Προς το περιεχόμενο

Toyota C-HR II (2024)

Shadowjump

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Δεν εννοω υψος απο επανω. Αποσταση απο το εδαφος εννοω.

Screenshot 2024-06-13 125235.png

Screenshot 2024-06-13 125313.png

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται!! Τελικά βρήκα έχει επιλογή σκούρο θέμα !! Με την εφαρμογή συνδέθηκα λειτουργεί κανονικά εκτός από την κατάσταση !! Μου βγάζει άγνωστη κατάσταση !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται!! Τελικά βρήκα έχει επιλογή σκούρο θέμα !! Με την εφαρμογή συνδέθηκα λειτουργεί κανονικά εκτός από την κατάσταση !! Μου βγάζει άγνωστη κατάσταση !!!

Σκουρο θεμα που;

4 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Στην οθόνη πολυμέσων!!! Δεν ήθελα όλη μέρα να είναι λευκό !!! 

Α ναι. Εδώ Ελλάδα θα ήθελες 😛

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα σας … Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει γιατί στην πλοήγηση του αυτοκινήτου ενώ είναι όλα στα ελληνικά ,αντί για χιλιόμετρα μου τα λέει σε μίλια;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει πως μπορώ να στείλω διαδρομή πλοήγησης από το κινητό μου στο σύστημα πλοήγησης του CHR. Στην αναζήτηση διαδρομής του οχήματος έχει επιλογή διαδρομής από το κινητό αλλά δεν κατάφερα. Θεωρητικά γίνεται από το app my toyota αλλά δεν μπόρεσα να βρω πως γίνεται. Καθώς και μια ακομη ερώτηση έχουμε βαλβίδες που μετράνε την πίεση των ελαστικών. Αναφέρομαι στην έκδοση c-lub. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα 

Στις 1/8/2024 στις 5:38 ΜΜ, Mantzos είπε

blockquote widget

Επεξ/σία από no-mercy

20 ώρες πριν, no-mercy είπε

Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει πως μπορώ να στείλω διαδρομή πλοήγησης από το κινητό μου στο σύστημα πλοήγησης του CHR. Στην αναζήτηση διαδρομής του οχήματος έχει επιλογή διαδρομής από το κινητό αλλά δεν κατάφερα. Θεωρητικά γίνεται από το app my toyota αλλά δεν μπόρεσα να βρω πως γίνεται. Καθώς και μια ακομη ερώτηση έχουμε βαλβίδες που μετράνε την πίεση των ελαστικών. Αναφέρομαι στην έκδοση c-lub. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα 

blockquote widget

Αυτό με το GPS δυστυχώς δεν γίνεται ακόμα. Και δεν ξέρω και  αν θα γίνει και πότε με τον ρυθμό που βγάζει updates η Toyota. 
Το 2ο ναι, μετράνε πίεση τα ελαστικά. Σε όλες τις εκδόσεις. 

Στις 1/8/2024 στις 4:38 ΜΜ, Mantzos είπε

Καλησπέρα σας … Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει γιατί στην πλοήγηση του αυτοκινήτου ενώ είναι όλα στα ελληνικά ,αντί για χιλιόμετρα μου τα λέει σε μίλια;;

Πολύ καλή ερώτηση ... Και εγώ θα το ψάξω αυτές της μέρες 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σε ολους ,

σκεφτομαι σοβαρα για αγορα του C-HR στην C-ULT εκδοση . Θα ηθελα γνωμες , υπαρχει μια προσφορα 600 ευρω λιγοτερα μεχρι τελος του μηνα . 

Ευχαριστώ 

Το έχει η σύζυγος μου ( φανατική με τη μάρκα,  αντίθετα από εμένα) οπότε φου αντικειμενικος δεν είμαι. Είχε πάντα yaris (το 2019 το τελευταίο ) και με προτροπή μου πήγε στο C-HR και όχι στο cross λόγο κοντινης τιμής.

Θα αφήσω τους άλλους να αναφέρουν τα θετικά εγώ θα εστιασω στα αρνητικά (πάντα κατά της άποψη μου).

Η θέση πίσω είναι σαν να σε βάζουν τιμωρία. Ο γιος επειδή κατά 99.999% είναι ο μόνος συνεπιβάτης απαίτησε να κάθετε μπροστά γιατί δεν μπορούσε πίσω. (12 ετών 1.71 44 κιλά,  σαν ακρίδα δλδ)

Το μοτέρ όπως και το κιβώτιο δείχνει λιγότερα από όσο άλογα λένε. 

Η μινιατούρα οθόνη  infotainment .... 30Κ δώσαμε σχεδόν γιατί πρέπει να ζούμε στο 2018? 

Φυσικά η σύζυγος δεν τα βλέπει αυτά,  θεωρεί ότι έχει πάρει το καλύτερο αυτοκίνητο στον πλανήτη.(Οικονομικό,  SUV , αθόρυβο και πάνω από όλα Toyota)

Υ.Γ. ώρες ώρες απορώ πως ταιριαξαμε 

• Like 1
  • Haha 3

3 ώρες πριν, aionnou είπε

Το μοτέρ όπως και το κιβώτιο δείχνει λιγότερα από όσο άλογα λένε. 

Η μινιατούρα οθόνη  infotainment .... 30Κ δώσαμε σχεδόν γιατί πρέπει να ζούμε στο 2018? 

Η θεση πισω για παιδια ειναι δυσκολη σιγουρα οποτε δεν εχω να πω κατι. 

Για τα παραπανω απορω. Λιγοτερα αλογα? Φτανει 120 για πλακα, τι θελατε να κανει? 140 αλογα λεει οτι ειναι χωρις turbo.

Η μινιατουρα οθονη διορθωνεται πηγαινοντας στην club εκδοση με οθονη 12'' και αλλα καλουδια που σιγουρα αξιζουν τα λεφτα τους.

8 ώρες πριν, BEL_3 είπε

Καλησπέρα σε ολους ,

σκεφτομαι σοβαρα για αγορα του C-HR στην C-ULT εκδοση . Θα ηθελα γνωμες , υπαρχει μια προσφορα 600 ευρω λιγοτερα μεχρι τελος του μηνα . 

Ευχαριστώ 

οπως λεω και παραπανω αν μπορεις πηγαινε στην C-LUB. Παιρνεις οθονη μεγαλυτερη, ασυρματη φορτιση, εσωτερικο φωτισμο μπλε, 18αρες ζαντες, συστημα εξυπνης εισοδου και φιμε. 

Στα κοντά 33K η club Ειναι απαγορευτική , ο λόγος που πάω στο CHR ειναι λογω οικονομιας μεσα στην πολη καθώς κατά 80-90% θα ειναι αυτη η χρηση του. 

Καποια πραγματακια βεβαια που με ξενίζουν ειναι σιγουρα οι ζαντες , οι καθρευτες που δεν κλεινουν , και η εκκινηση χωρις κλειδι . Δεν ξερω αν μπορώ να τα βάλω σαν εξτρα 

1 ώρα πριν, BEL_3 είπε

Καποια πραγματακια βεβαια που με ξενίζουν ειναι σιγουρα οι ζαντες , οι καθρευτες που δεν κλεινουν , και η εκκινηση χωρις κλειδι . Δεν ξερω αν μπορώ να τα βάλω σαν εξτρα 

Ζαντες σιγουρα μπορεις να αλλαξεις αλλα στην toyota ειναι τρελο το κοστος, το κοιτας για after market. Ολα αυτα που αναφερεις τα εχει στην C-LUB, το καταλαβαινω οτι ξεπερναει και το 30.000€ του ψυχολογικου οριου αλλα σιγουρα αξιζει τα λεφτα του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...