phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Το Toyota μου που φέτος έκλεισε 15 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Το Toyota μου που φέτος έκλεισε 15 χρόνια. Το σημερινό 2023 ΤΟΥΟΤΑ στα 15 χρόνια θα είναι για πέταμα. Αυτό λέμε. Και εγώ έχω και ένα ΑΕ101 ΤΟΥΟΤΑ του 92 που είναι 31 ετών και είναι καινούργιο. Τι πάει να πει? Ότι τα 2010 μοντέλα θα κρατήσουν 30 χρόνια ή ότι το 2023 θα ζήσει 30 χρόνια? Γελάνε και τα πεζοδρόμια με αυτα Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Σε 15 χρόνια ποιο μεταχειρισμενο 15 ετιας θα υπαρχει? Το σαξο με 2000w ηχοσύστημα 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Το σημερινό 2023 ΤΟΥΟΤΑ στα 15 χρόνια θα είναι για πέταμα. Αυτό λέμε. Και εγώ έχω και ένα ΑΕ101 ΤΟΥΟΤΑ του 92 που είναι 31 ετών και είναι καινούργιο. Τι πάει να πει? Ότι τα 2010 μοντέλα θα κρατήσουν 30 χρόνια ή ότι το 2023 θα ζήσει 30 χρόνια? Γελάνε και τα πεζοδρόμια με αυτα γιατι να ειναι για πεταμα? αν δεν πας σε ηλεκτρικο και γενικα αν δεν φορτωσεις το αμαξι με ηλεκτρονικες σαχλαμαρες που χαλανε τοτε θα ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Σε 15 χρόνια ποιο μεταχειρισμενο 15 ετιας θα υπαρχει? 17 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Το σημερινό 2023 ΤΟΥΟΤΑ στα 15 χρόνια θα είναι για πέταμα. Αυτό λέμε. Και εγώ έχω και ένα ΑΕ101 ΤΟΥΟΤΑ του 92 που είναι 31 ετών και είναι καινούργιο. Τι πάει να πει? Ότι τα 2010 μοντέλα θα κρατήσουν 30 χρόνια ή ότι το 2023 θα ζήσει 30 χρόνια? Γελάνε και τα πεζοδρόμια με αυτα Sorry, κατάλαβα ότι εννοούσες ποιο 15ετίας σήμερα θα υπάρχει σε 15 χρόνια. Αν και πιο πιθανό είναι σε 15 χρόνια να υπάρχει το Starlet μου που σήμερα είναι 25 ετών απ' το Auris μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε γιατι να ειναι για πεταμα? αν δεν πας σε ηλεκτρικο και γενικα αν δεν φορτωσεις το αμαξι με ηλεκτρονικες σαχλαμαρες που χαλανε τοτε θα ειναι μια χαρα. Διάβασες το αρχικό μου μήνυμα? Όχι. Διάβασε το κ θα πάρεις την απάντηση σου. https://www.insomnia.gr/forums/topic/817421-toyota-c-hr-ii-2024/?do=findComment&comment=59958962 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 @Shadowjump Εχεις κλεισει για κανενα test drive? Η ξερεις αν κλεινουν απο τωρα για τελος του χρονου/αρχες επομενου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε @Shadowjump Εχεις κλεισει για κανενα test drive? Η ξερεις αν κλεινουν απο τωρα για τελος του χρονου/αρχες επομενου? Το παιδί μου είπε οι πρώτες παραλαβές Νοέμβριο. Αλλά πρώτα θα παραλάβουν κάποιοι που έχουν κάνει προπαραγγελια και μετά θα μπει εκθεσιακό και test drive. Η παραγωγή ξεκινάει τον Οκτώβρη! Στην Toyota Polis πάντως δίνεις προκαταβολή 500€ και αν τελικά δεν το θες το αυτοκίνητο στα δίνουν πίσω. Οπότε, ελπίζω να δω κάποιο αυτοκίνητο κάποιου πριν έρθει και το δικό μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gedgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Πολύ ωραία επιλογή το νέο C-HR κατά τη γνώμη μου. Θα ήταν μάλλον και η δική μου επιλογή αν ενδιαφερόμουν για αυτοκίνητο αυτή την εποχή (εκτός κι αν είχα δυνατότητα ιδιωτικής φόρτισης, οπότε θα πήγαινα στο καταπληκτικό MG4). Σε όσους η τιμή φαίνεται ακριβή, μάλλον δεν γνωρίζουν την τρέχουσα κατάσταση στην αγορά αυτοκινήτου. Οι τιμές της Toyota είναι εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή προσφέρει μοντέλα full hybrid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μην τα κοιταζετε μονο απ εξω τα αυτοκινητα απο μεσα ειναι φυλακη, θα παιρνατε σπιτι απ εξω βιλα με δωματια 8 τ.μ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Θα ήθελα να μάθω όλοι αυτοί που έχουν μπει σε CHR και έπαθαν κλειστοφοβία ή κινδύνεψαν να σκοτωθούν απο την έλλειψη ορατότητας, τι αυτοκίνητο οδηγούν και ανοίγει η καρδιά τους όταν κάθονται στα πίσω καθίσματα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Όντως, τα τελευταία χρόνια έτσι δεν τα φτιάχνουν όλα πάνω κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, G.bar είπε Θα ήθελα να μάθω όλοι αυτοί που έχουν μπει σε CHR και έπαθαν κλειστοφοβία ή κινδύνεψαν να σκοτωθούν απο την έλλειψη ορατότητας, τι αυτοκίνητο οδηγούν και ανοίγει η καρδιά τους όταν κάθονται στα πίσω καθίσματα; Δηλαδή όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, ακόμα και της Τογιότα, είναι μια η άλλη κι είναι υπερβολικοί όλοι; Είπαμε έρωτα με τα Τογιότα αλλά το πάτε σε επίπεδο θρησκείας. Το CHR δεν ειναι οικογενειακό αυτοκίνητο, είναι αυτοκίνητο για εργένη που θέλει ενα μοντέρνο SUV και δε νοιάζεται για χώρους, ούτε για την άνεση των πίσω γιατί άντε να κάτσει καμία παρέα μια φορά το χρόνο. Το αν η θρησκευτική προσήλωση στα Τογιότα σας έκανε να το βαφτίσετε οικογενειακό είναι άλλη ιστορία Το Corolla πάντως που έχω εγώ δεν εχει καμία σχέση με το CHR. Έχει μεγάλα παράθυρα και καλή ορατότητα μπροστά για τους πίσω επιβάτες, οπότε η καμπίνα ενώ δεν εχει τεράστιους χώρους, ειναι αρκετά φωτεινή και δεν σκοτεινιάζει ούτε με τον σκουρόχρωμο ουρανό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, G.bar είπε Θα ήθελα να μάθω όλοι αυτοί που έχουν μπει σε CHR και έπαθαν κλειστοφοβία ή κινδύνεψαν να σκοτωθούν απο την έλλειψη ορατότητας, τι αυτοκίνητο οδηγούν και ανοίγει η καρδιά τους όταν κάθονται στα πίσω καθίσματα; Golf / Auris / Astra / Qashqai. ΟΛΑ έχουν καλύτερη ορατότητα. Αν το οδηγήσεις, θα αλλάξεις άποψη. Δείξε αμάξι με τόσο μικρό πίσω χώρο / τζάμι με 4 πόρτες. H ακόλουθη ειναι φωτο απο το Corolla 2023. Είναι ίδια?!?!?!?! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από sphinxgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gedgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δείχνεις το παλιό C-HR. Το νέο έχει μεγαλύτερα παράθυρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα