tsipizic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, zacharis1955 said: Tελωνείο? Όχι, κάτω από 150Ε είναι VAT included Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2-pi-O Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Tελωνείο? Όσα στο aliexpress γράφουν "Price includes VAT" δεν περνάνε τελωνείο, έχουν βρει κάποιο τρόπο κι έρχονται με courier, όπως κάνει και το geekbuying κλπ. Έχω πάρει πολλές φορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipizic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, 2-pi-O said: Όσα στο aliexpress γράφουν "Price includes VAT" δεν περνάνε τελωνείο, έχουν βρει κάποιο τρόπο κι έρχονται με courier, όπως κάνει και το geekbuying κλπ. Έχω πάρει πολλές φορές. Δεν είναι κάποιος ειδικός τρόπος. Νομοθεσία της ΕΕ OSS όλα τα μαγαζιά είναι υποχρεωμένα να το κάνουν για πωλήσεις μέχρι 150Ε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsipizic είπε Δε ξέρω αν ισχύει ακόμη αλλά με το κουπόνι 915 πήρα T8 N100/16GB/512GB στα 133$~=125Ε. Τελικά Ιmitation του https://rb.gy/crpu5, εγώ δεν θα το αγόραζα... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipizic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, zacharis1955 said: Τελικά Ιmitation του https://rb.gy/crpu5, εγώ δεν θα το αγόραζα... Γιατί imitation όμως; Το ίδιο φαίνεται. Ποιο το νόημα να φτιάξεις ένα αντίγραφο κάποιου no name προϊόντος; Στο aliexpress πάντως μετά τα Beelink αυτή είναι η επόμενη top selling αγγελία με N100 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από tsipizic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτό στα 120 ευρώ πιστεύετε αξίζει? https://www.geekbuying.com/item/OUVIS-GK3-Plus-Mini-PC-Intel-Alder-Lake-N100-EU-520510.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, tsipizic said: Γιατί imitation όμως; Το ίδιο φαίνεται. Ποιο το νόημα να φτιάξεις ένα αντίγραφο κάποιου no name προϊόντος; Στο aliexpress πάντως μετά τα Beelink αυτή είναι η επόμενη top selling αγγελία με N100 Το Αliexpress είναι τίγκα γεμάτο από μούφες! FIREBAT Official Brand δεν υπάρχει. Εγώ δεν θα το αγόραζα. Για 20 € δεν ρισκάρεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, tsipizic είπε Γιατί imitation όμως; Το ίδιο φαίνεται. Ποιο το νόημα να φτιάξεις ένα αντίγραφο κάποιου no name προϊόντος; Στο aliexpress πάντως μετά τα Beelink αυτή είναι η επόμενη top selling αγγελία με N100 Γιατι για τον απλουστατο λογο FIREBAT εταιρια δεν υπαρχει, το συγκεκριμενο λοιπον, μπορει να το φτιαχνει πχ η ace magician - t-bao αλλα να τα πουλαει στο ali σε υποδεεστερη τιμη, "αλλα με β" διαλόγης υλικα", και να κοτσαρει και καλα ενα αλλο ασχετο ονομα, για να μην βλαψει το δικο της brand name, πχ ace magician - t-bao οποιος θελει να ρισκαρει για λιγα ευρω, δικο του θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, makhs5 είπε Γιατι για τον απλουστατο λογο FIREBAT εταιρια δεν υπαρχει, το συγκεκριμενο λοιπον, μπορει να το φτιαχνει πχ η ace magician - t-bao αλλα να τα πουλαει στο ali σε υποδεεστερη τιμη, "αλλα με β" διαλόγης υλικα",,,, ...ή ότι δεν περνάει το Quality Control... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Είχα αγοράσει το 2020 το B2 Plus Mini PC Intel Celeron J4115 8GB DDR4 128GB SSD Ίσως από τις καλύτερες αγορές εβερ 24/7, στημένο seedbox , home assistant , δεν έχει κλείσει ποτέ του. Νομίζω ότι θα το χτυπούσα κ αυτό χωρίς να ξέρω τι να το κάνω 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 μια βοηθεια οποιος μπορει μου αφαιρει 40 αλλα μετα τι κωδικο βαζω,το 915 σκετο δε το παιρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiorta Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, CptBill είπε Είχα αγοράσει το 2020 το B2 Plus Mini PC Intel Celeron J4115 8GB DDR4 128GB SSD Ίσως από τις καλύτερες αγορές εβερ 24/7, στημένο seedbox , home assistant , δεν έχει κλείσει ποτέ του. Νομίζω ότι θα το χτυπούσα κ αυτό χωρίς να ξέρω τι να το κάνω 😄 Από περιέργεια... Από ali/geekbuying ή amazon? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioann1s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 μάλλον το 915 έληξε. Δες αν σου βγάζει σχετικό μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, yiorta said: Από περιέργεια... Από ali/geekbuying ή amazon? Ευχαριστώ. banggood 2020 ομως, ε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, ioann1s είπε μάλλον το 915 έληξε. Δες αν σου βγάζει σχετικό μήνυμα. ναι το βγαζει λαθος,οποτε εληξε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα