christostg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, Morosis είπε Και εμένα έτοιμη για παραλαβή μια anda seat phantom 3 175 ευρώ και με κλαρνα,τούμπανο!! Μία απτά ίδια και εδώ. Ήρθε χτες εμένα, νομίζω είναι σε ιστορικό χαμηλό. Δεν ξέρω αν έχει ξαναπαίξει στα 175 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tol1as Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Ήταν μέχρι πριν από τρεις μέρες μόνο για προϊόντα rohnson Την δωροεπιταγή έγραφαν ότι θα την στείλουν αρχές Οκτωβρίου λογικά σε ψηφιακή μορφή Yep, τα είδα αυτά. Εσύ προσωπικά πήρες κάποια ειδοποίηση είτε με mail είτε μέσα στο κουτί ότι κάποια στιγμη θα πάρεις δωροεπιταγή αργότερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savealekos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 και εγώ παθών με τη Σβουμ.. ήρθε ο κουριερ και τον εβγαλε το gps λεει στον πισω δρομο απτο σπιτι, αλλα δε μπορουσε να ερθει πλεον μπροστα στην εισοδο γιατι θα καθυστερουσε παραπανω αποσο του επιτρεπουν, οποτε σηκωθηκε και εφυγε ενω ηταν διπλα. καλα για να βρεις καποιον να μιλησεις μαζι τους δεν υπαρχει περιπτωση.. απορω πραγματικα καταρχας οντως τους εχουν τοσο στη τσιτα τους υπαλληλους και δευτερον πως επιτρεπεται να λειτουργει μεταφορική που δεν εχει αμεσο τροπο επικοινωνιας (οι ηλικιωμενοι τι θα κανουν δλδ?) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Tol1as είπε Yep, τα είδα αυτά. Εσύ προσωπικά πήρες κάποια ειδοποίηση είτε με mail είτε μέσα στο κουτί ότι κάποια στιγμη θα πάρεις δωροεπιταγή αργότερα? Όχι δεν μου έχουν στείλει κάτι ακόμα αν θυμάμαι καλά στους όρους έλεγε 7/10 θα τις στείλουν, αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Πήρα κάτι με 160 ευρώ είχα την εκπτωση 25 ευρώ δικαιουμε δωροεπιταγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, gamer73 είπε Πήρα κάτι με 160 ευρώ είχα την εκπτωση 25 ευρώ δικαιουμε δωροεπιταγή? Ηταν προιοντα Rohnson; Εκανες την αγορα μεχρι την ημερα και ωρα που λενε οι οροι; Δες παλιοτερο δικο μου μήνυμα για να βρεις τους ορους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μέχρι πότε ισχύει η προωθητικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, safridia είπε Ηταν προιοντα Rohnson; Εκανες την αγορα μεχρι την ημερα και ωρα που λενε οι οροι; Δες παλιοτερο δικο μου μήνυμα για να βρεις τους ορους 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Μέχρι πότε ισχύει η προωθητικη; 4 ώρες πριν, gamer73 είπε Πήρα κάτι με 160 ευρώ είχα την εκπτωση 25 ευρώ δικαιουμε δωροεπιταγή? https://www.public.gr/page/oroi-giftcard-rohnson20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 12 minutes ago, paylidis said: https://www.public.gr/page/oroi-giftcard-rohnson20 Δεν αναφέρομαι στη δωροεπιταγη αλλά στην έκπτωση του θέματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tol1as Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, d_gkal είπε Δεν αναφέρομαι στη δωροεπιταγη αλλά στην έκπτωση του θέματος Παράγγειλα μικροσυσκευή σπιτιού σήμερα στα 80€ το, -10% δεν ίσχυε, αλλά το 10for50 (->70€) ισχύει (και το 25for100 φαντάζομαι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Νομιζω οτι καταλαβα κατι σημαντικο σημερα. Η ενεργεια για 20% για συσκευες Rohnson δεν ειναι οτι σου δινουν επιγαγη 20% της αξιας της αρχικης αγορας, δηλαδη εγινε μια αγορα 100€ οποτε θα εχεις κουπονι αξιας 20€. ΑΛΛΑ δινουν ενα κουπονι για εκτπωση 20% στην επομενη αγορα που θα κανεις. ΚΑΛΟ Ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Αν πάρω ένα κινητό με 800 δικαιούμαι κάποιο δώρο ως επιταγή; δεν κατάλαβα τι παίζει με την προωθητική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε δεν κατάλαβα τι παίζει με την προωθητική. Πρώτη σελίδα, 2ρο σχόλιο...😑 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 https://www.public.gr/page/oroi-giftcard-rohnson20 παντως σημερα δεν μου ηρθε κατι θα περιμενω μεχρι την Δευτερα και μετα ξεκιναω τα τηλεφωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Εμενα ηρθε η μια στο κινητο η αλλη στο viber της γυναικας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα