ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Ακόμα και η πιο πάνω φωτογραφία δείχνει μια πολύ προβληματική καμπίνα. Τα παράθυρα παραμένουν μικρά και τα εμπρος καθίσματα τεράστια και μαύρα. Οπότε και λιγότερο φως έρχεται απο τα παράθυρα σε σύγκριση με ένα 'κλασικο' αυτοκίνητο (όπως ο πίσω στριβει το κεφάλι του δε βλέπει έξω, βλέπει το μαύρο της πόρτας σε αντίθεση με το Κορόλλα π.χ.), και πολύ μειωμένη είναι η ορατότητα για τους πίσω επιβάτες, κοιτάς μπροστά και δε βλέπεις δρόμο, βλέπεις μαύρο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gedgr είπε Δείχνεις το παλιό C-HR. Το νέο έχει μεγαλύτερα παράθυρα. Ειναι προφανής η τεράστια διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Οδηγήστε το και θα δείτε. Τα πίσω καθίσματα είναι εκτάκτου ανάγκης και όχι για ανθρώπους. Χώρια ότι δεν οδηγείται σε πόλη τύπου κέντρο Αθήνας. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από sphinxgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Το CHR δεν ειναι οικογενειακό αυτοκίνητο, είναι αυτοκίνητο για εργένη που θέλει ενα μοντέρνο SUV και δε νοιάζεται για χώρους, ούτε για την άνεση των πίσω γιατί άντε να κάτσει καμία παρέα μια φορά το χρόνο. εγω παντως που το σκεφτομαι σοβαρα είμαι ακριβως αυτο που περιγραφεις. Με την συντροφο μου δεν σκεφτομαστε ακομα για παιδια σκυλια και επειδη μου αρεσει πολυ το σκεφτομαι σοβαρα. Βασικα θα παω να δω αυτο και το X Ceed και θα καταληξω καπου. 8 ώρες πριν, Shadowjump είπε Το παιδί μου είπε οι πρώτες παραλαβές Νοέμβριο. Αλλά πρώτα θα παραλάβουν κάποιοι που έχουν κάνει προπαραγγελια και μετά θα μπει εκθεσιακό και test drive. Η παραγωγή ξεκινάει τον Οκτώβρη! Στην Toyota Polis πάντως δίνεις προκαταβολή 500€ και αν τελικά δεν το θες το αυτοκίνητο στα δίνουν πίσω. Οπότε, ελπίζω να δω κάποιο αυτοκίνητο κάποιου πριν έρθει και το δικό μου! Καταλαβα, εχεις δει τι παιζει με τις πισω θεσεις? Μου φανηκε πολυ κακο το πλασικο στις πορτες απο κατι βιντεο που ειδα απο εκθεσεις εξωτερικου και μόνο 1 θυρα USB χωρις θηκες στα πισω καθισματα ( αχρηστα αλλα ειναι 2 θηκες εξτρα) και αν καταλαβα καλα δεν εχει ουτε τεμπελη στο μεσαιο καθισμα με ποτηροθηκες κτλπ...Ισως βεβαια ηταν η απλη εκδοση παντως οσο με ενθουσιασε το κομματι του οδηγου-συνοδηγου τοσο απογοητευτηκα απο το πισω μερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καταλαβα, εχεις δει τι παιζει με τις πισω θεσεις? Μου φανηκε πολυ κακο το πλασικο στις πορτες απο κατι βιντεο που ειδα απο εκθεσεις εξωτερικου και μόνο 1 θυρα USB χωρις θηκες στα πισω καθισματα ( αχρηστα αλλα ειναι 2 θηκες εξτρα) και αν καταλαβα καλα δεν εχει ουτε τεμπελη στο μεσαιο καθισμα με ποτηροθηκες κτλπ...Ισως βεβαια ηταν η απλη εκδοση παντως οσο με ενθουσιασε το κομματι του οδηγου-συνοδηγου τοσο απογοητευτηκα απο το πισω μερος. Ότι ξέρεις και εσύ για τα πισω. Έναν Ισπανό είδα στο YouTube που έλεγε αυτά που λες. Από την άλλη εγώ έχω μια μικρή 3 χρόνων. Θέλω να βλέπει έξω από το παράθυρο, δεν λέω. Αλλά από την άλλη τo Cross δεν το θέλω γιατί είναι ήδη προηγούμενης γενιάς το υβριδικό του. Σε άλλες εταιρείες να πάρεις τι υβριδικό; Renault Captur? Qashqai? Δεν μου λένε κάτι. Ή είναι ίδια λεφτά με πολύ πιο μικρό εξοπλισμό ή αν θες ίδιο επίπεδο εξοπλισμού ανεβαίνεις 4 με 5.000. Και με νοιάζει και η μετάπωληση μετά. Σε 5-6 χρόνια το δίνω και παίρνω ένα αλλο. Πιστεύω σε 5-6 χρόνια 20.000 δεν θα έχει; Μέχρι τότε θα έχω περίπου 35 με 40.000 χλμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε εγω παντως που το σκεφτομαι σοβαρα είμαι ακριβως αυτο που περιγραφεις. Με την συντροφο μου δεν σκεφτομαστε ακομα για παιδια σκυλια και επειδη μου αρεσει πολυ το σκεφτομαι σοβαρα. Kαι γω πριν 14 χρονια ηθελα οπωσδηποτε 2πορτο γιατι μου αρεσε περισσοτερο και τωρα μου βγαινει η πιστη να βαλω το παιδι πισω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Shadowjump είπε Αλλά από την άλλη τo Cross δεν το θέλω γιατί είναι ήδη προηγούμενης γενιάς το υβριδικό του. Σε άλλες εταιρείες να πάρεις τι υβριδικό; Renault Captur? Qashqai? Δεν μου λένε κάτι. Ή είναι ίδια λεφτά με πολύ πιο μικρό εξοπλισμό ή αν θες ίδιο επίπεδο εξοπλισμού ανεβαίνεις 4 με 5.000. Και με νοιάζει και η μετάπωληση μετά. Σε 5-6 χρόνια το δίνω και παίρνω ένα αλλο. Πιστεύω σε 5-6 χρόνια 20.000 δεν θα έχει; Μέχρι τότε θα έχω περίπου 35 με 40.000 χλμ. Corolla hatchback θα κοιταγα εγω αν το CHR οπως λενε και τα παιδια ειναι κλειστοφοβικο κτλπ. 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Kαι γω πριν 14 χρονια ηθελα οπωσδηποτε 2πορτο γιατι μου αρεσε περισσοτερο και τωρα μου βγαινει η πιστη να βαλω το παιδι πισω Εγω το περασα αυτο το σταδιο και χωρις παιδι. Σηκω να μπει ο πισω, σπρωξε το καθισμα να πας διακοπες, να χωρεσεις κατι, ξαναφτιαξε την θεση κτλπ. Απο εδω και περα μονο 4/5 θυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Kαι γω πριν 14 χρονια ηθελα οπωσδηποτε 2πορτο γιατι μου αρεσε περισσοτερο και τωρα μου βγαινει η πιστη να βαλω το παιδι πισω Κάπως έτσι έχουν μειωθεί στην Ελλάδα τα 2πορτα πλέον, σε σχέση με πριν 20 χρόνια. Κ πολλοί είχαν πάρει 2πορτα τη δεκαετία του 2000 με τη λογική να τα αλλάξουν σε λίγα χρόνια, έγινε ότι έγινε και τα έχουν παντρευτεί κ υποφέρουν τώρα με οικογένεια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Corolla hatchback θα κοιταγα εγω αν το CHR οπως λενε και τα παιδια ειναι κλειστοφοβικο κτλ Το κοίταξα και αυτό. 1 χρονο αναμονή και τα ίδια λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, Shadowjump είπε Ότι ξέρεις και εσύ για τα πισω. Έναν Ισπανό είδα στο YouTube που έλεγε αυτά που λες. Από την άλλη εγώ έχω μια μικρή 3 χρόνων. Θέλω να βλέπει έξω από το παράθυρο, δεν λέω. Αλλά από την άλλη τo Cross δεν το θέλω γιατί είναι ήδη προηγούμενης γενιάς το υβριδικό του. Σε άλλες εταιρείες να πάρεις τι υβριδικό; Renault Captur? Qashqai? Δεν μου λένε κάτι. Ή είναι ίδια λεφτά με πολύ πιο μικρό εξοπλισμό ή αν θες ίδιο επίπεδο εξοπλισμού ανεβαίνεις 4 με 5.000. Και με νοιάζει και η μετάπωληση μετά. Σε 5-6 χρόνια το δίνω και παίρνω ένα αλλο. Πιστεύω σε 5-6 χρόνια 20.000 δεν θα έχει; Μέχρι τότε θα έχω περίπου 35 με 40.000 χλμ. Εντάξει δε τίθεται σύγκριση μεταξύ άνεσης του παιδιού και "προηγούμενη γενιά υβριδικού". Άσε που στο κλουβί του CHR θα ζαλίζεται πολύ παραπάνω σε ταξίδια κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν έχετε καταλάβει κάτι Ο πρώτος και πιο σημαντικός λόγο αγοράς ενός τουοτα είναι η υβριδικοτητα Όλα τα υπόλοιπα, αστείος σχεδιασμός, αστεία ποιότητα υλικών είναι δεύτερης σημασίας Το CHR ομολογουμένως έχει φοβερό σχέδιο. Όλα τα γτπκ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Shadowjump είπε Το κοίταξα και αυτό. 1 χρονο αναμονή και τα ίδια λεφτά... Καλα την αναμονη στα μοντελα αυτα δεν την γλιτωνεις. Το προβλημα μου με το corolla είναι μην κανει κανα facelift/αλλαγη σε συντομο χρονικο διαστημα με ουσιαστικες διαφορες και εχουμε παρει το "παλιο" ενω με το νεο CHR ξερεις οτι παιρνεις το ολοκαινουριο μοντελο που εχει εναν χρονο ζωης αρκετα μεγαλο.Θα μου πεις τι καθεσαι και σκεφτεσαι αλλα οταν σκας ~30k τα σκεφτεσαι ολα. 39 λεπτά πριν, tutuyo είπε Ο πρώτος και πιο σημαντικός λόγο αγοράς ενός τουοτα είναι η υβριδικοτητα Ετσι ακριβως. Ειδικα αν κυκλοφορεις καθημερινα στο κεντρο της Αθηνας ειναι σχεδον μονοδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 22/9/2023 στις 1:11 ΜΜ, sphinxgr είπε Golf / Auris / Astra / Qashqai. ΟΛΑ έχουν καλύτερη ορατότητα. Αν το οδηγήσεις, θα αλλάξεις άποψη. Δείξε αμάξι με τόσο μικρό πίσω χώρο / τζάμι με 4 πόρτες. H ακόλουθη ειναι φωτο απο το Corolla 2023. Είναι ίδια?!?!?!?! Στις 22/9/2023 στις 1:11 ΜΜ, sphinxgr είπε Golf / Auris / Astra / Qashqai. ΟΛΑ έχουν καλύτερη ορατότητα. Αν το οδηγήσεις, θα αλλάξεις άποψη. Δείξε αμάξι με τόσο μικρό πίσω χώρο / τζάμι με 4 πόρτες. H ακόλουθη ειναι φωτο απο το Corolla 2023. Είναι ίδια?!?!?!?! Το οδηγάω 4+ χρόνια. Ποτέ κανείς δεν είπε οτι είναι το απόλυτο οικογενειακό αυτοκίνητο που θα βάζεις πίσω τα παιδιά και δεν θα ξανασχοληθούμε ποτέ με τα ταμπλετ τους γιατί τα μάγεψε η ορατότητα απο τα παράθυρα. Έχω κανει 65000χλμ με ένα όχημα με εξαιρετική κύλιση, πολυ όμορφο design για τα γούστα μου, απροβλημάτιστο απο όλες τις απόψεις, με κατανάλωση στην κυριολεξία παπιου, με 6 χρόνια εγγύηση και 11 στο υβριδικό σύστημα, και μεταπώληση που το κάνει σχεδόν επένδυση. Ο χώρος πίσω μια χαρά εξυπηρετεί και ενήλικες και παιδιά απροβλημάτιστα. Τώρα αν κάποιος θέλει να φορτώνει τα πεθερικά, που ήταν πρώην μπασκετμπολίστες στο πισω κάθισμα, και να κάνουν road trips, μάλλον θα ζοριστεί. Καλύτερα να πάρει 9θεσιο βαν. Το κάθε αυτοκίνητο απευθύνεται και στο ανάλογο κοινό. Θεωρώ οτι το chr είναι το πρώτο Toyota που ξέφυγε απο το συντηρητικό σχεδιασμό της εταιρίας και συνδιασε αξιοπιστία και σχεδιασμό, γιατί κατά αλλα μέχρι τώρα υπήρχε στο μυαλό μου σαν η ¨παππουδιστική¨ μάρκα. Δεν είναι τυχαίο οτι πούλησε τόσα κομμάτια πανευρωπαΐκα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από G.bar 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, G.bar είπε Το οδηγάω 4+ χρόνια. Ποτέ κανείς δεν είπε οτι είναι το απόλυτο οικογενειακό αυτοκίνητο που θα βάζεις πίσω τα παιδιά και δεν θα ξανασχοληθούμε ποτέ με τα ταμπλετ τους γιατί τα μάγεψε η ορατότητα απο τα παράθυρα. Αυτό ακριβώς λέμε. Πρώτα να το οδηγήσει πριν το πάρει κάποιος, να το έχει κατά νου ότι ΔΕΝ είναι και το καλύτερο οικογενειακό και αν όντως το δέχεται, ας το πάρει. Μην πει ότι δεν ήξερε όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 On 21/09/2023 at 16:21, basilis_k6 said: γιατι να ειναι για πεταμα? αν δεν πας σε ηλεκτρικο και γενικα αν δεν φορτωσεις το αμαξι με ηλεκτρονικες σαχλαμαρες που χαλανε τοτε θα ειναι μια χαρα. Πρεπει να καταλαβεις ότι ολα τα σημερινα αυτοκινητα ειναι φορτωμενα με αμετρητα ηλεκτρονικά τα οποια ειναι απιθανο να εχουν διάρκεια ζωης 15ετια. Δεν εχει σημασια " με τι ηλεκτρονικές σαχλαμαρες" τα φορτωσεις γιατι ειναι ηδη φορτωμενα με αμετρητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kSiS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχετε πληροφορίες για χρόνους παράδοσης; Μας είπαν για τέλη Φεβρουαρίου στο μοντέλο hybrid και όχι plugin (όχι προπαραγγελία) αλλά μου φαίνεται πολύ αισιόδοξο. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από kSiS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα