Just_travel_everywhere Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Ένα έχω να πω εταιρεία που δίνει έως 10+ χρόνια εγγύηση δεν έχει αντίπαλο ! Όλα τα άλλα είναι κουβαδάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Καλα, το 10 χρονια σχετικο. 6 ειναι και 11 η μπαταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Shadowjump είπε Καλα, το 10 χρονια σχετικο. 6 ειναι και 11 η μπαταρια. Καθόλου σχετικό . Στην Γερμανία που το αγοράζω εγώ είναι 15 χρόνια για όλα. Αρκεί ν κάνεις service στην αντιπροσωπεία. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από Just_travel_everywhere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 11 ώρες πριν, Shadowjump είπε Καλα, το 10 χρονια σχετικο. 6 ειναι και 11 η μπαταρια. Στη Γερμανία είναι 3 έτη απο τον κατασκευαστή και μετά η relax που πάει μέχρι τα 15 έτη αλλά είναι μεγάλη απάτη άμα διαβάσεις το pdf με τους όρους δεν καλύπτει σχεδόν τίποτα από τις σημαντικές βλάβες, πχ φίλτρο σωματιδίων και πολλά άλλα, πουστιες των Γερμανών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StratosGK Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 hours ago, Axelq said: Δε νομίζω να έχει πολύ μεγάλες διαφορές, περισσότερες οθόνες μέσα κλπ. 30% εντός 70% εκτός μέχρι στιγμής (1000km) Πολύ ήσυχο μέσα, έχει πολλά συστήματα που δεν έχει κάτσει να τα ψάξω όλα, το Adaptive Cruise Control πολύ βολικό. Κατανάλωση μέχρι στιγμής 5lt/100km και φαντάσου δεν έχει στρωθεί ακόμα και κάνω πολλά χιλιόμετρα εκτός, μέσα στην πόλη (σταμάτα - ξεκίνα) δεν καίει σχεδόν τίποτα. Το είχα δει στην έκθεση και το είχα πάρει για τεστ drive, πήγαινε μια βόλτα από τη Βελμαρ. *Μου είχαν πει ότι θα κάνει 3 μήνες να έρθει και το πήρα σε 6. Χθες ήμουν Βελμαρ, πηγαμε να δούμε τα οχήματα αν και δεν έχουν το i30 Fastback, μπήκαμε στο περσινό Hatchback. Για τα λεφτά του τίμιο μου φάνηκε, η γυναίκα δεν ενθουσιάστηκε καθόλου. Οπότε καναμε την βόλτα μας στην έκθεση, φτάσαμε στο Kona και ομολογώ ότι ενθουσιαστηκαμε και οι 2. Το βγάλαμε Test Drive και μου φάνηκε ανώτερο του CHR. Είχε καλύτερη απόκριση στο γκάζι, ακόμα και στο eco. Μέσα πιλοτήριο, γουστάρω τρελά υις ενωμένες οθόνες. Το πίσω σαλόνι πολύ πιο βολικό από CHR. Το θέμα είναι ότι ξεκινάει από τα 31900€, και φτάνει τα 33000 μαζί με νούμερα, χρώμα και έξοδα δανείου. Αυτό με φέρνει στα 20 χρόνια απόσβεσης για το καύσιμο αν βάλω και τους τόκους. Ακόμα και το παλικάρι στην αντιπροσωπεία συμφωνούσε πως δεν έχουμε να κερδίσουμε σε οικονομία εμείς πηγαίνοντας σε full hybrid. Είναι καθαρά θέμα προτίμησης τώρα και αν είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε μια διαφορά τηε τάξης των ~7000€ για να το γουστάρουμε και οι 2. Κάτι για να ξέρουν οι υπόλοιποι που ίσως ενδιαφέρονται για Kona 2024. Τα αυτοκίνητα που έχουν ετοιμοπαραδοτα τώρα είναι τα τελευταία με 141 ίππους. Όποιος παραγγείλει σήμερα νέο, παίρνει με 129-130 ίππους επειδή κάνει μετάβαση σε Euro 6E και η Hyundai μειώνει μέσω Software τους ίππους για να πιάσει τις προδιαγραφές. Μόνο Distinctive είχε ετοιμοπαράδοτα. Το CHR είναι ήδη σε Euro 6E, για αυτό και ο ΜΕΚ είναι στα 98 άλογα. Γενικά αύξησαν τα άλογα από πέρυσι επειδή έκαναν αλλαγές στο ηλεκτρικό κομμάτι. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από StratosGK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, andreas-d είπε Στη Γερμανία είναι 3 έτη απο τον κατασκευαστή και μετά η relax που πάει μέχρι τα 15 έτη αλλά είναι μεγάλη απάτη άμα διαβάσεις το pdf με τους όρους δεν καλύπτει σχεδόν τίποτα από τις σημαντικές βλάβες, πχ φίλτρο σωματιδίων και πολλά άλλα, πουστιες των Γερμανών.. Σιγά μην σου αλλάζει και τα φίλτρα χαχαχχα τι θα ακούσουμε άλλο πάρε εσύ Mercedes που δεν θα έχεις εγγύηση πέρα της 2 ετών 😂😂😂😂 μήπως θες να σου βάζουν και βενζίνη ? Φίλυρο αέρα ? Τακάκια ? Μάλλον έχετε χάσει την έννοια της εγγύησης Επεξ/σία 1 Ιουνίου από Just_travel_everywhere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Σιγά μην σου αλλάζει και τα φίλτρα χαχαχχα τι θα ακούσουμε άλλο πάρε εσύ Mercedes που δεν θα έχεις εγγύηση πέρα της 2 ετών 😂😂😂😂 μήπως θες να σου βάζουν και βενζίνη ? Φίλυρο αέρα ? Τακάκια ? Μάλλον έχετε χάσει την έννοια της εγγύησης https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.toyota.de/content/dam/toyota/nmsc/germany/zubehoer-service/garantie/Toyota_Relax_Garantiebedingungen_Stand_Juli_2023.pdf&ved=2ahUKEwj3yobY7bqGAxVgg_0HHfFkBnEQFnoECBMQAQ&usg=AOvVaw3FuywQy17kFMkDA4VJrby- Διάβασε γερμανία μένεις γερμανικά δεν ξέρω ας ξέρεις.. Α και σε παρακαλώ μην μου στέλνεις μηνύματα με ερωτήσεις, και απορίες γιατί το κάνεις συχνά.. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από andreas-d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, andreas-d είπε https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.toyota.de/content/dam/toyota/nmsc/germany/zubehoer-service/garantie/Toyota_Relax_Garantiebedingungen_Stand_Juli_2023.pdf&ved=2ahUKEwj3yobY7bqGAxVgg_0HHfFkBnEQFnoECBMQAQ&usg=AOvVaw3FuywQy17kFMkDA4VJrby- Διάβασε γερμανία μένεις γερμανικά δεν ξέρω ας ξέρεις.. Α και σε παρακαλώ μην μου στέλνεις μηνύματα με ερωτήσεις, και απορίες γιατί το κάνεις συχνά.. Είσαι η γνωστή περίπτωση του λαζοντοιτσ στην Γερμανία. Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Πάνε πάρε κανένα Mercedes γύφτικο κ σταματά να μπαίνεις σε όλα τα γκρουπ του chr και το κράζεις. Κούρασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 9 ώρες πριν, StratosGK είπε Χθες ήμουν Βελμαρ, πηγαμε να δούμε τα οχήματα αν και δεν έχουν το i30 Fastback, μπήκαμε στο περσινό Hatchback. Για τα λεφτά του τίμιο μου φάνηκε, η γυναίκα δεν ενθουσιάστηκε καθόλου. Οπότε καναμε την βόλτα μας στην έκθεση, φτάσαμε στο Kona και ομολογώ ότι ενθουσιαστηκαμε και οι 2. Το βγάλαμε Test Drive και μου φάνηκε ανώτερο του CHR. Είχε καλύτερη απόκριση στο γκάζι, ακόμα και στο eco. Μέσα πιλοτήριο, γουστάρω τρελά υις ενωμένες οθόνες. Το πίσω σαλόνι πολύ πιο βολικό από CHR. Το θέμα είναι ότι ξεκινάει από τα 31900€, και φτάνει τα 33000 μαζί με νούμερα, χρώμα και έξοδα δανείου. Αυτό με φέρνει στα 20 χρόνια απόσβεσης για το καύσιμο αν βάλω και τους τόκους. Ακόμα και το παλικάρι στην αντιπροσωπεία συμφωνούσε πως δεν έχουμε να κερδίσουμε σε οικονομία εμείς πηγαίνοντας σε full hybrid. Είναι καθαρά θέμα προτίμησης τώρα και αν είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε μια διαφορά τηε τάξης των ~7000€ για να το γουστάρουμε και οι 2. Κάτι για να ξέρουν οι υπόλοιποι που ίσως ενδιαφέρονται για Kona 2024. Τα αυτοκίνητα που έχουν ετοιμοπαραδοτα τώρα είναι τα τελευταία με 141 ίππους. Όποιος παραγγείλει σήμερα νέο, παίρνει με 129-130 ίππους επειδή κάνει μετάβαση σε Euro 6E και η Hyundai μειώνει μέσω Software τους ίππους για να πιάσει τις προδιαγραφές. Μόνο Distinctive είχε ετοιμοπαράδοτα. Το CHR είναι ήδη σε Euro 6E, για αυτό και ο ΜΕΚ είναι στα 98 άλογα. Γενικά αύξησαν τα άλογα από πέρυσι επειδή έκαναν αλλαγές στο ηλεκτρικό κομμάτι. 98 είναι η ΜΕΚ γιατί είναι παλιός κινητήρας και απλά δεν τον αλλάξανε. Αν δεις ο 1.5 που είναι πιο καινούριος έχει σχεδόν τα ίδια άλογα. Μόνο ροπή έχει παραπάνω ο 1.8. Όσο για το ECO, στο CHR δεν αλλάζει κάτι στους κινητήρες. Απλά αλλάζει το ποσό πρέπει να βυθισεις το πόδι στο γκαζι. Καθαρά διαδρομή πενταλ. Σε όλες τις περιπτώσεις τα ίδια 140 άλογα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Poio-ybridiko-sta-140-aloga-Hyundai-Kona-h-Toyota-C-HR_264316.asp Με 265Nm το kona, έναντι 185Nm το chr.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 3 ώρες πριν, andreas-d είπε https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Poio-ybridiko-sta-140-aloga-Hyundai-Kona-h-Toyota-C-HR_264316.asp Με 265Nm το kona, έναντι 185Nm το chr.. Και εχει 50% παραπανω καταναλωση στην πολη, 20% σε ταξιδια, 30% λιγοτερη αυτονομια και πιο ακριβο στην βασικη. Συν οτι παιρνεις ενα ολοκαινουριο υβριδικο συστημα με οτι θεματα εχει (πχ καταλαβαινεις ποτε αλλαζει απο εσωτερικης σε ηλεκτρικη ενεργεια) ενω της toyota ειναι 20+ χρονια δοκιμασμενο με διαφορες διορθωσεις. Αν θες λιγο παραπανω χωρο ή εισαι απο αυτους που δεν σου αρεσει το νεο CHR δεν ειναι κακο αλλα η ροπη δεν λεει και πολλα απο μονη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) To 185 από που το βγάζουν; Αφού δεν δίνει συνδιαστικα η Toyota. Πήραν μόνο την τιμή του ηλεκτροκινητηρα μάλλον... Εδώ γράφουν ότι έχει υαλοκαθαριστηρα πίσω. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από Shadowjump 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonio108 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν μετά από 5.000 χλμ του νέου CHR θα σας πω την εμπειρία μου.Κατ'αρχας ήμουν από τους τυχερούς γιατί έκλεισα το αυτοκίνητο Φεβρουαριο από ακύρωση στην έκδοση που ήθελα(Club),στο χρώμα που ήθελα(μαύρο)Δευτέρα και Παρασκευή το είχα παραλάβει.Το πήρα από Παπαδαμαντιου Κηφισιά αλλά οι άνθρωποι δυστυχώς είναι άσχετοι.Στην παράδοση δεν μου εξήγησαν τίποτα μόνο πως μπαίνει η όπισθεν πως ρυθμίζω κάθισμα και κάτι τέτοια χαζά που εγώ γέλαγα.Σαν παλιός κάτοχος prius για 10 χρόνια,τους εξήγησα περισσότερα.Οδηγιες δεν μου έδωσαν ποτέ και μετά από 3.5 μήνες ακόμα περιμένω.Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά πάρα πολύ άνετο στο δρόμο ΑΛΛΑ ,πολύ κουραστικό με το RCA και το line assist.Επισης κάθε μα κάθε φορά πού ξεκινάω,πρέπει να συμφωνήσω στην μπλε οθόνη με του όρους με αποτέλεσμα να κάνω 10 κινήσεις μέχρι να δουλέψει το συστημα.Έχω μιλήσει με TOYOTA,έχω πάει από την αντιπροσωπεία αλλά ακόμα περιμένω λύση.Τελευταια τους συμβουλή να πάω από Toyota polis να βρω έναν κύριο από το service(δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα του)να με βοηθήσει. Αυτά πάνω κάτω,ότι θέλετε ρωτήστε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, antonio108 είπε Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν μετά από 5.000 χλμ του νέου CHR θα σας πω την εμπειρία μου.Κατ'αρχας ήμουν από τους τυχερούς γιατί έκλεισα το αυτοκίνητο Φεβρουαριο από ακύρωση στην έκδοση που ήθελα(Club),στο χρώμα που ήθελα(μαύρο)Δευτέρα και Παρασκευή το είχα παραλάβει.Το πήρα από Παπαδαμαντιου Κηφισιά αλλά οι άνθρωποι δυστυχώς είναι άσχετοι.Στην παράδοση δεν μου εξήγησαν τίποτα μόνο πως μπαίνει η όπισθεν πως ρυθμίζω κάθισμα και κάτι τέτοια χαζά που εγώ γέλαγα.Σαν παλιός κάτοχος prius για 10 χρόνια,τους εξήγησα περισσότερα.Οδηγιες δεν μου έδωσαν ποτέ και μετά από 3.5 μήνες ακόμα περιμένω.Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά πάρα πολύ άνετο στο δρόμο ΑΛΛΑ ,πολύ κουραστικό με το RCA και το line assist.Επισης κάθε μα κάθε φορά πού ξεκινάω,πρέπει να συμφωνήσω στην μπλε οθόνη με του όρους με αποτέλεσμα να κάνω 10 κινήσεις μέχρι να δουλέψει το συστημα.Έχω μιλήσει με TOYOTA,έχω πάει από την αντιπροσωπεία αλλά ακόμα περιμένω λύση.Τελευταια τους συμβουλή να πάω από Toyota polis να βρω έναν κύριο από το service(δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα του)να με βοηθήσει. Αυτά πάνω κάτω,ότι θέλετε ρωτήστε. Αν συνδέσεις λογαριασμό Toyota στο αυτοκίνητο και στο κινητό, θα σταματήσει να σου βγάζει την μπλε οθόνη. Απλά μπαίνεις, βάζεις μπρος και δουλεύει η οθόνη. Καλοταξιδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonio108 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 41 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Αν συνδέσεις λογαριασμό Toyota στο αυτοκίνητο και στο κινητό, θα σταματήσει να σου βγάζει την μπλε οθόνη. Απλά μπαίνεις, βάζεις μπρος και δουλεύει η οθόνη. Καλοταξιδο! Ευχαριστώ πολύ, το έχω περάσει στο my Toyota ,θα ξαναπροσπαθήσω γιατί πραγματικά είναι κουραστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα