Προς το περιεχόμενο

Toyota C-HR II (2024)

Shadowjump

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Ζαντες σιγουρα μπορεις να αλλαξεις αλλα στην toyota ειναι τρελο το κοστος, το κοιτας για after market. Ολα αυτα που αναφερεις τα εχει στην C-LUB, το καταλαβαινω οτι ξεπερναει και το 30.000€ του ψυχολογικου οριου αλλα σιγουρα αξιζει τα λεφτα του. 

Νομιζω οτι στα λεφτα της CLUB πας σε corolla cross μετα 

Επεξ/σία από BEL_3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

39 λεπτά πριν, BEL_3 είπε

Αναλογως παλι τις αναγκες, προτιμας τον χωρο και το απλο σχεδιασμο; Πας Cross. Προτιμάς κάτι φουτουριστικο και που γουσταρεις να το βλεπεις; Πας CHR. 

Για αυτο σου λεω αν μπορεις να ανεβεις αυτα τα 3k είναι πολυ "χρησιμα" θεωρω. Αλλα ο καθενας εχεις τα προσωπικα του κριτηρια. Το σημαντικο πάντως ειναι απο αποψη κινητηρα και ασφαλειας ολα τα αμαξια εχουν τα ιδια πραγματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/8/2024 στις 3:42 ΜΜ, BEL_3 είπε

Corolla Cross για μεσα στην πολυ δεν ειναι και τοσο πρακτικο. Ειναι σχεδον 15 ποντους πιο μεγαλο. Εχει την παλια οθονη, εχει τον κλασικο λεβιε αυτοματου της Toyota που δεν ειναι σε καμια περιπτωση τοσο ευκολος και ανετος οσο του C-HR. Corolla Cross μονο αν θελεις πιο μεγαλο πορτ μπαγκαζ.

Αλλα αμα λες και 80-90% μεσα στην πολη, γιατι δεν παιρνεις το Yaris Cross facelift με τα 130 αλογα; Ή αν δεν θες να περασεις τα 30k να πας σε αυτο με τα 116 αλογα.

Επεξ/σία από Shadowjump

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Καλησπέρα,είμαι κάτοχος του νέου C-HR 2024 και θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό μου Toyota και πηγαίνοντας στο πεδίο e-store μου έβγαλε για δωρεάν αγορά την εφαρμογη TOYOTA SMART CONNECT Plus (EU). Κατεβάζοντας την λοιπόν δεν μπορώ να βρώ οδηγίες εγκατάστασης για το όχημα μου μιας και οι οδηγίες που αναφέρει το site ειναι για τον πλοηγό Toyota Touch 2 & Go τον οποίο φοράει το προηγούμενο μοντέλο. Ερώτηση πρώτη: Είναι το πρόγραμμα αυτό συμβατό με το όχημα μου και δεύτερη αν είναι μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες εγκατάστασης για το δικό μου σύστημα.Ευχαριστώ

13 ώρες πριν, no-mercy είπε
Καλησπέρα,είμαι κάτοχος του νέου C-HR 2024 και θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό μου Toyota και πηγαίνοντας στο πεδίο e-store μου έβγαλε για δωρεάν αγορά την εφαρμογη TOYOTA SMART CONNECT Plus (EU). Κατεβάζοντας την λοιπόν δεν μπορώ να βρώ οδηγίες εγκατάστασης για το όχημα μου μιας και οι οδηγίες που αναφέρει το site ειναι για τον πλοηγό Toyota Touch 2 & Go τον οποίο φοράει το προηγούμενο μοντέλο. Ερώτηση πρώτη: Είναι το πρόγραμμα αυτό συμβατό με το όχημα μου και δεύτερη αν είναι μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες εγκατάστασης για το δικό μου σύστημα.Ευχαριστώ

Για το CH-R κατεβαζεις την εφαρμογη MyToyota σκετο, το μαυρο εικονιδιο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.toyota.oneapp.eu

ή

https://apps.apple.com/app/mytoyota/id1617623127

13 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Για το CH-R κατεβαζεις την εφαρμογη MyToyota σκετο, το μαυρο εικονιδιο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.toyota.oneapp.eu

ή

https://apps.apple.com/app/mytoyota/id1617623127

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ρώτησα αυτό. Την εφαρμοφή την έχω κανονικά στο κινητό μου .Αυτό που μου εβγαλε το e-store ειναι για αναβάθμιση του συστύματος του αυτοκινήτου χωρίς σωστές οδηγ'ιες εγκατάστασης, Σε ερώτηση στην Τουοτα μου απάντησαν να πάω σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο. Ρωτάω αν μπορώ να το κάνω μόνος

Ψάξε στο ίδιο το σύστημα του αυτοκινήτου - υπάρχει επιλογή για έλεγχο για ενημερώσεις - σήμερα μου βγήκε pop up - βλέπω νέο γραφικό στη φόρτιση μπαταρίας - αναφέρει και βελτίωση στο speech recognition 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...