Προς το περιεχόμενο

Toyota C-HR II (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Shadowjump είπε

1. Εγω πιστευω συνηθεια ειναι. Αν δεν πηγαινεις τάπα ολη την ωρα δεν ακους σχεδον τιποτα. 

2. Στο καινουριο εχει βελτιωθει αρκετα.

3. Σε αυτο δεν εχω ιδεα, πολυ πιθανο να εχεις δικιο. Εδω παντως που εχουμε ελαχιστη την μερα 8-9C και για λιγες μερες, δεν ειναι κατι που μας επηρεαζει.

4. Στα πόσα λεφτα; Αν εννοεις το Premiere που Ελλαδα εχει 42k, τοτε ισως ναι. Αλλα στα 32k που πηρα την 2η εκδοση, δεν υπαρχει κατι απεναντι. Υπολογιζοντας παντα καταναλωση, κοστος σερβις και μεταπωληση.

5. Στο καινουριο, τιποτα. Δεν ακουγεται κανενα τριξιμο

6. Σε σχεση με μια BMW που εχω, εχεις δικιο, ειναι πιο αθορυβη η BMW μεσα. Αλλα εχει και 52k, oxi 32k! Και καει και τα 2πλασια και εχει και φορο πολυτελειας.

7. Αυτο ισχυει 100% και στο καινουριο! Πρεπει να ειναι ανοιχτα παραθυρα μπρος πισω για να μην κανει αυτον τον θορυβο.

Ειμαι ακομα στα 900 χλμ, οποτε δεν ξερω για πιο μετα. 

Τα μειονεκτηματα που αναφέρω είναι προσωπικα δικά μου κάθε αυτοκίνητο έχει υπερ και κατά που φυσικά κάποιους τους ενοχλούν και κάποιους όχι, το chr το πήρα χωρίς test drive επαθα μια ζημιά χοντρή  στο bmw μου και έψαχνα απεγνωσμένα και άμεσα καινούργιο ετοιμοπαραδοτο, πήγα σε πολλές αντιπροσωπείες και δεν βρήκα ετοιμοπαραδοτο που να με καλύπτει μετά πήγα toyota για το cross  που το είδα σε διαφήμιση και λέω δεν πάμε να το δούμε, είχε ένα χρυσό αλλά το μοναδικό δείγμα και δεν το έδιναν είχε και τρία chr ένα λευκό πέρλα ένα μπλε και ένα chr gr sport black edition το ερωτευτήκαμε και το πήρα αμέσως σύνολο 42 300€ αρχική τιμή.

Το λάθος ήταν δικό μας δεν με ενδιαφέρει η οικονομία καυσίμου ούτε είμαι ήρεμος οδηγός, απλά βιαζόμουν και το πήρα μόνο λίγο google έκανα και τίποτε παραπάνω. 

Υγεία να έχουμε και όλα διορθώνονται ακόμα και μια λάθος αγορά στο πρόγραμμα είναι είδη ψάχνομαι σιγά σιγά για το επόμενο.

inbound2550085278347316121.jpg

Επεξ/σία από andreas-d
  • Like 1
  • Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Το βάζεις έξτρα στην έκδοση αυτή, είναι με τον πακέτο ασφαλείας!! Που κρατάει το αυτοκίνητο στην λοριδα και παρακαρει και μόνο του 

Φίλε μου τα υπολοιπα που λες τα έχω. Έχω την εντύπωση οτι δεν υπάρχει στην αγορά της Ελλάδας ο καθρέπτης. 
Αν πάρει κάποιο άλλο παιδί απο δω premiere ή GR sport ας επιβεβαιώσει

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Το βάζεις έξτρα στην έκδοση αυτή, είναι με τον πακέτο ασφαλείας!! Που κρατάει το αυτοκίνητο στην λοριδα και παρακαρει και μόνο του 

Στην λωρίδα όλα σε κρατάνε. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Shadowjump είπε

Στην λωρίδα όλα σε κρατάνε. 

Όμως σε δρόμους με έργα διπλή διαγράμμιση άσπρη αρχική και κίτρινη καινούργια είναι καλό να γίνει απενεργοποιηση  γιατί σε τραβάει στην άσπρη γραμμή το επαθα το καλοκαίρι είδα και επαθα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tggr είπε

Φίλε μου τα υπολοιπα που λες τα έχω. Έχω την εντύπωση οτι δεν υπάρχει στην αγορά της Ελλάδας ο καθρέπτης. 
Αν πάρει κάποιο άλλο παιδί απο δω premiere ή GR sport ας επιβεβαιώσει

Ηλεκτρικό κάθισμα συνοδηγού και ψηφιακός καθρέφτης γιοκ! Ειδικά το 2ο τι φάση;;;; 

Δημοσ.

Ηλεκτρικό καθισμα έχει. Καθρέπτη ψηφιακό δεν έχει. Κοίταξα και στη σελίδα της Toyota δεν αναφέρει κάτι. Μόνο σε βίντεο στο εξωτερικό το έχω δεί όπου και η τιμή είναι πιο πάνω από εδω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Ηλεκτρικό κάθισμα συνοδηγού και ψηφιακός καθρέφτης γιοκ! Ειδικά το 2ο τι φάση;;;; 

Στην Γερμανία που το πήρα το έχει,  στην Ελλάδα στο lounge (chic) έκδοση με έξτρα 360 κάμερα,  αυτομστο παρκαρισμα , καθρεφτη ,head up display , jbl . Γράφει και αυτόματη σκάλα φωτον για τα μεγάλα ,ηλεκτρικά καθίσματα. Απλά βγαίνει ποιο ακριβά!! Όπως ξεκινάει και ποιο ακριβά από την έκδοση στην Ελλάδα αρχική τιμή 35

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ξερω οτι μπαινουν. Λερωνει ευκολα το εχω παρατηρησει και εγω

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην ζητάει το multimedia κάθε φορά συνέναιση; Συνήθως εχω ήδη ξεκινήσει οταν μου το ζητάει, πατάω not agree λόγω οτι χρειάζεται να είσαι σε P, και μετά δεν έχω connectivity. 

Επεξ/σία από tggr
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Να κάνω μία ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε λασπωτήρες παρότι δεν το είχα παραγγείλει με λασπωτήρες; Ξέρει κάποιος

Καλησπέρα, εγώ έβαλα λασπωτήρες στην αντιπροσωπία αφου ήρθε το αυτοκίνητο Ελλάδα τους τοποθέτησαν αυτοί …και μου τους έκαναν δώρο ,αν και νομίζω δεν είναι πολύ ακριβοί …είναι διακριτικοί αρκετά …..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tggr είπε

Ναι ξερω οτι μπαινουν. Λερωνει ευκολα το εχω παρατηρησει και εγω

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην ζητάει το multimedia κάθε φορά συνέναιση; Συνήθως εχω ήδη ξεκινήσει οταν μου το ζητάει, πατάω not agree λόγω οτι χρειάζεται να είσαι σε P, και μετά δεν έχω connectivity. 

Βάζεις τον λογαριασμό που έχεις στο MyToyota στο κινητό και στο αυτοκίνητο, πατάς αποδοχή και είσαι έτοιμος. 

1 ώρα πριν, marinos44 είπε

Καλησπέρα, εγώ έβαλα λασπωτήρες στην αντιπροσωπία αφου ήρθε το αυτοκίνητο Ελλάδα τους τοποθέτησαν αυτοί …και μου τους έκαναν δώρο ,αν και νομίζω δεν είναι πολύ ακριβοί …είναι διακριτικοί αρκετά …..

51€ από την αντιπροσωπία. Οπωσδήποτε χρειάζονται. Ειδικά αν έχεις 225 λάστιχο και πανω. Εκτός από τις πολλές λασπες στο κάτω εσωτερικό πλαστικό της πόρτας, πετάγονται και αρκετά βρομωνερα από την μέση της πόρτας και κάτω, που είναι πιο φουσκωμενη. 

Ναι, είναι πάρα πολύ διακριτικοι. 

Τους έβαλα μόνος μου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κλειδί 10αρι, ένα δραπανο και ένα 4αρι τρυπάνι μεταλλου ή ξύλου. Τις τρύπες τις κάνεις για μεγαλύτερη ευκολία για τις βίδες του θόλου. Από κάτω πιάνουν με κλιψακια. 

IMG_4884.jpeg

IMG_4886.jpeg

IMG_4887.jpeg

IMG_4885.jpeg

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tggr είπε

Οχι τουλαχιστον σε Apple CarPlay και είναι για λόγους ασφαλείας φαντάζομαι. 

Έχω ακούσει ότι σταματημένο παίζει δεν το έχω δοκιμάσει διότι δεν έχω συνδέσει ποτέ κινητό με το αυτοκίνητο μόνο με  bluetooth για κλήσεις.

Αλήθεια σε τη εξυπηρετεί το car play  η το android auto σε σχεση με το κλασικό bluetooth, εφόσον βέβαια το αμάξι έχει navigation για πλοήγηση..

Δημοσ.
1 hour ago, andreas-d said:

Έχω ακούσει ότι σταματημένο παίζει δεν το έχω δοκιμάσει διότι δεν έχω συνδέσει ποτέ κινητό με το αυτοκίνητο μόνο με  bluetooth για κλήσεις.

Αλήθεια σε τη εξυπηρετεί το car play  η το android auto σε σχεση με το κλασικό bluetooth, εφόσον βέβαια το αμάξι έχει navigation για πλοήγηση..

Σε αλλο αυτοκινητο (Citroen C3), ουτε εγω καταλαβα που βολευει το Android Auto, ειχα καταληξει να συνδεω το κινητο μονο με bluetooth, ισα ισα για να ακουω μουσικη απο Youtube Music.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...