kraken92 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω πλυντήριο και στεγνωτηριο ως ξεχωριστές συσκευές. Κατέληξα σε αυτή τη λύση και όχι στο 2σε1 καθως διάβασα αρκετά threads που αναλυουν τα θετικά/αρνητικά και δεδομένου οτι έχω τον χώρο να υποστηρίξω διαφορετικές συσκευές τη μια πάνω στην άλλη. Το budget μου συνολικά είναι ~1000 ευρω, και προτιμώ να είναι ίδια μάρκα και τα 2(εκτός αν υπάρχει λογος να προτιμήσω διαφορετικές λογω ποιότητας-τιμής). Χωρητικότητα πλυντηρίου απο >=10kg, για το στεγνωτήριο θα ήθελα παρομοια kg για να μπορώ να τα βάζω κατευθείαν μετά απο πλύση. Έχετε να μου προτείνετε κάτι δοκιμασμένο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από kraken92
kax54638 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ έχω και πλυντήριο και στεγνωτήριο LG. Απόλυτα ικανοποιημένος και από τα 2 εδώ και 5 περίπου χρόνια. Και η μητέρα μου πλυντήριο LG, επίσης κανένα θέμα. 1
turbakiasss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 14 hours ago, kraken92 said: Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω πλυντήριο και στεγνωτηριο ως ξεχωριστές συσκευές. Κατέληξα σε αυτή τη λύση και όχι στο 2σε1 καθως διάβασα αρκετά threads που αναλυουν τα θετικά/αρνητικά και δεδομένου οτι έχω τον χώρο να υποστηρίξω διαφορετικές συσκευές τη μια πάνω στην άλλη. Το budget μου συνολικά είναι ~1000 ευρω, και προτιμώ να είναι ίδια μάρκα και τα 2(εκτός αν υπάρχει λογος να προτιμήσω διαφορετικές λογω ποιότητας-τιμής). Χωρητικότητα πλυντηρίου απο >=10kg, για το στεγνωτήριο θα ήθελα παρομοια kg για να μπορώ να τα βάζω κατευθείαν μετά απο πλύση. Έχετε να μου προτείνετε κάτι δοκιμασμένο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλησπέρα, θα σου απαντήσω μόνο στο πρώτο σκέλος της ανάρτησης σαν κάτοχος 2σε1. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, πολλά ρούχα στενεύουν + το γεγονός ότι γεμίζει ο κάδος πάρα πολλά χνούδια. Εγώ έχω τώρα βέβαια ότι πιο basic 2se1 υπάρχει (Candy) και μόλις έκανα το βήμα και αγόρασα για αρχή στεγνωτήριο Miele (ξέρω από το ένα άκρο στο άλλο 🤣) με σκοπό σε 2ο χρόνο να μπει και πλυντήριο Miele. Αφού έχεις το χώρο, προχώρα άφοβα σε 2 ίδιας μάρκας συσκευές γιατί πολλά μοντέλα συνεργάζονται πλέον μεταξύ τους με ανταλλαγή δεδομένων (είδος πλυσίματος, βάρος κλπ) οπότε δεν χρειάζεται να ρυθμίζεις το στεγνωτήριο. 1
kraken92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Καλησπέρα, θα σου απαντήσω μόνο στο πρώτο σκέλος της ανάρτησης σαν κάτοχος 2σε1. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, πολλά ρούχα στενεύουν + το γεγονός ότι γεμίζει ο κάδος πάρα πολλά χνούδια. Εγώ έχω τώρα βέβαια ότι πιο basic 2se1 υπάρχει (Candy) και μόλις έκανα το βήμα και αγόρασα για αρχή στεγνωτήριο Miele (ξέρω από το ένα άκρο στο άλλο 🤣) με σκοπό σε 2ο χρόνο να μπει και πλυντήριο Miele. Αφού έχεις το χώρο, προχώρα άφοβα σε 2 ίδιας μάρκας συσκευές γιατί πολλά μοντέλα συνεργάζονται πλέον μεταξύ τους με ανταλλαγή δεδομένων (είδος πλυσίματος, βάρος κλπ) οπότε δεν χρειάζεται να ρυθμίζεις το στεγνωτήριο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω σε χαρακτηριστικά;
turbakiasss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, kraken92 said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω σε χαρακτηριστικά; Αν σε παίρνει, να τα πάρεις ένα τσικ μεγαλύτερα από το ιδανικό. Όταν δουλεύουν μαξ στο 80% της χωρητικότητας, καταπονούνται πολύ λιγότερο. Δεν πρέπει όμως να είναι και σχεδόν άδεια. Εγώ προσπαθώ να παίζω στο 50% - 80%. 1
Amaretos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Το στεγνωτηριο να ειναι τουλαχιστον +1 κιλο χωρητικοτητα απο το πλυντηριο, 8kgr πλυντηριο , 9kgr στεγνωτηριο πχ 1
elgol Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Ναι αλλα στεγνωτηριο καλο πανω απο 8 κιλα ειναι ακριβο βλεπω lg με καλες κριτικες 700+
Amaretos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Ε συνηθως ετσι παει , το καλο το πληρωνεις, εγω εχω αυτο εδω και 4-5 χρονια και ειμαστε σουπερ ευχαριστημενοι https://www.skroutz.gr/s/20548761/Bosch-WTX87MW9GR-Stegnotirio-9kg-A-me-Antlia-THermotitas.html 1
vagos789 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Το μπατζετ σου ειναι χαμηλο, ειδικα στα κιλα που γραφεις δεν νομιζω οτι βγαινει παρα μονο αν παρεις τα απολυτως φτηνοτερα
kraken92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Το μπατζετ σου ειναι χαμηλο, ειδικα στα κιλα που γραφεις δεν νομιζω οτι βγαινει παρα μονο αν παρεις τα απολυτως φτηνοτερα Μπορω να ανέβω αν χρειαστεί. Έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο στα χαρακτηριστικά που ανέφερα;
vagos789 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Οτι και να παρεις,βαλε καποια προστασια να υπαρχει στον πινακα για κεραυνο (πχ raycap),στην πριζα των συσκευων για απλη υπερταση (πχ Well Intelligent Voltage Protector).Ετσι θα προστατεψεις τις πλακετες των συσκευων του σπιτιου που πολλοι τις παιρνουν στο χερι καποια στιγμη ανεξαρτητα απο μαρκα ή μοντελο.
kraken92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, vagos789 είπε Οτι και να παρεις,βαλε καποια προστασια να υπαρχει στον πινακα για κεραυνο (πχ raycap),στην πριζα των συσκευων για απλη υπερταση (πχ Well Intelligent Voltage Protector).Ετσι θα προστατεψεις τις πλακετες των συσκευων του σπιτιου που πολλοι τις παιρνουν στο χερι καποια στιγμη ανεξαρτητα απο μαρκα ή μοντελο. Το δεύτερο τι διαφορά έχει από το πολύμπριζο ασφαλείας;;
vagos789 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 καμια στην ουσια, απλα το συγκεκριμενο που γραφω φερεται να ειναι δοκιμασμενο απο αρκετους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα