Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Το πρωί άνοιξα το app tou facebook από το κινητό και ήταν μπλοκαρισμένος ο λογαριασμός μου σχετικά με την ακεραιότητα λογαριασμών και την αυθεντικότητα.

Μου ζήτησε ένα σέλφι βιντεο, το οποίο το πέρασα, στη συνέχεια μου ζήτησε να ανεβάσω ένα επίσημο έντυπο. Ανέβασα την ταυτότητα μου, σχετικά καινούρια 2 χρόνων,

και μετά απο 2-3 ώρες μου ήρθε ειδοποίηση ότι συνεχίζω να παραβιάζω τους όρους της κοινότητας σχετικά με την ακεραιότητα λογαριασμών και την αυθεντικότητα λέγοντας μου πως πλέον διαγράφεται οριστικά ο λογαριασμός μου και πλέον δε μπορεί να γίνει άλλη επανεξέταση. Πήγα στη φόρμα βοήθειας του FB έβαλα ξανά ταυτότητα και το email και είπε πάλι ότι έχει εξεταστεί και δεν θα το εξετάσουν ξανά. Με δεδομένα ότι, έχω να ανεβάσω κάτι πολύ καιρό, μόνο απάντηση σε χρόνια πολλά, δεν είμαι σε πολλές σελίδες, δεν έχω κάνει πολλά likes, στα 16 χρόνια που έχω το προφιλ δεν έχω ποτέ ανεβάσει κάτι που να έχει παραβιάσει όρους, δεν έχω στείλει αιτήματα φιλίας σε άτομα που δεν γνωρίζω, δεν έχω άλλα accounts,  μπορώ με κάποιο τρόπο να επαναφέρω το προφίλ;  Φωτογραφιά προφίλ έχω, αληθινή ημερομηνία γέννησης έχω, ταυτότητα έχω στείλει, πως μπορώ να αποδείξω ότι δε παραβιάζω τους όρους  ακεραιότητας λογαριασμών και την αυθεντικότητας. Να αναφέρω ότι ούτε προειδοποίηση είχε βγάλει για κάτι! 

Συγγνώμη για το σεντόνι, Ευχαριστώ για κάθε συμβουλή σας

Δημοσ.
10 hours ago, stefan84gr said:

Καλησπέρα! Το πρωί άνοιξα το app tou facebook από το κινητό και ήταν μπλοκαρισμένος ο λογαριασμός μου σχετικά με την ακεραιότητα λογαριασμών και την αυθεντικότητα.

Μου ζήτησε ένα σέλφι βιντεο, το οποίο το πέρασα, στη συνέχεια μου ζήτησε να ανεβάσω ένα επίσημο έντυπο. Ανέβασα την ταυτότητα μου, σχετικά καινούρια 2 χρόνων,

και μετά απο 2-3 ώρες μου ήρθε ειδοποίηση ότι συνεχίζω να παραβιάζω τους όρους της κοινότητας σχετικά με την ακεραιότητα λογαριασμών και την αυθεντικότητα λέγοντας μου πως πλέον διαγράφεται οριστικά ο λογαριασμός μου και πλέον δε μπορεί να γίνει άλλη επανεξέταση. Πήγα στη φόρμα βοήθειας του FB έβαλα ξανά ταυτότητα και το email και είπε πάλι ότι έχει εξεταστεί και δεν θα το εξετάσουν ξανά. Με δεδομένα ότι, έχω να ανεβάσω κάτι πολύ καιρό, μόνο απάντηση σε χρόνια πολλά, δεν είμαι σε πολλές σελίδες, δεν έχω κάνει πολλά likes, στα 16 χρόνια που έχω το προφιλ δεν έχω ποτέ ανεβάσει κάτι που να έχει παραβιάσει όρους, δεν έχω στείλει αιτήματα φιλίας σε άτομα που δεν γνωρίζω, δεν έχω άλλα accounts,  μπορώ με κάποιο τρόπο να επαναφέρω το προφίλ;  Φωτογραφιά προφίλ έχω, αληθινή ημερομηνία γέννησης έχω, ταυτότητα έχω στείλει, πως μπορώ να αποδείξω ότι δε παραβιάζω τους όρους  ακεραιότητας λογαριασμών και την αυθεντικότητας. Να αναφέρω ότι ούτε προειδοποίηση είχε βγάλει για κάτι! 

είχες βάλει το πραγματικό σου ονοματεπώνυμο;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, stefan84gr είπε

Φτιάξε άλλο λογαριασμό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

είχες βάλει το πραγματικό σου ονοματεπώνυμο;

Ναι το πραγματικό. Και στη ταυτότητα που έστειλα φαινόταν κανονικά. 

Δημοσ.

πάρε καινούργιο αριθμό κινητού, κάνε επαναφορά, βάλε τη νέα sim μέσα, άνοιξε δεδομένα τοποθεσίας και επέτρεψε την πρόσβαση στο facebook app και στο messenger σε δεδομένα τοποθεσίας.

Κάνε εγγραφή στο Facebook ξανά με όνομα διαφορετικό από αυτόν που επεσε μπλοκο και βάλε και το νέο κινητό σου. Φυσικά με καινούργιο email. Αν ήταν Γιάννης Παπαδόπουλος κάντο Giannis Papadopoulos ή και το αντίστροφο. φρόντισε να συμφωνεί με τη ταυτότητα ακόμη και στο τελευταίο γράμμα.

Αν η ταυτότητα είναι παλιά χειρόγραφη ή έχει λήξει βγάλε καινούργια και ξαναπροσπάθησε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...