Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Κανεις με πανοραμικη να μας πει πως τα παει τωρα στις ζεστες και στον ηλιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tggr Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2024 στις 10:12 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε Κανεις με πανοραμικη να μας πει πως τα παει τωρα στις ζεστες και στον ηλιο; Μια χαρά κανένα παράπονο απο μένα. Βέβαια να διευκρινήσω οτι έχω μεμβράνες και βάζω ηλιοπροστασία στο παρπριζ οταν το αυτοκίνητο παρκάρει εξω στον ήλιο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από tggr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StratosGK Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Προχώρησα σε παραγγελία του i30 Fastback χθες. Ήταν ήδη καθοδόν για Ελλάδα ένα ακριβώς όπως το θέλαμε και το κλείσαμε. Λογικά Ιούλιο φτάνει τελωνείο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 6 ώρες πριν, StratosGK είπε Προχώρησα σε παραγγελία του i30 Fastback χθες. Ήταν ήδη καθοδόν για Ελλάδα ένα ακριβώς όπως το θέλαμε και το κλείσαμε. Λογικά Ιούλιο φτάνει τελωνείο. Μια χαρα! Την καλυτερη κινηση εκανες. Και γρηγορα θα ερθει και δεν θα εκανες και αποσβεση με το C-HR. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jackson_1919 Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 7/6/2024 στις 4:23 ΜΜ, tggr είπε Μια χαρά κανένα παράπονο απο μένα. Βέβαια να διευκρινήσω οτι έχω μεμβράνες και βάζω ηλιοπροστασία στο παρπριζ οταν το αυτοκίνητο παρκάρει εξω στον ήλιο. Εχεις βρει καμια ηλιοπροστασια που να εφαρμοζει ακριβως? Απ'οτι μέτρησα οι διαστασεις μας είναι 135Χ75 αλλα στο κατω μερος του παρμπριζ ειναι πιο στενο. Επίσης τι μεμβράνες εχεις στα μπροστά? Θέλω να βάλω κι εγω αλλα θελω τις πιο ανοιχτές και δεν ξέρω αν θα κάνουν δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tggr Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Jackson_1919 είπε Εχεις βρει καμια ηλιοπροστασια που να εφαρμοζει ακριβως? Απ'οτι μέτρησα οι διαστασεις μας είναι 135Χ75 αλλα στο κατω μερος του παρμπριζ ειναι πιο στενο. Επίσης τι μεμβράνες εχεις στα μπροστά? Θέλω να βάλω κι εγω αλλα θελω τις πιο ανοιχτές και δεν ξέρω αν θα κάνουν δουλειά. Πήρα από σκρουτζ μια 145x72, δεν εφαρμοζει ακριβως αλλά καλύπτει το μεγαλυτερο μέρος. Μεμβράνες μου έβαλε η αντιπροσωπεία τις μεσαίες 3Μ. Ότι και να βάλεις θα είναι πολύ καλύτερα από καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jackson_1919 Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 17 ώρες πριν, tggr είπε Πήρα από σκρουτζ μια 145x72, δεν εφαρμοζει ακριβως αλλά καλύπτει το μεγαλυτερο μέρος. Μεμβράνες μου έβαλε η αντιπροσωπεία τις μεσαίες 3Μ. Ότι και να βάλεις θα είναι πολύ καλύτερα από καθόλου. Ξέρεις μήπως αν τα πίσω εργοστασιακά φιμέ είναι απλά σκούρα ή κάνουν και δουλειά στη μειωση της θερμότητας στο εσωτερικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Jackson_1919 είπε Ξέρεις μήπως αν τα πίσω εργοστασιακά φιμέ είναι απλά σκούρα ή κάνουν και δουλειά στη μειωση της θερμότητας στο εσωτερικό? Κανουν αρκετη δουλεια. Εγω που το αφηνω στον ηλιο το αυτοκινητο, ζεστενεται μεν, αλλα δεν ειναι φουρνος. Με κλιματιστικο σε 5 λεπτακια το πολυ εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tggr Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αυτες τις μέρες το τεστ ειναι σοβαρό με τόση ζέστη. Μπήκα στο αυτοκίνητο στις 1500 είχε γίνει φούρνος αλλα όπως κάθε αμάξι πιστεύω. Άνοιγμα όλα τα παράθυρα και κλιματιστικό στο fast σε 5 λεπτά είναι ΟΚ. Χωρίς αντιηλιακές μεμβράνες πιστεύω θα ήταν πολύ χειρότερα. Η οροφή δεν ενοχλεί πάντως. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από tggr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Εγώ σήμερα παρέλαβα τελικά !! Πολύ ωραίο αυτοκίνητο ήσυχο χωρίς θορύβους ποιοτικό και οικονομικό!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Εγώ σήμερα παρέλαβα τελικά !! Πολύ ωραίο αυτοκίνητο ήσυχο χωρίς θορύβους ποιοτικό και οικονομικό!! Καλοταξιδο! Ποτε ειχες κανει παραγγελια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 53 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλοταξιδο! Ποτε ειχες κανει παραγγελια? Σε ευχαριστώ πολύ τον φεβρουάριο κάναμε την παραγγελία. Για το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν πήρα την plug-in hybrid έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Σε ευχαριστώ πολύ τον φεβρουάριο κάναμε την παραγγελία. Για το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν πήρα την plug-in hybrid έκδοση Καλά έκανες! Είδες πόσο λίγο ύψος έχει από κάτω; Καλοταξιδο κι όλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Shadowjump είπε Καλά έκανες! Είδες πόσο λίγο ύψος έχει από κάτω; Καλοταξιδο κι όλας. Κοίταξε στο γκαράζ τ παλιό αυτοκίνητο μ χωράει τσίμα τσίμα κ αυτό το ίδιο. Από ύψος τ. Νιώθεις ποιο ψηλά!!! Γενικά τπ μαθαίνω ακόμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Κοίταξε στο γκαράζ τ παλιό αυτοκίνητο μ χωράει τσίμα τσίμα κ αυτό το ίδιο. Από ύψος τ. Νιώθεις ποιο ψηλά!!! Γενικά τπ μαθαίνω ακόμα!! Δεν εννοω υψος απο επανω. Αποσταση απο το εδαφος εννοω. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από Shadowjump Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα