geo1962 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα Στη γραμμή σελιδοδεικτών του Google Chrome, δεν κατάλαβα πώς, εμφανίστηκε ο φάκελος «Όλοι οι σελιδοδείκτες», αυτός που δείχνει το βέλος στο screenshop. Θέλω ή να του αλλάξω θέση, ή να τον διαγράψω χωρίς να κάνω καμιά ζημιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, geo1962 είπε να τον διαγράψω χωρίς να κάνω καμιά ζημιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1962 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Ακολούθησα τη διαδρομή που μου συνέστησες: α) Στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome έγραψα: chrome://flags και πάτησα [Enter] β) Στο Search flags που άνοιξε, έγραψα: Power bookmarks side panel και πάτησα [Enter] (εκ των υστέρων αντελήφθην πως το [Enter] σ’ αυτό το βήμα δεν ήταν απαραίτητο) γ) Επέλεξα Disable από το αναπτυσσόμενο μενού δ) Επανεκκίνησα τον Chrome Και όλα καλά! Σε Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, geo1962 είπε Σε Ευχαριστώ! Τον @maarinos 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1962 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα Ενάμιση μήνα μετά επανέρχομαι για το ίδιο πρόβλημα. Μετά από τη χθεσινοβραδινή ενημέρωση που έκανε αυτόματα ο Google Chrome, εμφανίστηκε και πάλι ο φάκελος «Όλοι οι σελιδοδείκτες». Δυστυχώς, όμως, αυτή τη φορά η επιλογή «Power bookmarks side panel» δεν υπάρχει στο «chrome://flags». Γνωρίζει κάποιος εάν οι φωστήρες της Google το έχουν σε άλλη διαδρομή κριμένο; Τέλος, μήπως υπάρχει άλλος τρόπος για να εξαφανιστεί αυτός ο ενοχλητικός φάκελος από τη γραμμή των σελιδοδεικτών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Η google προφανώς υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό και ως εκ τούτου αφαίρεσε τη δυνατότητα αναίρεσής του. Επειδή και εγώ το έχω ψάξει πρόσφατα, δεν βρήκα καμία λύση. Οπότε δε βλέπω να μπορείς να κάτι προς το παρόν 🥺. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα