Προς το περιεχόμενο

Toyota C-HR II (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, andreas-d είπε

Είπαμε στην Ελλάδα είναι διαφορετικά, στο chr πλήρωσα πέρσι το Μάιο πρώτο σέρβις 375€ το επόμενο είναι φέτος και κοστίζει 570€, τώρα όσον αφορά τις διαφορές 4ης με 5ης γενιάς αν δεν πιστεύεις στο μάρκετινγκ τότε θα βρεις διαφορές..

Με αυτή τη λογική κάθε 2.5 χρόνια θα πρέπει να αλλάζουμε αυτοκίνητο γιατί το νέο έχει λίγο καλύτερη διαχείριση του ήχου και της αυτονομίας, και μεγαλύτερο ταμπλετ στην κονσόλα..

Ξέρεις ότι  η toyota ζήτησε την βοήθεια- συνεργασία από την byd για την επόμενη γενιά που θα έρθει με την Corolla..

Είπαμε πολύ καλά αυτοκίνητα μπορεί να είναι αλλά με λάθος τιμολογιακή πολιτική γιαυτο που προσφέρουν.. 

Όταν ο βόρειο Ευρωπαίος βλέπει ότι το χειμώνα το toyota έχει ίδια κατανάλωση με το bmw και ίδια λεφτά και ακριβό σέρβις, τότε ποιο θα αγοράσει..

Σίγουρα. Βόρεια Ευρώπη είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι αυτό και δεν βλέπεις και τόσα Toyota όσο εδώ. Και εγώ αν ήμουν βόρεια, μόνο BMW. Εγώ που πήγα για το 1ο service στο CHR, πλήρωσα 160€. Σε σχέση με τα 350+ στην BMW είναι διαφορά. Αν είναι πάνω κάτω τα ίδια όπως λες, τότε ναι, δεν έχει νόημα να πας σε Toyota. 

• Like 1
  • Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2025 στις 6:50 ΠΜ, satsok2 είπε

Σκατά τελικά. Να δωσω 30000 για να παρω αμαξι με οθονη 8 ιντσων, δεν το κάνω. Το χειροτερο οτι οι υπολοιπες ιντσες μεχρι τις 12.3, γινονται μαυρο bezel. Θα παω αλλου για να ξανακανω TD το Cross. Ο προϋπολογισμός γι αυτο υπαρχει , και εξ αρχης τα 27800 του cross ηταν πολλα. 

Καποιος αλλος θα πει γιατι να δωσεις ιδια χρήματα για αμάξι με 115 αλογα αντι για 140 απλα και μονο για να εχεις μεγαλύτερη οθόνη. 

Εντωμεταξύ, καταλαβαίνω οτι αρκετοι νομιζουν οτι η οθόνη είναι σημαντικη, αλλα πραγματικά οτιδηποτε αλλο εξτρα (δερματινα, ηλιοροφη, αυτόματο κιβωτιο, περισσοτερα αλογα) είναι κατι που ο οδηγος απολαμβάνει πολυ περισσότερο. 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, haHa είπε

Καποιος αλλος θα πει γιατι να δωσεις ιδια χρήματα για αμάξι με 115 αλογα αντι για 140 απλα και μονο για να εχεις μεγαλύτερη οθόνη. 

Εντωμεταξύ, καταλαβαίνω οτι αρκετοι νομιζουν οτι η οθόνη είναι σημαντικη, αλλα πραγματικά οτιδηποτε αλλο εξτρα (δερματινα, ηλιοροφη, αυτόματο κιβωτιο, περισσοτερα αλογα) είναι κατι που ο οδηγος απολαμβάνει πολυ περισσότερο. 

Μπα. Εγώ στο άλλο αμάξι θα ήθελα να μην είχα δερμάτινα. Παγωμένα το χειμώνα και το καλοκαίρι πεθαίνεις από την ζέστη!

Επεξ/σία από Shadowjump
  • Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, satsok2 είπε

Ειναι πολλα τα χρήματα και θα τα στερηθω.

Ηδη τα 27κ ξεπερνουσαν αυτά που σκοπευα για αυτοκινητο που θα κινείται και θα πρεπει να παρκαρει στην πολη (αρα 4.17 αντί 4.36 με εξυπηρετουσε).

Και ξεκινησα με προσφορα για το CH-R στην εκδοση enter (+800€) αλλα του έλειπαν led και πινακας οργανων. Πηγα στην cult (σχεδόν +2000) αλλα παλι κατι του λειπει. Η πλοηγηση μου χρειαζεται.

Να παει στα κομμάτια. Παντα θα βρισκω κατι καλύτερα, πηγαινοντας λιγο ακριβοτερα.Πχ στα 31κ θα υπάρχουν πολλες αξιολογες επιλογες.

Η πλοήγηση δεν είναι κάτι χωρίς το οποίο δεν ζεις. Μπορείς να βάλεις του κινητό σου. Γνώμη μου πως καλύτερα να πάρεις καλύτερο αμάξι με λιγότερα extra παρά να πάρεις κάτι χειροτερο. Τα led πχ. Αλλά το θέμα είναι πως έχεις κολλήσεις στην toyota. Στα 30 φτάνεις να παίρνεις το sportage βασική έκδοση με πίνακα οργάνων,led κτλ. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, james01gr είπε

Η πλοήγηση δεν είναι κάτι χωρίς το οποίο δεν ζεις. Μπορείς να βάλεις του κινητό σου. Γνώμη μου πως καλύτερα να πάρεις καλύτερο αμάξι με λιγότερα extra παρά να πάρεις κάτι χειροτερο. Τα led πχ. Αλλά το θέμα είναι πως έχεις κολλήσεις στην toyota. Στα 30 φτάνεις να παίρνεις το sportage βασική έκδοση με πίνακα οργάνων,led κτλ. 

Και εγώ αυτό κοιτούσα. Αλλά πολύ κατανάλωση μετά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, james01gr είπε

Στα 30 φτάνεις να παίρνεις το sportage βασική έκδοση με πίνακα οργάνων,led κτλ. 

Ναι μεν αλλα χανεις τους λογους που πηγες στην Toyota δηλαδη οικονομια. Και εγω το κοιταζα οταν ηταν να επιλεξω και εκανα test drives αλλα η καταναλωση ηταν x3...Συν τους 20 ποντους μεγαλυτερου μηκους για κινηση στην πολη.

Ωστοσο το αμαξι για τα γουστα μου ειναι πανεμορφο! Ειδικα τα φωτα του μπρος - πισω μου αρεσουν πολυ

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2025 στις 9:22 ΜΜ, Shadowjump είπε

Μπα. Εγώ στο άλλο αμάξι θα ήθελα να μην είχα δερμάτινα. Παγωμένα το χειμώνα και το καλοκαίρι πεθαίνεις από την ζέστη!

Το χειμωνα δεν ειναι θεμα γιατι αρκετα εχουν θερμαινομενα.
Ακομα και αν δεν εχουν θερμαινομενα, ακριβως επειδη ειναι χειμωνας φοραμε μακρια ρουχα, οποτε δεν ερχεται το δερμα μας σε αμεση επαφη με τα δερματινα(που δινουν την αισθηση οτι ειναι πιο κρυα και μετα απο λιγο ερχονται σε κανονικη θερμοκρασια).

Το καλοκαιρι ειναι ενα θεμα στα πρωτα λεπτα μεχρι να κρυωσει το αυτοκινητο αν φορας βερμουδα και ερχεται το δερμα σου σε αμεση επαφη με τα δερματινα αλλα λυνεται με απλα καλλυματα ή ωραια , αναλαφρα πανια.

Τα δερματινα εκτος απο την αισθηση και την εμφανιση, εχουν και το μεγαλο πλεονεκτημα οτι δεν κρατανε μυριωδιες και βρωμες ενω καθαριζονται πανευκολα.
Τα υφασματινα ρουφανε ολη την σκονη και τις μυρωδιες.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 18/1/2025 στις 4:54 ΜΜ, Shadowjump είπε

Σίγουρα. Βόρεια Ευρώπη είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι αυτό και δεν βλέπεις και τόσα Toyota όσο εδώ. Και εγώ αν ήμουν βόρεια, μόνο BMW. Εγώ που πήγα για το 1ο service στο CHR, πλήρωσα 160€. Σε σχέση με τα 350+ στην BMW είναι διαφορά. Αν είναι πάνω κάτω τα ίδια όπως λες, τότε ναι, δεν έχει νόημα να πας σε Toyota. 

Μην ασχολείσαι να πάτε στο συγκεκριμένο άτομο έχει ενάμιση χρόνο τον βλέπω κάθε μέρα σε όλα τα γκρουπ του συγκεκριμένου αυτοκινήτου να κράζει το αμάξι γιατί έτυχε και πήρε το προηγούμενο και δεν έμεινε ικανοποιημένος γιατί κλασικά λαζοντοιτς Ήθελε Μερσέντες και δεν του έκατσε. Απλά μην ασχολείσαι δε βγάζει τίποτα άλλο κάθε μέρα εκτός από χολή

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Μην ασχολείσαι να πάτε στο συγκεκριμένο άτομο έχει ενάμιση χρόνο τον βλέπω κάθε μέρα σε όλα τα γκρουπ του συγκεκριμένου αυτοκινήτου να κράζει το αμάξι γιατί έτυχε και πήρε το προηγούμενο και δεν έμεινε ικανοποιημένος γιατί κλασικά λαζοντοιτς Ήθελε Μερσέντες και δεν του έκατσε. Απλά μην ασχολείσαι δε βγάζει τίποτα άλλο κάθε μέρα εκτός από χολή

Και εγώ καρα-γουστάρω το CHR, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να συμφωνούμε.Ο καθένας γράφει την άποψή του και ο καθένας κρίνει.

Τώρα ο φίλος κράζει το CHR, αλλά να υπενθυμίσω οτι έχει το προηγούμενο μοντέλο που παρουσιάστικε πριν 7 χρόνια.

Το τέλειο αμάξι δεν υπάρχει.Ο καθένας αγοράζει με διαφορετικά κριτήρια.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, moysatos79 είπε

Και εγώ καρα-γουστάρω το CHR, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να συμφωνούμε.Ο καθένας γράφει την άποψή του και ο καθένας κρίνει.

Τώρα ο φίλος κράζει το CHR, αλλά να υπενθυμίσω οτι έχει το προηγούμενο μοντέλο που παρουσιάστικε πριν 7 χρόνια.

Το τέλειο αμάξι δεν υπάρχει.Ο καθένας αγοράζει με διαφορετικά κριτήρια.

Φίλε ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του είναι φυσιολογικό. Το να μπαίνει ένας άνθρωπος σε όλα μα όλα τα γκρουπάκια παντού στο facebook εδώ πέρα και να κράζει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μονίμως προσπαθώντας να το παίξει πατέρας να βοηθήσει ντεμέκ τους υπόλοιπους ανθρώπους να μην το πάρουν μήπως και νομίσει ότι σώσει κανέναν αυτό λέγεται παραλογισμός. Κατάλαβες. Το τέλειο αυτοκίνητο δεν υπάρχει εννοείται αυτό εδώ καλά καλά εμείς δεν είμαστε τέλειοι θα είναι τα αυτοκίνητα. Αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ καλό εγώ προσωπικά θα πάρω και δεύτερο τόσο πολύ μου άρεσε ένα για τη γυναίκα μου και ένα για μένα. Προηγούμενο αυτοκίνητο ένα BMW

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ (μάλλον) λέω να το παραγγείλω εντός της εβδομάδας.

1.8 chic κόκκινο με έξτρα το visibility pack (360,adaptive high beam κ.α)

Ελλάδα δεν υπάρχει η επιλογή visibility pack.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, moysatos79 είπε

Εγώ (μάλλον) λέω να το παραγγείλω εντός της εβδομάδας.

1.8 chic κόκκινο με έξτρα το visibility pack (360,adaptive high beam κ.α)

Ελλάδα δεν υπάρχει η επιλογή visibility pack.

Πολύ καλή επιλογή!!!👍 

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Toyota μου έχει δημιουργήσει μια σύγχυση, όπως τοποθετείται.

Αξίζει τη διαφορά του από το Yaris Cross, με το δεδομένο ότι το τελευταίο είναι B SUV, ενώ το C-HR είναι ένα πολύ μικρό C SUV;

Αν κάποιος θέλει να πάει σε μεγαλύτερους χώρους από το Yaris Cross, έχει νόημα να επιλέξει το C-HR αντί του Corola Cross, που είναι σχετικά μικρή διαφορά στην τιμή;

(Εξαιρώ στο ερώτημα θέματα γούστου που είναι υποκειμενικά, και τοποθετώ μόνο ερώτημα συνόλου τεχνικών προδιαγραφών, χώρων, κλπ, που είναι μετρήσιμα)

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε

Αν κάποιος θέλει να πάει σε μεγαλύτερους χώρους από το Yaris Cross, έχει νόημα να επιλέξει το C-HR αντί του Corola Cross, που είναι σχετικά μικρή διαφορά στην τιμή;

Το πρόβλημα του Corolla Cross ειναι το μήκος τους. Εγω ας πουμε διαλεξα το CHR πρωτον λογω εξωτερικης εμφανισης και δευτερον γιατι θεωρω το Corolla Cross λιγοτερο βολικο για μες την πολη που κινουμαι.Συν καποιες μικροδιαφορες σε εξοπλισμους, οχι τιποτα ουσιας βεβαια. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, QuantumWanderer είπε

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Toyota μου έχει δημιουργήσει μια σύγχυση, όπως τοποθετείται.

Αξίζει τη διαφορά του από το Yaris Cross, με το δεδομένο ότι το τελευταίο είναι B SUV, ενώ το C-HR είναι ένα πολύ μικρό C SUV;

(Εξαιρώ στο ερώτημα θέματα γούστου που είναι υποκειμενικά, και τοποθετώ μόνο ερώτημα συνόλου τεχνικών προδιαγραφών, χώρων, κλπ, που είναι μετρήσιμα)

Και εγω αυτο το διλημμα ειχα. Yaris  - C-HR - Corolla.

Προτιμησα το C-HR εναντι του Yaris, γιατι ειχε αρκετα καλουδια εξτρα αναμεσα στις 2 εκδοσεις που ειχα διαλεξει. Yaris Style και C-HR C-LUB. 

• 4ης vs 5ης γενιας υβριδικο συστημα
  • Μεγαλυτερη οθονη και πιο γρηγορο hardware
  • Μεγαλυτερη οθονη καντραν
  • Μεγαλυτερο σε μεγεθος πορτ μπακαζ, οχι σε ογκο
  • Πιο καλες επιδοσεις
  • Αισθητηρες σταθμευσης εργοστασιακους μπρος - πισω
  • Λεβιες επιλογης ταχυτητων ΠΟΛΥ πιο πρακτικος και ευκολος

Αναμεσα στο Corolla και στο C-HR, προτιμησα το C-HR για:

• Μικροτερο μεγεθος
  • Μεγαλυτερη οθονη και πιο γρηγορο hardware
  • Αισθητηρες σταθμευσης εργοστασιακους μπρος - πισω
  • Λεβιες επιλογης ταχυτητων ΠΟΛΥ πιο πρακτικος και ευκολος