Προς το περιεχόμενο

Toyota C-HR II (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/12/2024 στις 10:50 ΠΜ, giannis22k είπε

Καλημερα .Εχει βγαλε σε καποιον το μυνημα στο καντραν "χαμηλη μπταρια-απενεργοποιηση ισχυος"?

Οχι, ποσο καιρο το εχεις? Μηπως με το κρυο τωρα την ακουσε?

12 ώρες πριν, CloudConnected είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά. 

Είμαι μεταξύ της έκδοσης CLUB και CHIC. Γνωρίζω τις διαφορές τους. Η ερώτηση είναι αν κάποιος που έχει την CHIC θεωρεί ότι αξίζουν τα 3000€ επιπλέον. 

Ο 64 χρωμάτων φωτισμός κάνει διαφορά τη νύχτα στην αισθητική; 

Επίσης, πόση διαφορά έχουν τα εμπρος led φώτα της CHIC σε σχέση με αυτά της CLUB; 

Και τέλος οι 19άρες ζάντες ανεβάζουν την κατανάλωση; 

Ευχαριστώ. 

Ημουν στο ιδιο διλημμα. Κατεληξα στην Chic τελικα κυριως για τα καθισματα και το αλκανταρα στις πορτες που μου αρεσε. Μπονους τα 64 χρωματα που θα εβαζα ετσι και αλλιως με aftermarket λυση καθως και το ηλεκτρικο πορτ παγκαζ που εχει χρειαστει πιο πολλες φορες απο τι νομιζα. 

Για τα φωτα δεν μπορω να σου πω την διαφορα με την CLUB καθως δεν τα τεσταρα μεταξυ τους το βραδυ. Σιγουρα εχουν διαφορα στο σχημα στα φωτα ημερας που βλεπω στον δρομο πιο χαμηλες εκδοσεις. Δεν εχουν τα τετραγωνακια που εχει η CHIC. 

Για τις 19αρες εγω κινουμε στα 3600χλμ που εχω κανει με μια μεση καταναλωση ~4,7 με 2 ταξιδια μεσα και τα υπολοιπα ολα μες την Αθηνα. Δηλαδη με τις 18αρες ποσο να ηταν; 4.5 ή 4.6; κλαιν. Πιο σημαντικο θα ηταν το κοστος των ελαστικων που αλλαζεις καθε 4 χρονια αλλα και εκει οι διαφορες ειναι μικρες τυπου 80-100 ευρο την τετραδα.

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ημουν στο ιδιο διλημμα. Κατεληξα στην Chic τελικα κυριως για τα καθισματα και το αλκανταρα στις πορτες που μου αρεσε. Μπονους τα 64 χρωματα που θα εβαζα ετσι και αλλιως με aftermarket λυση καθως και το ηλεκτρικο πορτ παγκαζ που εχει χρειαστει πιο πολλες φορες απο τι νομιζα. 

Για τα φωτα δεν μπορω να σου πω την διαφορα με την CLUB καθως δεν τα τεσταρα μεταξυ τους το βραδυ. Σιγουρα εχουν διαφορα στο σχημα στα φωτα ημερας που βλεπω στον δρομο πιο χαμηλες εκδοσεις. Δεν εχουν τα τετραγωνακια που εχει η CHIC. 

Για τις 19αρες εγω κινουμε στα 3600χλμ που εχω κανει με μια μεση καταναλωση ~4,7 με 2 ταξιδια μεσα και τα υπολοιπα ολα μες την Αθηνα. Δηλαδη με τις 18αρες ποσο να ηταν; 4.5 ή 4.6; κλαιν. Πιο σημαντικο θα ηταν το κοστος των ελαστικων που αλλαζεις καθε 4 χρονια αλλα και εκει οι διαφορες ειναι μικρες τυπου 80-100 ευρο την τετραδα.

Την ιδια καταναλωση θα εχουν. Δεν νομιζω να εχει διαφορα. Ιδιο πλατος πελματος εχει η 18αρα και η 19αρα. Η μονο διαφορα ισως, πιο ανετη η 18αρα, πιο καλο κρατημα η 19αρα. 

Με διαφορα 3.000 παντως εγω θα επαιρνα την CLUB 2λιτρη, και με την διαφορα αυτη θα εβγαινε ο φορος πολυτελειας.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Του πεθερου μου ειναι Πανω απο 6μηνο το χει Σεχαντιπτοσωπεια μου ειπαν δεν ειναι κατι 

Δημοσ.
Στις 27/12/2024 στις 12:07 ΠΜ, Shadowjump είπε

Με διαφορα 3.000 παντως εγω θα επαιρνα την CLUB 2λιτρη, και με την διαφορα αυτη θα εβγαινε ο φορος πολυτελειας.

Ηταν μια σκεψη και αυτη οταν αποφασιζα αλλα να εχω τα 200 αλογα για να πηγαινω 15 χλμ στην κινηση στο 95% των μετακινησεων και να το πληρωνω και 440 τον χρονο μου φανηκε περιττο για αυτο προτιμησα την εκδοση και την οροφη. 

• Like 1
Δημοσ.

Με 10000κμ σε 6 μήνες στην έκδοση hev γερμανικό Lounge , αγόρασα και δεύτερο χθες για εμένα το πρώτο ήταν της γυναίκας , εγώ προτίμησα την έκδοση Plug in!! Πάλι Lounge !! Σε έναν μήνα είναι παράδοση ανυπομονώ να δω το διαφορετικό έχει αργή χρήση!! Και πως λειτουργεί το θέμα με τους φορτιστές !!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Από χώρο αποσκευών κ γενικά οι πίσω θέσεις τι λένε? Γιατί στο προηγούμενο οι πίσω ήταν κάπως "στεναχωρα"

Για μία μεχρι και 3 άτομα οικογένεια σε ταξίδι κάπως παλεύεται, για καθημερινή χρήση δουλειά σχολεία ψώνια κλπ είναι μία χαρά, τα πίσω παράθυρα τα παιδιά  δεν τα ενοχλούν, τα παιδιά βρίσκουν τρόπους και προσαρμόζονται, οι μεγάλοι θα είναι κάπως πιο περίεργα ιδιαίτερα αν είναι ηλικιωμένοι.. 

Έτσι όπως τρέχουν οι εξελίξεις νομίζω ότι το μόνο που αξίζει είναι το plug in, εναλλακτική ηλεκτρικό, έρχεται και το euro7 που πιθανόν το 2.0 λίτρο να είναι εκτός ορίων, το 1.8 είναι ψόφιο 140ps για 1.5 τόνους χωρίς φορτίο και με σασμάν σκούτερ δεν θα είναι αρκετό..

Πιστεύω καλύτερη εναλλακτική Κίνα μεριά να ψάχνεσαι..

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ilias78 είπε

Από χώρο αποσκευών κ γενικά οι πίσω θέσεις τι λένε? Γιατί στο προηγούμενο οι πίσω ήταν κάπως "στεναχωρα"

Αυριο φευγω για αλλαγη χρονου επαρχια και παιρνω μαζι και τους γονεις, θα δω πως θα τους φανει στο μικρο ταξιδακι (2 ωριτσες) και θα  ενημερωσω. Με φιλους κτλπ που εχουν μπει μεχρι 4 ατομα κανενας δεν εχει προβλημα και ολοι ειναι ανετοι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 29/12/2024 στις 5:31 ΜΜ, ilias78 είπε

Ήρθαμε από Ελλάδα με την γυναίκα μου τιγκα το αυτοκίνητο δεν εσείς θέμα με τους χώρους . Απο το αυτοκίνητο βγήκαν το καλοκαίρι νύφη πεθερός αδερφός νύφης και κουμπάρα σε ένα αυτοκίνητο όλοι τους δεν άκουσα κανένα παράπονο !! 

Δημοσ.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να σας πω τον προβληματισμό μου για έναν θόρυβο τριξίματος που κάνει η πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού στις λακούβες που μάλλον εντοπίζεται στην ταπατσαρία της πόρτας.Προς το παρόν δεν είναι ενοχλητικό αλλά αν επιδεινωθεί θα είναι σοβαρό πρόβλημα. Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο.Το όχημα είναι του 2024 έχει 11.000 χιλιόμετρα και κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο πρόβλημα ίσα ίσα που είμαι και πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση και την οικονομία του. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, no-mercy είπε

Καλησπέρα.Θα ήθελα να σας πω τον προβληματισμό μου για έναν θόρυβο τριξίματος που κάνει η πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού στις λακούβες που μάλλον εντοπίζεται στην ταπατσαρία της πόρτας.Προς το παρόν δεν είναι ενοχλητικό αλλά αν επιδεινωθεί θα είναι σοβαρό πρόβλημα. Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο.Το όχημα είναι του 2024 έχει 11.000 χιλιόμετρα και κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο πρόβλημα ίσα ίσα που είμαι και πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση και την οικονομία του. 

Μηπως ειναι το παραθυρο οταν το εχεις λιγο ανοιχτο; ή ανοιχτο γενικα; Γιατι εμενα τοτε το κανει. Θελουν αντικατασταση οι γρυλλοι των παραθυρων.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Μηπως ειναι το παραθυρο οταν το εχεις λιγο ανοιχτο; ή ανοιχτο γενικα; Γιατι εμενα τοτε το κανει. Θελουν αντικατασταση οι γρυλλοι των παραθυρων.

Όντως και στο προηγούμενο chr είχα διαβάσει πολλά σχόλια που αφορούν τις πόρτες και στην πλειοψηφία τους έφταιγαν οι γρυλλοι των παραθύρων  κάποια αστοχία πρέπει να υπάρχει που σίγουρα την γνωρίζει η toyota και δεν τη διορθώνει..

Δημοσ.

Εμένα στο προηγούμενο Yaris είχε θέμα με την ντίζα από το χερούλι που ανοίγεις την πόρτα. Έτριζε εσωτερικά στην ταπετσαρία, ήταν γνωστό θέμα. Στο 1ο σέρβις έβγαλαν την ταπετσαρία και πρόσθεσαν έξτρα μόνωση. Στο καινούργιο δεν έχω κανένα τριγμό πάντως...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...