Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Έχω μια βλάβη στο πλυντήριο (LG πλυντήριο στεγνωτήριο) και βρέθηκε το βύσμα στις φωτογραφίες καμένο και δεν μπορώ να βρω πουθενά ίδιο με μόνη λύση να πρέπει αλλάξω ολόκληρη την καλωδίωση του.

Στο μόνο site που το βρήκα μετά από αναζήτηση είναι σε αυτό το Κινέζικο που τα κατασκευάζει κιόλας.

Παίζει να βρούμε κάτι εδώ Ελλάδα?

20127210437796.jpg

1695238800657.jpg

1695238800669.jpg

1695238800678.jpg

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, syl4r είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.

Έχω μια βλάβη στο πλυντήριο (LG πλυντήριο στεγνωτήριο) και βρέθηκε το βύσμα στις φωτογραφίες καμένο και δεν μπορώ να βρω πουθενά ίδιο με μόνη λύση να πρέπει αλλάξω ολόκληρη την καλωδίωση του.

Στο μόνο site που το βρήκα μετά από αναζήτηση είναι σε αυτό το Κινέζικο που τα κατασκευάζει κιόλας.

20127210437796.jpg

1695238800657.jpg

1695238800669.jpg

1695238800678.jpg

Να αλλάξεις όλη την καλωδίωση για ποιο λόγο; μπορείς να βάλεις κομμάτια καλωδίου σαν προέκταση. Εννοείται κολλημένα με κολλητηρι. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, acomaedo είπε

Τα καλώδια σε τι κατάσταση είναι; Το βύσμα φαίνεται καρβουνιασμένο 

Από εκεί που τα έκοψα κ πίσω μια χαρά είναι. 

7 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Να αλλάξεις όλη την καλωδίωση για ποιο λόγο; μπορείς να βάλεις κομμάτια καλωδίου σαν προέκταση. Εννοείται κολλημένα με κολλητηρι. 

Το βύσμα αυτό κουμπώνει πάνω στην πλακέτα κ υποτίθεται ότι είναι αδιάβροχο. Αυτό που λες το έχω στο νου μου σαν τελευταία λύση.

Δημοσ.
Στις 24/9/2023 στις 7:41 ΠΜ, geomrk είπε

Δεν θα κρύψω ότι απ'το όνομα του θέματος νόμιζα ότι έμπαινε στρατό ή έψαχνε για δουλειά

Το περίμενα πως και πως αυτό το σχόλιο να σου πω την αλήθεια :D:D

Δημοσ.
Στις 20/9/2023 στις 9:53 ΜΜ, syl4r είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.

20127210437796.jpg

1695238800657.jpg

1695238800669.jpg

1695238800678.jpg

Ευκολο βυσμα ειναι. Δεν ειναι κατι σπανιο. Εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου.

Ρώτα στον Ανδρόνικο.
https://tecnica.gr/

Δες μηπως και κανενα παλιο τροφοδοτικο υπολογιστη εχει κατι που ταιριαζει. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/9/2023 στις 8:46 ΠΜ, andreaspA είπε

Ευκολο βυσμα ειναι. Δεν ειναι κατι σπανιο. Εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου.

Ρώτα στον Ανδρόνικο.
https://tecnica.gr/

Δες μηπως και κανενα παλιο τροφοδοτικο υπολογιστη εχει κατι που ταιριαζει. 

Παραδόξως δεν μπόρεσα να βρω πουθενά. Δεν είναι το κλασικό tamiya.

Τελικά βρέθηκε από χαλασμένο πλυντήριο samsung που τυχαίνει να έχουν τα ίδια βύσματα. Ακόμα κ αυτός που έχει το σέρβις μου είπε πως δεν μπορεί να βρει πουθενά. Αλλάχτηκε κ το πλυντήριο ευτυχώς δουλεύει κανονικά χωρίς να έχει περάσει το βραχυκύκλωμα στην πλακέτα.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

Παρακαλώ να κλειδωθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...