Shadowjump Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες 7 ώρες πριν, andreas-d είπε Είπαμε στην Ελλάδα είναι διαφορετικά, στο chr πλήρωσα πέρσι το Μάιο πρώτο σέρβις 375€ το επόμενο είναι φέτος και κοστίζει 570€, τώρα όσον αφορά τις διαφορές 4ης με 5ης γενιάς αν δεν πιστεύεις στο μάρκετινγκ τότε θα βρεις διαφορές.. Με αυτή τη λογική κάθε 2.5 χρόνια θα πρέπει να αλλάζουμε αυτοκίνητο γιατί το νέο έχει λίγο καλύτερη διαχείριση του ήχου και της αυτονομίας, και μεγαλύτερο ταμπλετ στην κονσόλα.. Ξέρεις ότι η toyota ζήτησε την βοήθεια- συνεργασία από την byd για την επόμενη γενιά που θα έρθει με την Corolla.. Είπαμε πολύ καλά αυτοκίνητα μπορεί να είναι αλλά με λάθος τιμολογιακή πολιτική γιαυτο που προσφέρουν.. Όταν ο βόρειο Ευρωπαίος βλέπει ότι το χειμώνα το toyota έχει ίδια κατανάλωση με το bmw και ίδια λεφτά και ακριβό σέρβις, τότε ποιο θα αγοράσει.. Σίγουρα. Βόρεια Ευρώπη είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι αυτό και δεν βλέπεις και τόσα Toyota όσο εδώ. Και εγώ αν ήμουν βόρεια, μόνο BMW. Εγώ που πήγα για το 1ο service στο CHR, πλήρωσα 160€. Σε σχέση με τα 350+ στην BMW είναι διαφορά. Αν είναι πάνω κάτω τα ίδια όπως λες, τότε ναι, δεν έχει νόημα να πας σε Toyota. 1
haHa Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, satsok2 είπε Σκατά τελικά. Να δωσω 30000 για να παρω αμαξι με οθονη 8 ιντσων, δεν το κάνω. Το χειροτερο οτι οι υπολοιπες ιντσες μεχρι τις 12.3, γινονται μαυρο bezel. Θα παω αλλου για να ξανακανω TD το Cross. Ο προϋπολογισμός γι αυτο υπαρχει , και εξ αρχης τα 27800 του cross ηταν πολλα. Καποιος αλλος θα πει γιατι να δωσεις ιδια χρήματα για αμάξι με 115 αλογα αντι για 140 απλα και μονο για να εχεις μεγαλύτερη οθόνη. Εντωμεταξύ, καταλαβαίνω οτι αρκετοι νομιζουν οτι η οθόνη είναι σημαντικη, αλλα πραγματικά οτιδηποτε αλλο εξτρα (δερματινα, ηλιοροφη, αυτόματο κιβωτιο, περισσοτερα αλογα) είναι κατι που ο οδηγος απολαμβάνει πολυ περισσότερο. 13 ώρες πριν, satsok2 είπε Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από haHa
Shadowjump Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, haHa είπε Καποιος αλλος θα πει γιατι να δωσεις ιδια χρήματα για αμάξι με 115 αλογα αντι για 140 απλα και μονο για να εχεις μεγαλύτερη οθόνη. Εντωμεταξύ, καταλαβαίνω οτι αρκετοι νομιζουν οτι η οθόνη είναι σημαντικη, αλλα πραγματικά οτιδηποτε αλλο εξτρα (δερματινα, ηλιοροφη, αυτόματο κιβωτιο, περισσοτερα αλογα) είναι κατι που ο οδηγος απολαμβάνει πολυ περισσότερο. Μπα. Εγώ στο άλλο αμάξι θα ήθελα να μην είχα δερμάτινα. Παγωμένα το χειμώνα και το καλοκαίρι πεθαίνεις από την ζέστη! Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Shadowjump
james01gr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 14 ώρες πριν, satsok2 είπε Ειναι πολλα τα χρήματα και θα τα στερηθω. Ηδη τα 27κ ξεπερνουσαν αυτά που σκοπευα για αυτοκινητο που θα κινείται και θα πρεπει να παρκαρει στην πολη (αρα 4.17 αντί 4.36 με εξυπηρετουσε). Και ξεκινησα με προσφορα για το CH-R στην εκδοση enter (+800€) αλλα του έλειπαν led και πινακας οργανων. Πηγα στην cult (σχεδόν +2000) αλλα παλι κατι του λειπει. Η πλοηγηση μου χρειαζεται. Να παει στα κομμάτια. Παντα θα βρισκω κατι καλύτερα, πηγαινοντας λιγο ακριβοτερα.Πχ στα 31κ θα υπάρχουν πολλες αξιολογες επιλογες. Η πλοήγηση δεν είναι κάτι χωρίς το οποίο δεν ζεις. Μπορείς να βάλεις του κινητό σου. Γνώμη μου πως καλύτερα να πάρεις καλύτερο αμάξι με λιγότερα extra παρά να πάρεις κάτι χειροτερο. Τα led πχ. Αλλά το θέμα είναι πως έχεις κολλήσεις στην toyota. Στα 30 φτάνεις να παίρνεις το sportage βασική έκδοση με πίνακα οργάνων,led κτλ.
Shadowjump Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες 45 λεπτά πριν, james01gr είπε Η πλοήγηση δεν είναι κάτι χωρίς το οποίο δεν ζεις. Μπορείς να βάλεις του κινητό σου. Γνώμη μου πως καλύτερα να πάρεις καλύτερο αμάξι με λιγότερα extra παρά να πάρεις κάτι χειροτερο. Τα led πχ. Αλλά το θέμα είναι πως έχεις κολλήσεις στην toyota. Στα 30 φτάνεις να παίρνεις το sportage βασική έκδοση με πίνακα οργάνων,led κτλ. Και εγώ αυτό κοιτούσα. Αλλά πολύ κατανάλωση μετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα