Προς το περιεχόμενο

Toyota C-HR II (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν ειχα μπει στη λογικη να δω το ch-r.

Σήμερα πηγα να δω το yaris cross (1.5 116hp - ισως λιγα?) στην εκδοση style και μου ελεγαν οτι η χαμηλότερη δυνατη εκδοση chr ειναι 1000ε παραπανω. 

Μπορει να αξιζει;

Το cross θα με εφτανε σε ολα, με μονη επιφυλαξη την ισχυ (δε γνωριζω αλλα κριμα να εχω δωσει 28κ και να μην προχωραει).

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Σήμερα πηγα να δω το yaris cross (1.5 116hp - ισως λιγα?) στην εκδοση style και μου ελεγαν οτι η χαμηλότερη δυνατη εκδοση chr ειναι 1000ε παραπανω. 

Μπορει να αξιζει;

Το cross θα με εφτανε σε ολα, με μονη επιφυλαξη την ισχυ (δε γνωριζω αλλα κριμα να εχω δωσει 28κ και να μην προχωραει).

Πραγματι 28k ειναι πολλα για το YC. Το CHR αν και υπερβασικη εκδοση πρεπει να ειναι ανωτερο σε ολα εκτος απο gadget. Εκει δεν ξερω τι παιζει με την Style του YC. Αν μπορουσε να γινει και η υπερβαση για την CULT στα 29.300 ακομα καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/1/2025 στις 6:12 ΜΜ, satsok2 είπε

Μπορει να αξιζει;

Στις 11/1/2025 στις 6:58 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πραγματι 28k ειναι πολλα για το YC. Το CHR αν και υπερβασικη εκδοση πρεπει να ειναι ανωτερο σε ολα εκτος απο gadget. Εκει δεν ξερω τι παιζει με την Style του YC. Αν μπορουσε να γινει και η υπερβαση για την CULT στα 29.300 ακομα καλυτερα

Νομιζω το λογισμικο που τρεχει, ειναι σιγουρα πιο "γρηγορο" στο C-HR παρ' ολο την μικροτερη οθονη.

Επισης, να λαβεις υπ' οψιν οτι το Yaris Cross εχει οριακα μεγαλυτερο πορτ μπαγκαζ, αν και το μεγαλυτερο το κερδιζει σε βαθος (προς τα κατω). Οχι σε διαστασεις.

Επισης, το καντραν, ειναι ολοιδιο με του Yaris Cross.

Και εγω στις επιδοσεις ειχα κολλησει λιγο. Μου φανηκαν λιγα τα 116 αλογα. Οχι οτι με τα 140 βαζεις καμια φωτια στην ασφαλτο. Μεχρι 120-130 επιταχυνεις αξιοπρεπως. Βεβαια εγω ηθελα την 12αρα οθονη και πηρα την C-LUB.

Απ οτι ειδα, οι διαφορες ειναι υπερ του C-HR. 

Τι εχει το Yaris Cross που δεν εχει το C-HR (βαση site Toyota)

• Αισθητήρα βροχής   
  • Διακόπτης αναγνώρισης φωνής στο τιμόνι   
  • Απομακρυσμένη ρύθμιση θερμοκρασίας καμπίνας    
  • Προβολείς ομίχλης LED

Τι εχει το C-HR που δεν εχει το Yaris Cross

(Σιγουρα πιο ευκολο, γρηγορο και ανετο λεβιε αλλαγης αναμεσα σε D, R, B, N)

• Απομακρυσμένη απελευθέρωση θύρας πορτμπαγκάζ       
  • Προβολείς follow-me-home    
  • Κλείδωμα πόρτας μέσω smartphone
  • Σύστημα φώτων κινδύνου από απόσταση μέσω smartphone    
  • Εμπρός σπορ καθίσματα    
  • Εμπρός πρίζα 12V (ισως να το εχει και το Cross)
  • Φίλτρο UV στα παράθυρα (εμπρός και πίσω)    
  • Φωτισμός στο σκιάδιο οδηγού/συνοδηγού    
  • Ρύθμιση χρόνου υαλοκαθαριστήρα    
  • Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες
  • Σύστημα Ανίχνευσης Τυφλού Σημείου (BSM)  
  • Πλήρως LED φωτιστικά σώματα    
  • Toyota Safety Sense 3ης γενιάς με OTA   
  • Ενσωματωμένο φλας στους καθρέπτες    
  • Σύστημα Υποβοήθησης Aσφαλούς Eξόδου (SEA)
  • Αυτόματα πίσω φώτα κινδύνου (ARFHL)  
  • Μνήμη στον περιοριστή ταχύτητας    
  • Σύστημα ενεργής υποβοήθησης οδήγησης (PDA)    
  • Καθίσματα οδηγού & συνοδηγού WIL   
  • Αερόσακος γονάτων οδηγού    
  • Like 1
Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους! Κάτοχος προ διμήνου της βασικής έκδοσης (κατόπιν σκέψης) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την οδηγική συμπεριφορά, τα συστήματα ασφαλείας και κυρίως από την κατανάλωση. Θέλω τη συμβουλή σας σε κάτι. Γνωρίζει κάποιος πώς απενεργοποιείται σε σταθερή βάση το RSA (Σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας); Δεν τρέχω ούτε συνηθίζω να παραβιάζω τα όρια αλλά ο ενοχλητικός επαναλαμβανόμενος ήχος όταν έχει όριο τα 30 και πας με 32 είναι ενοχλητικός. Είναι λίγο κουραστικό να το απενεργοποιώ κάθε φορά που βάζω μπρος το αμάξι.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fidel2025 είπε

Καλή χρονιά σε όλους! Κάτοχος προ διμήνου της βασικής έκδοσης (κατόπιν σκέψης) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την οδηγική συμπεριφορά, τα συστήματα ασφαλείας και κυρίως από την κατανάλωση. Θέλω τη συμβουλή σας σε κάτι. Γνωρίζει κάποιος πώς απενεργοποιείται σε σταθερή βάση το RSA (Σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας); Δεν τρέχω ούτε συνηθίζω να παραβιάζω τα όρια αλλά ο ενοχλητικός επαναλαμβανόμενος ήχος όταν έχει όριο τα 30 και πας με 32 είναι ενοχλητικός. Είναι λίγο κουραστικό να το απενεργοποιώ κάθε φορά που βάζω μπρος το αμάξι.

Δεν γινεται μονιμα, οπως και σε κανενα αυτοκινητο εδω και καποιο διαστημα για λογους ασφαλειας. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Εγώ πλέον μετά από 1 χρονο δεν το ακούω καν. Περνάει απαρατήρητο. 

Στους 4 μηνες που ειμαι εγω, δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο αλλα πλεον δεν με "αγχωνει - τρομαζει" οπως τις πρωτες μερες. Φανταζομαι καποια στιγμη θα το αγνοω και εγω.  Ειδικα αν μιλας με συνοδηγο ή ακους μουσικη δεν το ακους καν.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Στους 4 μηνες που ειμαι εγω, δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο αλλα πλεον δεν με "αγχωνει - τρομαζει" οπως τις πρωτες μερες. Φανταζομαι καποια στιγμη θα το αγνοω και εγω.  Ειδικα αν μιλας με συνοδηγο ή ακους μουσικη δεν το ακους καν.

Έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ. 

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Fidel2025 είπε

Αν έχεις γνωστό σε εξουσιοδοτημένο το απενεργοποιεί μόνιμα,γίνεται.

Για μένα ότι πιο ενοχλητικό μετά το συνηθισμένο χτύπημα στο γόνατο όταν μπαίνω .. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

1.86 ειμαι και εγω αλλα δεν εχω θεμα. Στην μυτη του αεραγωγου μπροστα αριστερα εννοεις? 

Ναι,από τις δέκα φορές που θα μπω θα βρω τις πέντε!Το έχει αναφέρει και ένας Άγγλος σε ένα βίντεο στο youtube που είχα δει πριν το πάρω, αλλά τότε δεν είχα δώσει σημασία.

Επεξ/σία από antonio108
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, antonio108 είπε

Ναι,από τις δέκα φορές που θα μπω θα βρω τις πέντε!Το έχει αναφέρει και ένας Άγγλος σε ένα βίντεο στο youtube που είχα δει πριν το πάρω, αλλά τότε δεν είχα δώσει σημασία.

η αληθεια ειναι οτι εγω βαζω την θεση αρκετα πισω, μου αρεσει να ειμαι καπως ξαπλωτος και δεν εχω  βρει. Το αλλαζω αν εχω απο πισω αλλον ανθρωπο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...