Προς το περιεχόμενο

Toyota C-HR II (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν . Είχα γράψει για Yaris Cross αλλά η αλήθεια είναι ότι είδα και το CH-R και μου άρεσε. Υποτίθεται 2024 σχεδιασμός συνολικά (έναντι 2021), 1800 κ.εκ. 140 άλογα, πιο άνετο, πιο σύγχρονο. Μεγάλο μειονέκτημα το μέγεθος για πόλη.

Στη βασική βασική έκδοση σε τι υστερεί σε σχέση με το Cross Style?

Μου είπαν ότι δεν έχει την απομακρυσμένη εκκίνηση, 8 άρα οθόνη, όχι προβολείς. Εχει τους αισθητήρες για το blind spot.

Αν και αντιλαμβάνομαι ότι εδώ γράφουν κάτοχοι, ποιο θα διαλέγατε;

Και πάλι > δεν έχω οικογένεια (προς το παρόν τουλάχιστον). Κινούμαι στην πόλη αλλά θα ήθελα να κινούμαι καλά και σε ταξίδια (σπάνια)

Επεξ/σία από satsok2
  • Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Αν και αντιλαμβάνομαι ότι εδώ γράφουν κάτοχοι, ποιο θα διαλέγατε;

Ασε τους κατοχους, προφανως για να μπαινεις σε διλημμα κατι σου αρεσε παραπανω στο CHR... Αν το αντεχεις οικονομικα μην ψαχνεις τιποτα αλλο. 

Το μεγεθος συνηθιζεται. Αν δεν σου λειπει κατι απο την βασικη εκδοση του που λες δεν μπορω να ζησω χωρις αυτο, go for it. Θα παρεις μεγαλυτερο, καλυτερο και πιο future proof ( με την εννοια οτι μπορεις να βαλεις πιο ανετα και ενα παιδακι μεσα και στα ταξιδια σου θα εισαι πιο ανετος αλλα παιρνεις και ενα αμαξι 3 χρονια νεοτερο, αλλιως θα το πουλησεις σε 5 χρονια αυτο και αλλιως το YC). 

• Like 2
Δημοσ.

Το εγραψα και αλλού. 

Εκανα ενα test drive, όπου το Yaris Cross ειχε ενα μικρο lag (0-120) αλλα το κυριότερο επλεε όταν φυσαγε. CH-R δεν το ζορισα τοσο αλλα εδειχνε να τραβα καλυτερα (πηγα εως 90) και μεχρι εκει δεν ειδα κάποια πλευση. Πολυ πιο αυτοκινητο, το 2ο.

Έχετε δει καθόλου να πλεει σε υψηλές ταχύτητες με αερα;

Οι τιμες πανε +1900 για περίπου ιδιο εξοπλισμο (ΥC style vs CH-R cult) και ξεφευγω ρε γαμώτο (~29400 το 2ο) . Για αμαξι που ειναι μεγαλο με τα  μειονεκτηματα που μπορει να εχει αυτό. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, satsok2 είπε

Το εγραψα και αλλού. 

Εκανα ενα test drive, όπου το Yaris Cross ειχε ενα μικρο lag (0-120) αλλα το κυριότερο επλεε όταν φυσαγε. CH-R δεν το ζορισα τοσο αλλα εδειχνε να τραβα καλυτερα (πηγα εως 90) και μεχρι εκει δεν ειδα κάποια πλευση. Πολυ πιο αυτοκινητο, το 2ο.

Έχετε δει καθόλου να πλεει σε υψηλές ταχύτητες με αερα;

Οι τιμες πανε +1900 για περίπου ιδιο εξοπλισμο (ΥC style vs CH-R cult) και ξεφευγω ρε γαμώτο (~29400 το 2ο) . Για αμαξι που ειναι μεγαλο με τα  μειονεκτηματα που μπορει να εχει αυτό. 

Cult η c enter τελικά; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Cult η c enter τελικά; 

Σκατά τελικά. Να δωσω 30000 για να παρω αμαξι με οθονη 8 ιντσων, δεν το κάνω. Το χειροτερο οτι οι υπολοιπες ιντσες μεχρι τις 12.3, γινονται μαυρο bezel. Θα παω αλλου για να ξανακανω TD το Cross. Ο προϋπολογισμός γι αυτο υπαρχει , και εξ αρχης τα 27800 του cross ηταν πολλα. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Σκατά τελικά. Να δωσω 30000 για να παρω αμαξι με οθονη 8 ιντσων, δεν το κάνω. Το χειροτερο οτι οι υπολοιπες ιντσες μεχρι τις 12.3, γινονται μαυρο bezel. Θα παω αλλου για να ξανακανω TD το Cross. Ο προϋπολογισμός γι αυτο υπαρχει , και εξ αρχης τα 27800 του cross ηταν πολλα. 

Μάλλον ψάχνεις για αγορά ταπλετ και  όχι αυτοκίνητου,

καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί με τηλεοράσεις όχι σε αντιπροσωπεία..

• Like 4
  • Haha 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Μάλλον ψάχνεις για αγορά ταπλετ και  όχι αυτοκίνητου,

καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί με τηλεοράσεις όχι σε αντιπροσωπεία..

Ειναι πολλα τα χρήματα και θα τα στερηθω.

Ηδη τα 27κ ξεπερνουσαν αυτά που σκοπευα για αυτοκινητο που θα κινείται και θα πρεπει να παρκαρει στην πολη (αρα 4.17 αντί 4.36 με εξυπηρετουσε).

Και ξεκινησα με προσφορα για το CH-R στην εκδοση enter (+800€) αλλα του έλειπαν led και πινακας οργανων. Πηγα στην cult (σχεδόν +2000) αλλα παλι κατι του λειπει. Η πλοηγηση μου χρειαζεται.

Να παει στα κομμάτια. Παντα θα βρισκω κατι καλύτερα, πηγαινοντας λιγο ακριβοτερα.Πχ στα 31κ θα υπάρχουν πολλες αξιολογες επιλογες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Ειναι πολλα τα χρήματα και θα τα στερηθω.

Ηδη τα 27κ ξεπερνουσαν αυτά που σκοπευα για αυτοκινητο που θα κινείται και θα πρεπει να παρκαρει στην πολη (αρα 4.17 αντί 4.36 με εξυπηρετουσε).

Και ξεκινησα με προσφορα για το CH-R στην εκδοση enter (+800€) αλλα του έλειπαν led και πινακας οργανων. Πηγα στην cult (σχεδόν +2000) αλλα παλι κατι του λειπει. Η πλοηγηση μου χρειαζεται.

Να παει στα κομμάτια. Παντα θα βρισκω κατι καλύτερα, πηγαινοντας λιγο ακριβοτερα.Πχ στα 31κ θα υπάρχουν πολλες αξιολογες επιλογες.

Θα σου δώσω μια συμβουλή  το καινούργιο αυτοκίνητο είναι χασούρα..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Θα σου δώσω μια συμβουλή  το καινούργιο αυτοκίνητο είναι χασούρα..

Ok, το καταλαβαίνω.  Εσυ ποια εκδοση έχεις; Είσαι ευχαριστημένος; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Ok, το καταλαβαίνω.  Εσυ ποια εκδοση έχεις; Είσαι ευχαριστημένος; 

Εγώ έχω το προηγούμενο chr gr sport black edition 2.0l  φουλ έξτρα, το πήρα 37.000€ 

Πολλά τα λεφτά για toyota μόνο αυτό έχω να πω..

θα μου πεις γιατί το πήρες? 

Απάντηση: μαλακιες όλοι έχουμε κάνει..

Είναι ένα  μέτριο αυτοκίνητο ίσως να είναι σκυλί μαύρο θα δείξει, όμως αν σκεφτείς ότι είναι στα λεφτά της bmw 1 που είναι αμάξι με ποιότητα, τότε καταλαβαίνεις ότι είναι υπερβολικά ακριβό..

Προσωπικά αν ζούσα Ελλάδα θα έπαιρνα η καινούργιο ηλεκτρικό η μεταχειρισμένο θερμικό, δεν ξανα καίω λεφτά στους δρόμους..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Εγώ έχω το προηγούμενο chr gr sport black edition 2.0l  φουλ έξτρα, το πήρα 37.000€ 

Πολλά τα λεφτά για toyota μόνο αυτό έχω να πω..

θα μου πεις γιατί το πήρες? 

Απάντηση: μαλακιες όλοι έχουμε κάνει..

Είναι ένα  μέτριο αυτοκίνητο ίσως να είναι σκυλί μαύρο θα δείξει, όμως αν σκεφτείς ότι είναι στα λεφτά της bmw 1 που είναι αμάξι με ποιότητα, τότε καταλαβαίνεις ότι είναι υπερβολικά ακριβό..

Προσωπικά αν ζούσα Ελλάδα θα έπαιρνα η καινούργιο ηλεκτρικό η μεταχειρισμένο θερμικό, δεν ξανα καίω λεφτά στους δρόμους..

Ok, νομιζα οτι κορόιδευες. Σε στυλ, αφου παίρνεις αυτοκίνητο, δωστα τα ρημάδια. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Ok, νομιζα οτι κορόιδευες. Σε στυλ, αφου παίρνεις αυτοκίνητο, δωστα τα ρημάδια. 

Όχι βέβαια ίσα ίσα το αντίθετο,  πιστεύω ότι το αυτοκίνητο τρώει τον πλούτο του κάθε ανθρώπου..

Η κάθε εταιρεία πουλάει τα δικά της, η toyota διατηρήσει την συντηρητικοτητα και την οικονομια του hybrid, τρίχες κατσαρές, τώρα το χειμώνα με καλοριφέρ ανοιχτό τα θερμαινόμενα καθίσματα και το θερμαινόμενο τιμόνι είμαι στα 6.5l/100klm μόνο πόλη.. 

Τους ζεστούς μήνες που είναι και λιγότεροι είμαι στα 4.8- 5.4 οπότε δώρον άδωρο..

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω και BMW, σίγουρα πιο ποιοτικό αμάξι αλλά...

Άλλο κόστος σέρβις τα BMW, άλλο τα Toyota. 

Επίσης, αυτό με την θέρμανση έχεις δίκιο. Αλλά εδώ στην Ελλάδα αυτό είναι για 2-3 μήνες.

@satsok2 Δεν έχει νόημα η CULT. Το ταμπλό που λες στο CENTER είναι ίδιο με του Cross. Και μην ξεχνάς το Cross έχεις 4ης γενιάς υβριδικό και το CHR 5ης γενιάς. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Shadowjump είπε

Επειδή έχω και BMW, σίγουρα πιο ποιοτικό αμάξι αλλά...

Άλλο κόστος σέρβις τα BMW, άλλο τα Toyota. 

Επίσης, αυτό με την θέρμανση έχεις δίκιο. Αλλά εδώ στην Ελλάδα αυτό είναι για 2-3 μήνες.

@satsok2 Δεν έχει νόημα η CULT. Το ταμπλό που λες στο CENTER είναι ίδιο με του Cross. Και μην ξεχνάς το Cross έχεις 4ης γενιάς υβριδικό και το CHR 5ης γενιάς. 

Είπαμε στην Ελλάδα είναι διαφορετικά, στο chr πλήρωσα πέρσι το Μάιο πρώτο σέρβις 375€ το επόμενο είναι φέτος και κοστίζει 570€, τώρα όσον αφορά τις διαφορές 4ης με 5ης γενιάς αν δεν πιστεύεις στο μάρκετινγκ τότε θα βρεις διαφορές..

Με αυτή τη λογική κάθε 2.5 χρόνια θα πρέπει να αλλάζουμε αυτοκίνητο γιατί το νέο έχει λίγο καλύτερη διαχείριση του ήχου και της αυτονομίας, και μεγαλύτερο ταμπλετ στην κονσόλα..

Ξέρεις ότι  η toyota ζήτησε την βοήθεια- συνεργασία από την byd για την επόμενη γενιά που θα έρθει με την Corolla..

Είπαμε πολύ καλά αυτοκίνητα μπορεί να είναι αλλά με λάθος τιμολογιακή πολιτική γιαυτο που προσφέρουν.. 

Όταν ο βόρειο Ευρωπαίος βλέπει ότι το χειμώνα το toyota έχει ίδια κατανάλωση με το bmw και ίδια λεφτά και ακριβό σέρβις, τότε ποιο θα αγοράσει..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...