sv2kgl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Παρέλαβα κι εγώ. Μια χαρούλα είναι, τρέχει άνετα photoshop, αλλά κάνει θόρυβο. Μιλάμε ο ανεμιστήρας πάει ν' απογειωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarvele Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokosxa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 το εχω και εγω εδω και μια εβδομαδα πολυ ευχαριστημενος . τρεχει ανετα ολες τις εργασιες γραφειου το αφηνω και συνεχεια ανοιχτο ολη μερα . ποτε δεν εχει ζεσταθει και ο ανεμιστηρας δεν ακουγετε καν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w2o4ts Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, sugarvele είπε Η έκδοση με τον "αδελφό" N95 στο Geekbuying σε flash sale για περίπου 1.5 μέρα ακόμα τη στιγμή που γράφω αυτά, στα ~€180 και με κουπόνι 85CLFXHI στα €165.49 (το κουπόνι γράφει "fixed price", οπότε δεν ξέρω αν εξαρτάται από το flash sale - πιθανόν όχι): https://www.geekbuying.com/item/Bmax-B4-Mini-PC-522508.html Αποστολή από ευρωπαϊκή αποθήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataskopostv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Να πω και εγώ από τη μεριά μου για άλλη εκδοχή BMAX ότι περίπου 2 χρόνια τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα για απλή χρήση είναι VFM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv2kgl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Στις 19/10/2023 στις 10:15 ΜΜ, sv2kgl είπε Παρέλαβα κι εγώ. Μια χαρούλα είναι, τρέχει άνετα photoshop, αλλά κάνει θόρυβο. Μιλάμε ο ανεμιστήρας πάει ν' απογειωθεί. Τελικά ήταν συντονισμός με το γραφείο. Έβαλα από κάτω ένα φελιζόλ για δοκιμή και όντως δεν ακούγεται καθόλου. Τεράστια διαφορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Τυχαία το είδα, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ακριβώς. (Δεν είναι) https://m.geekbuying.com/item/BMAX-B6-Plus-Mini-PC-Intel-Core-i3-12GB-LPDDR4-512GB-SSD-521069.html 160€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Doubt είπε Τυχαία το είδα, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ακριβώς. (Δεν είναι) https://m.geekbuying.com/item/BMAX-B6-Plus-Mini-PC-Intel-Core-i3-12GB-LPDDR4-512GB-SSD-521069.html 160€ https://www.cpubenchmark.net/compare/3714vs5157/Intel-i3-1000NG4-vs-Intel-N100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Ναι, είναι αδύναμο ακόμα και σε σχέση με το δικό μου i3 8ης γενιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ερώτηση,......σε αυτά τα mini PC ,την έξοδο για στερεοφωνικό ενισχυτή την παίρνουμε απο το βύσμα των ακουστικών? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από aristidis540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioann1s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Ναι, έχει το 3.5mm για audio+mic που μπορείς να το συνδέσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Οπότε δεν έχει έξοδο για οπτική; Περιεργο. Εκτος αν ειναι σύνηθες στα mini pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Antretng είπε Οπότε δεν έχει έξοδο για οπτική; Περιεργο. Εκτος αν ειναι σύνηθες στα mini pc. Δεν έχουν έξοδο οπτικής ίνας, όχι. Από το HDMI αν μπορείς να πάρεις ή αν υποθέσουμε πως θα συνδεθεί σε TV, παίρνεις από εκεί. 19 ώρες πριν, aristidis540 είπε Ερώτηση,......σε αυτά τα mini PC ,την έξοδο για στερεοφωνικό ενισχυτή την παίρνουμε απο το βύσμα των ακουστικών? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Δεν έχουν έξοδο οπτικής ίνας, όχι. Από το HDMI αν μπορείς να πάρεις ή αν υποθέσουμε πως θα συνδεθεί σε TV, παίρνεις από εκεί. Για συστημα σαλονιου για αρκετούς ίσως ειναι σοβαρο deal breaker. Εκτος αν ηχο εχεις αποκλειστικα απο tv. Jack, πέραν της κατώτερης ποιοτητας, σημαινει οτι περιοριζεσαι σε απλό στέρεο. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Antretng είπε Jack, πέραν της κατώτερης ποιοτητας, σημαινει οτι περιοριζεσαι σε απλό στέρεο. Η έξοδος ακουστικών έχει έναν μικρό ενισχυτή γι'αυτό ρυθμίζεται και το volume. Δεν είναι σωστό να δίνεις από ενισχυτή σε άλλο ενισχυτή. Από TV μια χαρά δουλειά γίνεται (και ψηφιακά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα