Προς το περιεχόμενο

Toyota C-HR II (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Και εγω αυτο το διλημμα ειχα. Yaris  - C-HR - Corolla.

Προτιμησα το C-HR εναντι του Yaris, γιατι ειχε αρκετα καλουδια εξτρα αναμεσα στις 2 εκδοσεις που ειχα διαλεξει. Yaris Style και C-HR C-LUB. 

• Μεγαλυτερο σε μεγεθος πορτ μπακαζ, οχι σε ογκο

Τί εννοείς; Οτι το chr έχει μεγαλύτερο πλάτος;

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Προτιμησα το C-HR εναντι του Yaris, γιατι ειχε αρκετα καλουδια εξτρα αναμεσα στις 2 εκδοσεις που ειχα διαλεξει. Yaris Style και C-HR C-LUB. 

• 4ης vs 5ης γενιας υβριδικο συστημα
  • Μεγαλυτερη οθονη και πιο γρηγορο hardware
  • Μεγαλυτερη οθονη καντραν
  • Μεγαλυτερο σε μεγεθος πορτ μπακαζ, οχι σε ογκο
  • Πιο καλες επιδοσεις
  • Αισθητηρες σταθμευσης εργοστασιακους μπρος - πισω
  • Λεβιες επιλογης ταχυτητων ΠΟΛΥ πιο πρακτικος και ευκολος

Ρε παιδιά μιλάμε για διλήμματα αλλά το ένα κάνει 27860 έναντι 33150, για μεταλλικό πάντα.

Είναι μεγάλο το άλμα και στα λεφτά (5300 περίπου).

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Ρε παιδιά μιλάμε για διλήμματα αλλά το ένα κάνει 27860 έναντι 33150, για μεταλλικό πάντα.

Είναι μεγάλο το άλμα και στα λεφτά (5300 περίπου).

Παιρνεις αλλης κατηγοριας αυτοκινητο βεβαια, επισης υπαρχουν και οι φθηνοτερες εκδοσεις για μικροτερη διαφορα αλλα κατα την προσωπικη μου αποψη κατω απο την Club δεν αξιζει ιδιαιτερα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Παιρνεις αλλης κατηγοριας αυτοκινητο βεβαια, επισης υπαρχουν και οι φθηνοτερες εκδοσεις για μικροτερη διαφορα αλλα κατα την προσωπικη μου αποψη κατω απο την Club δεν αξιζει ιδιαιτερα.

Στα ίδια ακριβώς συμπεράσματα κατέληξα και εγώ κοιτώντας το CH-R. Τώρα συζητώντας, όλοι μου πρότειναν να πήγαινα πχ στην έκδοση του Cross με τα 130 άλογα , που έχει και CVT 5ης γενιάς, πιο αθόρυβο, διζωνικό κλιματισμό και ένα σωρό άλλα (θερμαινόμενα καθίσματα, ηλ. αναδιπλούμενους καθρέπτες κλπ).

Αλλά για το budget μου πχ (28000 max, αυτά μου φαίνονται ήδη πολλά) δε μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Πάντα θα βρίσκω καλύτερα αυτοκίνητα όσο κοιτάζω ακριβότερα πχ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, moysatos79 είπε

Τί εννοείς; Οτι το chr έχει μεγαλύτερο πλάτος;

Ναι. Είναι μεγαλύτερο στα x και y, αλλά πιο μικρό στο ύψος. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Τώρα συζητώντας, όλοι μου πρότειναν να πήγαινα πχ στην έκδοση του Cross με τα 130 άλογα , που έχει και CVT 5ης γενιάς, πιο αθόρυβο, διζωνικό κλιματισμό και ένα σωρό άλλα (θερμαινόμενα καθίσματα, ηλ. αναδιπλούμενους καθρέπτες κλπ).

Εκει πας στα 31k+...Δεν θα αναρωτιομουν καν μεταξυ YC και CHR.Θα πηγαινα στο 2ο στα τυφλα. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εκει πας στα 31k+...Δεν θα αναρωτιομουν καν μεταξυ YC και CHR.Θα πηγαινα στο 2ο στα τυφλα. 

Ακριβώς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...