aggeliki :) Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα! Είμαι στην αναζήτηση multimedia για το αυτοκίνητο. Αν και μέσα μου έχω ψιλοκαταλήξει στην Αlpine που θέλω, με μία γρήγορη αναζήτηση πέφτεις σε άπειρες επιλογές απο 2din Αndroid car units! Στην ουσία πήραν ένα tablet με Αndroid και έβγαλαν απο πίσω τις εξόδους για ρέυμα, σύνδεση με ηχεία, ραδιόφωνο κλπ! Οι επιλογές είναι άπειρες πραγματικά και το hardware ποικίλει! Έχω δεί SYGAV, Teyes, Dasaita, Joying, Xtron, Lenovo. Eιδικά αυτή της Lenono έχει και ωραίο hardware: https://digitaliq.gr/product/lenovo-ssw-10910_cpa-10inc-multimedia-tablet/ . Ομως έρχεται η ερώτηση. Ολα αυτά πόσο ποιοτικά είναι; Αν ήταν να εμπιστευτείς μια από αυτές τις επιλογές, ποια θα ήταν η σωστή; Περιφερειακά όπως κάμερες οπισθοπορίας θα παίζουν καλά; Μετά από πόσο θα αρχίσουν τα κολλήματα, τα reset κλπ; Και τι γίνεται με τα χρόνια γιατί δεν είναι κάθε 5ετία να ξηλώνεις όλο το αμάξι για να αλλάξεις την 2din (Τουλάχιστον στο δικό μου αμάξι θέλει πολύ ξήλωμα). Τέλος θα βοηθούσαν ποιο πολύ απαντήσεις από κόσμο που έχει προσωπική εμπειρία. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα