuden και θα δεις!

Θα τα βρεις ως That's. Είναι τα πιο απροβλημάτιστα (και πιο ποιοτικά) dvd δισκάκια που έχω συναντήσει.

Δημοσ.

Εξίσου καλά με τα TY είναι και τα προϊόντα της Ritek, και μάλιστα αρκετά φθηνότερα. Με το συγκεκριμένο Nec έχω δοκιμάσει τα Ridisc και Ritek (Purple), με άψογα αποτελέσματα :D :D

Δημοσ.
  iagouaros είπε:
prodisk dvd - r dokimasmena. poloyntai se dekada. 17.50 europoyla. kanena apolitos provlima.

πρόσεχέ τα τα prodisc... η ποιότητα είναι ψιλοχάλια σε τέτοια δισκάκια... Έτσι τουλάχιστον δείχνει το kprobe και το plextools

Δημοσ.
  Andrikkoui είπε:
Gia ta Princo ti lete??? Exw nec 2510.

μετά από λίγους μήνες θα έχεις read errors... και δεν φταίει το drive τελικά αλλά τα δισκάκια, γιατί το έχει κάνει και με teac και με sony...

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
  Andrikkoui είπε:
Gia ta Princo ti lete??? Exw nec 2510.

μετά από λίγους μήνες θα έχεις read errors... και δεν φταίει το drive τελικά αλλά τα δισκάκια' date=' γιατί το έχει κάνει και με teac και με sony...[/quote']

Ase pou den pezoun kai pouthena kai ama pezoun tha sou vgaloun tin psyxi! Kalytera na dwseis 0,10€ parapanw gia ena diskaki para na kles meta ta data sou. Des kai auto einai medialista apo tin Nec ---->http://www.de.nec.de/software/1579_Media_List_for_8x_DVD_Writer_(1.07).pdf

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...