tggr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου To carplay είναι η επιτομή της συνδεσημότητας τηλεφώνου με infotainment. Στην ουσία είναι mirroring της επιφανειας εργασίας του τηλεφώνου και βλέπεις τους χάρτες (google maps, waze) σε μεγάλη οθόνη και Spotify με τις λίστες του και όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, tggr είπε To carplay είναι η επιτομή της συνδεσημότητας τηλεφώνου με infotainment. Στην ουσία είναι mirroring της επιφανειας εργασίας του τηλεφώνου και βλέπεις τους χάρτες (google maps, waze) σε μεγάλη οθόνη και Spotify με τις λίστες του και όλα. Μάλιστα δηλαδή καλά έκανα και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Κλάσεις ανώτερα τα Car Play / Αndroid Auto από οποιοδήποτε Factory Infotainment που γίνεται γρήγορα outdated ή η εταιρία θα σου ζητήσει κάποιο τρελό ποσό για να σου πουλήσει χάρτες που και πάλι θα είναι παλαιότεροι από Google Maps, κτλ. Επίσης, με το mirroring έχεις Real Time δεδομένα κίνησης, πράγμα που δεν θα σου δώσει το εργοστασιακό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου To εργοστασιακο της Toyota σου δινει live την κινηση. Απλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι το ιδιο καλο με Google Maps π.χ. Απλα εκφωνεις και σου βγαζει εκει που θες να πας. Δεν καθεσαι να πληκτρολογεις 2 ωρες στο GPS του αυτοκινητου. Επισης, λες, Play my playlist on youtube music και αρχιζει και παιζει αυτοματα, ή play this song. Μπορεις να απαντησεις και σε Viber, SMS, κτλ με φωνητικη εντολη, π.χ. Send a message with viber to George. I'll be late today and I can't call you now because I am driving. Γενικα ειναι πολυ πιο πρακτικο το κινητο συνδεδεμενο σε σχεση με αυτα που εχει το αυτοκινητο επανω. Ειδικα στην Toyota που εχει ελληνικο μενου, ελληνικες οδηγιες στους χαρτες, ελληνικες εντολες για να ανοιξει κλιματισμο, να κατεβασει παραθυρα, κτλ, αλλα να πεις διευθυνση στο GPS δεν δουλευει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, SaFiS είπε Κλάσεις ανώτερα τα Car Play / Αndroid Auto από οποιοδήποτε Factory Infotainment που γίνεται γρήγορα outdated ή η εταιρία θα σου ζητήσει κάποιο τρελό ποσό για να σου πουλήσει χάρτες που και πάλι θα είναι παλαιότεροι από Google Maps, κτλ. Επίσης, με το mirroring έχεις Real Time δεδομένα κίνησης, πράγμα που δεν θα σου δώσει το εργοστασιακό... Και όμως σε ενημερώνει για τα πάντα live κίνηση ατυχήματα καιρός κυκλοφορία.. Βέβαια εννοείται ότι το google είναι ανωτέρω αλλά μέχρι το 2027 που έχω δωρεάν ενημερώσεις από την toyota με το εργοστασιακό βολεύομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, andreas-d είπε Και όμως σε ενημερώνει για ταΑντρέα θα ήθελα να σε ρωτήσω πάντα live κίνηση ατυχήματα καιρός κυκλοφορία.. Βέβαια εννοείται ότι το google είναι ανωτέρω αλλά μέχρι το 2027 που έχω δωρεάν ενημερώσεις από την toyota με το εργοστασιακό βολεύομαι.. Αντρέα θα ήθελα να να σε ρωτήσω κάτι όταν πήρες το αυτοκίνητο φαντάζομαι δεν ήταν διαθέσιμο άμεσα γιατί του παίρνεις καινούργιο ερώτηση μου είναι σου έβαλαν να πληρώσεις 1.000€ για να στο φέρουν στο μαγαζί από όπου το παράγγειλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Αντρέα θα ήθελα να να σε ρωτήσω κάτι όταν πήρες το αυτοκίνητο φαντάζομαι δεν ήταν διαθέσιμο άμεσα γιατί του παίρνεις καινούργιο ερώτηση μου είναι σου έβαλαν να πληρώσεις 1.000€ για να στο φέρουν στο μαγαζί από όπου το παράγγειλες? Αυτό που πήρα εγώ ήταν ετοιμοπαραδοτο, σύνολο τρία είχε μέσα η αντιπροσωπεία και πήρα το ακριβότερο, και επειδή ήταν βιτρίνα από 42.300€ μου το άφησε 37.000€. και το πρώτο Inspektion δώρο. Τα 1000€ πρέπει να είναι δασμοί. Τη να πω γιατί δεν τους ρωτάς, σε ποια πόλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, andreas-d είπε Αυτό που πήρα εγώ ήταν ετοιμοπαραδοτο, σύνολο τρία είχε μέσα η αντιπροσωπεία και πήρα το ακριβότερο, και επειδή ήταν βιτρίνα από 42.300€ μου το άφησε 37.000€. και το πρώτο Inspektion δώρο. Τα 1000€ πρέπει να είναι δασμοί. Τη να πω γιατί δεν τους ρωτάς, σε ποια πόλη.. Φρανκφούρτη όπως εσύ. Τ πήρες με χρηματοδότηση? Εμείς ναι κ μας ρώτησε περίπου πόσα χιλιόμετρα υα κάνουμε τ έτος. Κ των ρώτησα είναι δικό μας όχι leasing. Κ είπε ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Φρανκφούρτη όπως εσύ. Τ πήρες με χρηματοδότηση? Εμείς ναι κ μας ρώτησε περίπου πόσα χιλιόμετρα υα κάνουμε τ έτος. Κ των ρώτησα είναι δικό μας όχι leasing. Κ είπε ναι Ναι με χρηματοδότηση έδωσα 14.800€ μπροστά και τα υπόλοιπα δόσεις. Πάντα σε ρωτάνε πόσα χιλιόμετρα κάνεις για την ασφάλεια,( αλλάζει η τιμή της ασφάλειας)αλλά αυτό μπορείς να το αλλάξεις στην πορεία εμένα μου το έβαλε 7.000χλμ. το χρόνο και έχω κάνει 9.863 μέχρι τώρα δεν έχει κλείσει χρόνο βέβαια θα το αλλάξω όταν πάω για Inspektion το Μάιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, andreas-d είπε Ναι με χρηματοδότηση έδωσα 14.800€ μπροστά και τα υπόλοιπα δόσεις. Πάντα σε ρωτάνε πόσα χιλιόμετρα κάνεις για την ασφάλεια,( αλλάζει η τιμή της ασφάλειας)αλλά αυτό μπορείς να το αλλάξεις στην πορεία εμένα μου το έβαλε 7.000χλμ. το χρόνο και έχω κάνει 9.863 μέχρι τώρα δεν έχει κλείσει χρόνο βέβαια θα το αλλάξω όταν πάω για Inspektion το Μάιο. Ασφάλεια; εγώ όπως τους είπα θα κάνω σε δικό μ ασφαλιστή!! Τι να πω δεν ξέρω. Εγώ την έβαλα τελευταία Auszahlung 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Ασφάλεια; εγώ όπως τους είπα θα κάνω σε δικό μ ασφαλιστή!! Τι να πω δεν ξέρω. Εγώ την έβαλα τελευταία Auszahlung Το ίδιο είναι εσένα πόσα θα μείνουν υπόλοιπο στο τέλος?? Και με τη δόση και πόσους μήνες?? Από nix το πήρες? Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από andreas-d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 16 ώρες πριν, andreas-d είπε Το ίδιο είναι εσένα πόσα θα μείνουν υπόλοιπο στο τέλος?? Και με τη δόση και πόσους μήνες?? Από nix το πήρες? Τα ίδια λεφτά με σένα θα πληρώσω στο τέλος. Θα γίνουν όλα υποτίθεται μου έκανε μία έκπτωση οκτώ τοις 100 λέει. Κάθε πόσα χιλιάδες χιλιόμετρα πρέπει να κάνουμε το service κανονικά από την εταιρία και περίπου πόσο κοστίζει ξέρεις ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Τα ίδια λεφτά με σένα θα πληρώσω στο τέλος. Θα γίνουν όλα υποτίθεται μου έκανε μία έκπτωση οκτώ τοις 100 λέει. Κάθε πόσα χιλιάδες χιλιόμετρα πρέπει να κάνουμε το service κανονικά από την εταιρία και περίπου πόσο κοστίζει ξέρεις ;;; Κάθε 15.000χλμ η χρόνος ότι έρθει πρώτο, πόσο κοστίζει δεν ξέρω γιατί το πρώτο ήταν δώρο αλλά μου είχε πει περίπου 400 για το νορμάλ Inspektion 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, andreas-d είπε Κάθε 15.000χλμ η χρόνος ότι έρθει πρώτο, πόσο κοστίζει δεν ξέρω γιατί το πρώτο ήταν δώρο αλλά μου είχε πει περίπου 400 για το νορμάλ Inspektion Θα πάμε και σε δεύτερο αντιπρόσωπο αύριο αλλού έτσι απλά για περιέργεια να ρωτήσουμε και εκεί να δούμε αν θα μας κάνανε καλύτερη τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Θα πάμε και σε δεύτερο αντιπρόσωπο αύριο αλλού έτσι απλά για περιέργεια να ρωτήσουμε και εκεί να δούμε αν θα μας κάνανε καλύτερη τιμή Εφόσον το πήρες μην ψάχνεσαι άδικα γιατί όντως μπορεί να βρεις καλύτερη τιμή και να χτυπιέσαι.. Αν δε το πήρες τότε οκ. Πάρε προσφορές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα