Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ..έχω τηλεόραση Samsung πήρα ένα Jbl sound bar και προσπάθησα να το συνδέσω με optical cable αλλά δεν δίνει ήχο ..

το καλώδιο το δοκίμασα άλλου και παίζει κανονικά …

η θύρα του optical έχει από μπροστά ένα σαν καπάκι το οποίο βάζοντας το καλώδιο το πάει προς τα μέσα,εγώ όταν όμως πήγα να βγάλω το καλώδιο αυτό το καπάκι έσπασε.

υπαρχει περίπτωση να το επηρέαζει αυτό;παίζει κάποιο ρόλο το καπάκι σαν πόρτα όταν μπαίνει προς τα μέσα να πιέζει κάτι;;

Δημοσ.
On 20/09/2023 at 22:39, Kostaspaulou said:

Καλησπέρα ..έχω τηλεόραση Samsung πήρα ένα Jbl sound bar και προσπάθησα να το συνδέσω με optical cable αλλά δεν δίνει ήχο ..

το καλώδιο το δοκίμασα άλλου και παίζει κανονικά …

η θύρα του optical έχει από μπροστά ένα σαν καπάκι το οποίο βάζοντας το καλώδιο το πάει προς τα μέσα,εγώ όταν όμως πήγα να βγάλω το καλώδιο αυτό το καπάκι έσπασε.

υπαρχει περίπτωση να το επηρέαζει αυτό;παίζει κάποιο ρόλο το καπάκι σαν πόρτα όταν μπαίνει προς τα μέσα να πιέζει κάτι;;

To καπάκι στη ουσία προστατεύει από σκόνες την θύρα του optical και κρατάει το καλώδιο στη θέση του . Λογικά τωρα που έχει σπάσει το καλώδιο μπάινει πολύ ευκολα αλλά το ίδιο ευκολα θα βγεί αν κουνηθεί το καλώδιο. Αν το βάλεις σωστά και δεν τραβηχτεί το καλώδιο θα είσαι εντάξει. 

Τώρα για να παίξει πρπεί να βάλεις input στην sandbar το optical και στην Samsung απ τις ρύθμισες ήχου να δίνει ήχο από το optical. Κανονικά θα πρέπει να δεις τι τυπό ήχου δίνει η τηλεόραση και τι μπορει να δεχτεί η soundbar. To στανταρ και για τις δυο είνα PCM . Εφόσον μιλάμε για 2 κάναλο ήχο βάλε στην tv  pcm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...