Προς το περιεχόμενο

Η Neuralink προσλαμβάνει άτομα για την πρώτη δοκιμή σε ανθρώπους της διεπαφής εγκεφάλου-υπολογιστή της

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

56 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Να εισαι οσο καλυτερα γινεται φιλε μου. Ελπιζω να δεις κ αλλο φως στο τουνελ. Εισαι ισως απ τους λιγους εδω μεσα που αξιζεις να δοκιμασεις μια τετοια τεχνολογια.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

47 minutes ago, john_ said:

Ελπίζω πραγματικά να τρολάρεις...

Δεν τρολλάρει. Κατανοώ ότι η κοσμοθεωρία του συμφορουμίτη  βασίζεται στο αξίωμα ότι εξ απανέκαθεν ίσχυε ο "Νόμος του Ισχυρού", ο οποίος ισχυρός ζεί εις βάρος των αδύναμων.

Τώρα αυτό, το οποίο είναι μιά λογική κοσμοθεωρία, η οποία επαληθεύεται συνεχώς, έχει μπλεχτεί μέσα σε τεχνικότητες και συνομοσιολογίες και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι για όλα τα γούστα.

• Like 3

1 hour ago, SilverMachine said:

Το ποτηρι ειναι μισοαδειο, η μισογεματο? Παναθηναικος, η Ολυμπιακος? Αυγο, η κοτα? Το νοημα σου ξεφυγε.....

Απ οτι σου εγραψα 2 πραγματα δεν μπορεις να πεις κατι. Α) Οταν πηδαγαμε απο γκρεμιλες κ σκαγαμε σαν καρπουζια, το λιονταρι ετρωγε την γαζελα. Οταν βρηκαμε το μπαλονι, το λιονταρι ετρωγε την γαζελα. Οταν φτιαξαμε διπλανα, το λιονταρι ετρωγε την γαζελα. Σημερα παμε φεγγαρι AND GUESS WHAT!!! Το λιονταρι ακομα τρωει την γαζελα !!!! Β) το ΛΟΛ το προσεξες? ολα τ αλλα εχουν πλακα, το λολ οχι..... Ολα τα μηλα απο το δεντρο της γνωσης να φαμε, αν συνεχισουμε να βαζουμε μπροσταρηδες αυτους που βαζουμε τα τελευταια 200 χρονια.... στα χαριζω ολα, παρε την μηλια κ γεια χαρα.....

So, file poy milas ellhnika. Δινε λιγο προσοχη σε οτι διαβαζεις. Γραφεις διαφορα, αλλα για πες μου, το ιντερνετ για ποιο λογο φτιαχτηκε? Για να μιλαμε οι δυο μας? Η πυριτιδα?, Οι υπολογιστες? Κ ολα αυτα τα ωραια, κ ολα τα αλλα που παραλειπουμε, ειπωθηκε ποτε απο κανεναν ο πραγματικος λογος που ανακαλυφτηκαν?? χαχααα....

Προσπαθησε να αναλογιστεις απο τοτε που ανακαλυψαμε την φωτια, ποσοι ανθρωποι καηκαν ζωντανοι, ποσα σπιτια γιναν σταχτη μαζι με τους κατοικους τους, ποσες πολεις αποτεφρωθηκαν, ποσες πυρηνες μπαλες φυγαν με προορισμο αλλους ανθρωπους, ποσα δαση, χωραφια, βιβλιοθηκες, παλατια, καραβια πυπροληθηκαν, εως οτου φτασουμε στον κινητηρα εσωτερικης καυσης κ γινει το μεσο μεταφορας μας. ΛΟΛ...... Τεσπα... Αμα ο ανθρωπος δεν θελει κατι, τα λογια περιττευουν. 

Νασαι καλα.

Φιλε μου να περνας καλα οσο γινεται κ τις καλυτερες ευχες μου για το μελλον. Μακαρι να βοηθηθεις οσο γινεται. Η γυναικα μου δουλευει σε ιδρυμα με ΑΜΕΑ κ ακουω ιστοριες καθημερινα.... Καταλαβαινεις καλυτερα απ ολους μας..... Αυτο που λεω στα παιδια δεν ειναι τι θα χρησιμευσει η τεχνολογια σε εσενα.

Αλλα το οτι αυτοι που χρηματοδοτουν σε χρησιμοποιουν ως βιτρινα (κ ναι, θα βοηθηθεις, κ πρεπει!) για να παρουν μετα την οποια πατεντα κ να κανουν αυτο για το οποιο καναν την ερευνα ετσι κ αλλοιως εξ αρχης. Δεν φταις εσυ σε αυτο φυσικα, ουτε μπορεις να κανεις κατι. Εκει κολλα κ αυτο που εγραψα στο παιδι, οτι οσο ζουμε με ψευδαισθησεις οτι "εκλεγουμε τον σωτηρα μας" κ καλα..... τοσο θα γινονται ετσι οπως εγραψα οι δουλειες....

Νομιζεις οταν θα ερθει η ευθανασια δεν θα πεταχτουν ανθρωποι (ψυχες) που θα πουν "ελεος!! δωστε τελος στο μαρτυριο!!!" ?? Κ δικιο θα εχουν 1000%..... Αλλοι με συνεχομενους ανιατους πονους, αλλοι με τελευταια σταδια σκληρυνσης κατα πλακας, αλλοι με καρκινους κ λευκαιμιες, αλλοι με σχιζοφρενιες, αλλοι με κατατονικες καταθλιψεις, αλλοι αναπηροι σε καροτσακι που εχουν σηκωσει τα χερια κ δεν μπορουν αλλο. Τι θα πεις σε ολους αυτους? Οχι, κατσε να βασανιζεσαι?? Δεν επιτρεπει ο Θεος, η το κρατος, η οι γονεις σου, κ πρεπει να υποφερεις για αλλα π.χ.40 χρονια (τις περισσοτερες φορες εγκλειστος σε καποιο ιδρυμα/φυλακη, χωρις να εισαι καν εγκληματιας, κ πολλες φορες ξεχασμενος απ την οικογενεια σου κ την κοινωνια ολοκληρη...)??? Τι λες σε αυτες τις ψυχες φιλε μου???

Απαντηση δεν εχω. Ειμαι πραγματικα μικρος πολυ για να μιλησω....

Ομως μπορω να δω τα τερατα που κρυβονται πισω απο εσας για να κανουν τις δικες τους επιθυμιες πραγματικοτητα. Δυστυχως δεν εχω καμια δυναμη να αλλαξω κατι.... Κριμας.... Ετσι ομως ειναι η ζωη.

Να εισαι οσο καλυτερα γινεται φιλε μου. Ελπιζω να δεις κ αλλο φως στο τουνελ. Εισαι ισως απ τους λιγους εδω μεσα που αξιζεις να δοκιμασεις μια τετοια τεχνολογια.

Τι έχεις πιεί ρε φίλε ?? 🤔

• Confused 1

1 ώρα πριν, SilverMachine είπε

Το ποτηρι ειναι μισοαδειο, η μισογεματο? Παναθηναικος, η Ολυμπιακος? Αυγο, η κοτα? Το νοημα σου ξεφυγε.....

Απ οτι σου εγραψα 2 πραγματα δεν μπορεις να πεις κατι. Α) Οταν πηδαγαμε απο γκρεμιλες κ σκαγαμε σαν καρπουζια, το λιονταρι ετρωγε την γαζελα. Οταν βρηκαμε το μπαλονι, το λιονταρι ετρωγε την γαζελα. Οταν φτιαξαμε διπλανα, το λιονταρι ετρωγε την γαζελα. Σημερα παμε φεγγαρι AND GUESS WHAT!!! Το λιονταρι ακομα τρωει την γαζελα !!!! Β) το ΛΟΛ το προσεξες? ολα τ αλλα εχουν πλακα, το λολ οχι..... Ολα τα μηλα απο το δεντρο της γνωσης να φαμε, αν συνεχισουμε να βαζουμε μπροσταρηδες αυτους που βαζουμε τα τελευταια 200 χρονια.... στα χαριζω ολα, παρε την μηλια κ γεια χαρα.....

So, file poy milas ellhnika. Δινε λιγο προσοχη σε οτι διαβαζεις. Γραφεις διαφορα, αλλα για πες μου, το ιντερνετ για ποιο λογο φτιαχτηκε? Για να μιλαμε οι δυο μας? Η πυριτιδα?, Οι υπολογιστες? Κ ολα αυτα τα ωραια, κ ολα τα αλλα που παραλειπουμε, ειπωθηκε ποτε απο κανεναν ο πραγματικος λογος που ανακαλυφτηκαν?? χαχααα....

Προσπαθησε να αναλογιστεις απο τοτε που ανακαλυψαμε την φωτια, ποσοι ανθρωποι καηκαν ζωντανοι, ποσα σπιτια γιναν σταχτη μαζι με τους κατοικους τους, ποσες πολεις αποτεφρωθηκαν, ποσες πυρηνες μπαλες φυγαν με προορισμο αλλους ανθρωπους, ποσα δαση, χωραφια, βιβλιοθηκες, παλατια, καραβια πυπροληθηκαν, εως οτου φτασουμε στον κινητηρα εσωτερικης καυσης κ γινει το μεσο μεταφορας μας. ΛΟΛ...... Τεσπα... Αμα ο ανθρωπος δεν θελει κατι, τα λογια περιττευουν. 

Νασαι καλα.

Φιλε μου να περνας καλα οσο γινεται κ τις καλυτερες ευχες μου για το μελλον. Μακαρι να βοηθηθεις οσο γινεται. Η γυναικα μου δουλευει σε ιδρυμα με ΑΜΕΑ κ ακουω ιστοριες καθημερινα.... Καταλαβαινεις καλυτερα απ ολους μας..... Αυτο που λεω στα παιδια δεν ειναι τι θα χρησιμευσει η τεχνολογια σε εσενα.

Αλλα το οτι αυτοι που χρηματοδοτουν σε χρησιμοποιουν ως βιτρινα (κ ναι, θα βοηθηθεις, κ πρεπει!) για να παρουν μετα την οποια πατεντα κ να κανουν αυτο για το οποιο καναν την ερευνα ετσι κ αλλοιως εξ αρχης. Δεν φταις εσυ σε αυτο φυσικα, ουτε μπορεις να κανεις κατι. Εκει κολλα κ αυτο που εγραψα στο παιδι, οτι οσο ζουμε με ψευδαισθησεις οτι "εκλεγουμε τον σωτηρα μας" κ καλα..... τοσο θα γινονται ετσι οπως εγραψα οι δουλειες....

Νομιζεις οταν θα ερθει η ευθανασια δεν θα πεταχτουν ανθρωποι (ψυχες) που θα πουν "ελεος!! δωστε τελος στο μαρτυριο!!!" ?? Κ δικιο θα εχουν 1000%..... Αλλοι με συνεχομενους ανιατους πονους, αλλοι με τελευταια σταδια σκληρυνσης κατα πλακας, αλλοι με καρκινους κ λευκαιμιες, αλλοι με σχιζοφρενιες, αλλοι με κατατονικες καταθλιψεις, αλλοι αναπηροι σε καροτσακι που εχουν σηκωσει τα χερια κ δεν μπορουν αλλο. Τι θα πεις σε ολους αυτους? Οχι, κατσε να βασανιζεσαι?? Δεν επιτρεπει ο Θεος, η το κρατος, η οι γονεις σου, κ πρεπει να υποφερεις για αλλα π.χ.40 χρονια (τις περισσοτερες φορες εγκλειστος σε καποιο ιδρυμα/φυλακη, χωρις να εισαι καν εγκληματιας, κ πολλες φορες ξεχασμενος απ την οικογενεια σου κ την κοινωνια ολοκληρη...)??? Τι λες σε αυτες τις ψυχες φιλε μου???

Απαντηση δεν εχω. Ειμαι πραγματικα μικρος πολυ για να μιλησω....

Ομως μπορω να δω τα τερατα που κρυβονται πισω απο εσας για να κανουν τις δικες τους επιθυμιες πραγματικοτητα. Δυστυχως δεν εχω καμια δυναμη να αλλαξω κατι.... Κριμας.... Ετσι ομως ειναι η ζωη.

image.gif.42dfd20a98ca568a858c250da5e095f5.gif

Νομίζω η συζήτηση έχει εστιάσει πολύ στην ιδιωτικότητα και όχι στον άμεσο κίνδυνο να πεθάνουν αρκετοί εθελοντές μέσα σε μερικούς μήνες. Υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι επειδή κατασκευάζονται chip των 3nm ότι υπάρχει αντίστοιχη δυνατότητα στη βιομηχανική παραγωγή (για χρόνια τα robot της Foxconn είχαν ακρίβεια 50μm ενώ η Apple απαιτούσε ακρίβεια 20μm) και στη νευροχειρουργική (ακρίβεια 0.1mm στην καλύτερη). Το να γίνουν τα BCIs μέρος της καθημερινής ζωής παραμένει τόσο επιστημονική φαντασία όσο ήταν πριν 20 χρόνια. 

• Like 1

δεν αναγκασε κανεναν να μπει σε αυτη τη διαδικασια.

Το τι παιρνανε ανθρωποι με ELS το ξερουν ιδιοι και οι γονεις και αυτοι ειναι που εχουν τον πρωτο λογο και οχι ο καθε καναπεδακιας σχολιαστης του κωλου κρινοντας για το μελλον αυτων των ανθρωπων. δεν μπαινει στο δικο σας κεφαλι το πειραμα για μια θεση στη μπουρδελο κοινωνια που ζουμε, να τη βρασω την ηθικη οταν παμε να κανουμε 10 αλματα στην επιστημη, ενω η θρησκεια και τα στερεοτυπα μας τραβανε πισω 20.

• Like 3

Το ότι διαβάζω μια είδηση για ένα εμφύτευμα το οποίο μπορεί να σώσει χιλιάδες ζωές (και όχι μόνο των ασθενών) και βλέπω αρνητικά σχόλια γιατί απλά είναι του Μανσκ .... ότι και να πω θα είναι λίγο, το μόνο σίγουρο είναι ότι με κάτι τέτοια που διαβάζει κάποιος σταματάει να έχει απορία γιατί είμαστε χώρα χαβούζα.

• Like 1

7 hours ago, panther_512 said:

Δεν τρολλάρει. Κατανοώ ότι η κοσμοθεωρία του συμφορουμίτη  βασίζεται στο αξίωμα ότι εξ απανέκαθεν ίσχυε ο "Νόμος του Ισχυρού", ο οποίος ισχυρός ζεί εις βάρος των αδύναμων.Τώρα αυτό, το οποίο είναι μιά λογική κοσμοθεωρία, η οποία επαληθεύεται συνεχώς, έχει μπλεχτεί μέσα σε τεχνικότητες και συνομοσιολογίες και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι για όλα τα γούστα.

Σωστα το θετεις στην πρωτη φραση σου. Οντως αυτο το απλο λεω. Δεν υπαρχει κατι παραπανω να παρατηρησουμε. Αν τωρα καποιος δεν θελει να παραδεχτει το αυτονοητο, επειδη δεν κολλα με την κοσμοθεωρια του κ τα ροζ συνεφακια του.... οπως εχω ξαναπει, σ οσους αρεσουμε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.

Για την δευτερη φραση σου θα διαφωνησω. Δεν προκειται περι συνομοσιωλογιας (δεν κουραστηκατε να κολλατε ταμπελες πια?? λολ οποιος λεει κατι αλλο ειναι πιξιος, διξιος, φριξιος... ροφλ...) το να αναφερω οτι παιζονται τεραστια συμφεροντα, τα οποια καποιοι που ηγουνται των εταιριων πισω απο αυτες τις εφευρεσεις, θελουν να εκμεταλευτουν αδιαφοροντας για το κοινο καλο κ κοιτωντας το δικο τους. Που υπαρχει συνομωσια σε αυτο? Μηπως κ αυτο δεν ειναι δεδομενο, οπως κ οτι προειπα?

Οσο για τις τεχνικοτητες.... νομιζω φιλε οτι ελαχιστοι εδω εχετε κατσει να σκεφτειτε για το τι θεμα μιλαμε..... Να σου δωσω "ζωντανο" παραδειγμα? (αυτο που ακουσα κ με εκανε να μπω στην "κουβεντα" -ο Θεος να την κανει- οταν ειδα για εμφυτευματα)

Περασμενη βδομαδα, εκει που δουλευει η γυναικα. Τηνειτζερ με βαριες νοητικες στερησεις κ παντελη ελλειψη ακοης. Ετυχε να ειναι απο οικογενεια που εχει χρηματα κ του εχουν βαλει εμφυτευμα βαρυκοιας. Κατι σαν αυτο. Με μαγνητακι κατω απ την επιδερμιδα.

image.png.a2a875d5636bdd8cc384ae4532aa206d.png

Πριν απο λιγες μερες ομως κατι πηγε λαθος. Τι κανενας ακομα δεν γνωριζει. Το παιδι κατι ενοιωσε εσωτερικα, σταματησε να ακουει κ επαθε κριση. Επιτεθηκε στο προσωπικο με αποτελεσμα να φυγουν δυο νοσοκομες για τα ιατρεια με βαρυ τραυματισμο, να επεμβουν φρουροι, να χτυπησει το παιδι ασχημα, να αρχισει να κανει κακο στον εαυτο του, οποτε χρειαστηκε ολοκληρωτικος περιορισμος κινησεων κ ειδοποιηθηκε η οικογενεια για περεταιρω εξαγωγη σε χειρουργικη κλινικη. Ευτυχως μπηκε στη μεση η γυναικα μου, που σαν πιο παλια γνωριζει την περιπτωση, οπου εβγαλε την μασκα για να μπορεσει το παιδι να διαβασει τα χειλια της κ να ηρεμησει, να μπει στο αθενοφορο. Κ ολοι χαρηκαν οτι ολα ηταν ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ που τελειωσε.

Αμ δε...... 

Το εμφυτευμα ειναι ακριβως αυτο. Μεσα στο κρανιο. Το παιδι τωρα πρεπει να ξεκινησει ολοκληρη διαδικασια εξετασεων μονο κ μονο για να δουμε αν κατι εχει χαλασει εσωτερικα στο μηχανηματακι, η αν επαθε καπου ζημια το ιδιο στον σαματα που δημιουργηθηκε. Η μανα του εχει φρικαρει γιατι αν χτυπησει πανω στο εμφυτευμα η ζημια θα ειναι απιστευτη. Το ιδιο το εμφυτευμα ειναι πολυ αιμματηρη επεμβαση. Δεν ειναι καλο να ξαναγινεται, η να παρενοχλειται. Ετσι το παιδι ακομα ειναι δεμενο με μανδυα, καπου σε ενα κρεβατι χειρουργειου, με μηχανηματα να το σκαναρουν, για να βεβαιωθουμε οτι δεν εσπασε κατι εσωτερικα.... Κ μαντευεις εξελιξη--> η μπαταρια ειναι μια χαρα....

Βεβαια, θα μπορουσε να ειναι απο φτωχοτερη οικογενεια, κ να μην ακουγε τιποτα απολυτως, χωρις κανενα implant. Κ κρατα στο μυαλο σου οτι μιλαμε για κοχλιακο εμφυτευμα (αν φανταζομαι σωστα, γιατι το παιδι δεν ακουει τιποτα κανονικα κ μπορει να εχει κατι πιο περιπλοκο μεσα του), το οποιο δεν ειναι κ οτι πιο "παρεμβατικο" στο κεφαλι, οπως αυτα που περιγραφει ο Ελονας.

Αυτο ειναι ενα απλουστατο περιστατικο, απο μια απλη μερα, απο ενα καποιο ιδρυμα, που φροντιζει συνανθρωπους μας, που ηδη καποιοι απ αυτους εχουν εμφυτευματα. Σου φαινεται εσενα οταν λεω αυτη την ιστορια οτι "εχω μπλεχτει στις τεχνικοτητες"?? Για πολλαπλασιασε αυτα τα περιστατικα με το ποσων ειδων εμφυτευματα υπαρχουν... Για ξανακανε πολλαπλασιασμο (εκθετικα) με το ποσα ιδρυματα ανα τον κοσμο βαζουν, φροντιζουν, διορθωνουν αυτα τα μηχανηματα κ τους ασθενεις.... Καταλαβαινεις για τι νουμερα ατυχηματων μιλαμε?? Κ αντιστοιχα, τα λεφτα που παιζονται??

Ελεος πλεον.... Δεν ειναι ολα επικοινιωλογικα πυροτεχνηματα.... Δες τις απαντησεις που ελαβα κ σε παρακαλω, μετρησε ποσες ειχαν να κανουν με εμφυτευματα κ ποσες με απλους επιθετικους χαρακτηρισμους στο ατομο μου..... Εσεις θα πατε την κοινωνια μπροστα? Ετσι? Με το να βγαζετε θρησκολυπτο κ flatearther καθε εναν που λεει κατι που δεν συμφωνητε? Καπου δεν παραεγινε το κακο με το "η συμφωνεις, η σε ριχνουμε στο πυρ το εξωτερο"?

• Thanks 1
  • Sad 1

Τεχνοφοβία είναι φίλε μου όλο αυτό που εκφράζεις.

Το 1930 ο παππούς μου ήταν 9 χρονών. Έφεραν στο καφενείο του χωριού το πρώτο γραμμόφωνο. Το τί λέχθηκε από τους τεχνοφοβικούς δεν περιγράφεται. Από το ότι θα σταματήσει ο κόσμος να μιλάει μεταξύ τους, μέχρι ότι είναι η προφητεία για τον ερχομό του Αντίχριστου.

Οπότε, καταλαβαίνεις τί θέλω να πώ. Οι φόβοι σου για τη χρήση της τεχνολογίας/επιστήμης δεν είναι κάτι καινούργιο. Το βλέπουμε συνέχεια ξανά και ξανά, από τότε που δημιουργήσαμε κοινωνίες.

Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν μαζεύονται πολλοί τεχνοφοβικοί μαζί. Τότε βγαίνουν οι πυρσοί και αρχίζει το κυνήγι μαγισσών.

• Like 3
  • Thanks 1

3 hours ago, panther_512 said:

Τεχνοφοβία είναι φίλε μου όλο αυτό που εκφράζεις.

Το 1930 ο παππούς μου ήταν 9 χρονών. Έφεραν στο καφενείο του χωριού το πρώτο γραμμόφωνο. Το τί λέχθηκε από τους τεχνοφοβικούς δεν περιγράφεται. Από το ότι θα σταματήσει ο κόσμος να μιλάει μεταξύ τους, μέχρι ότι είναι η προφητεία για τον ερχομό του Αντίχριστου.

Οπότε, καταλαβαίνεις τί θέλω να πώ. Οι φόβοι σου για τη χρήση της τεχνολογίας/επιστήμης δεν είναι κάτι καινούργιο. Το βλέπουμε συνέχεια ξανά και ξανά, από τότε που δημιουργήσαμε κοινωνίες.

Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν μαζεύονται πολλοί τεχνοφοβικοί μαζί. Τότε βγαίνουν οι πυρσοί και αρχίζει το κυνήγι μαγισσών.

Φυσικά να μην ξεχνάμε ότι "η επιστήμη" έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει μεγάλα εγκλήματα.

2 minutes ago, Waiss said:

Φυσικά να μην ξεχνάμε ότι "η επιστήμη" έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει μεγάλα εγκλήματα.

τι εγκλήματα κάνει η επιστήμη ?? 🤔

9 λεπτά πριν, Waiss είπε

Φυσικά να μην ξεχνάμε ότι "η ανθρωπότητα" έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει μεγάλα εγκλήματα.…

• Like 3
  • Thanks 1

11 minutes ago, koutsis said:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, ο πραγματικός σκοπός της επιστήμης είναι να εγκληματεί στον άνθρωπο. Έχει φέρει πραγματικό σκοτάδι στον κόσμο μας.

Πρίν την επιστήμη, η ανθρωπότητα ήταν όλο φώς, νάζια και χαρούλες. Αγκαλίτσες, φιλάκια και παιχνίδι όλη μέρα.

3 minutes ago, panther_512 said:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, ο πραγματικός σκοπός της επιστήμης είναι να εγκληματεί στον άνθρωπο. Έχει φέρει πραγματικό σκοτάδι στον κόσμο μας.

Πρίν την επιστήμη, η ανθρωπότητα ήταν όλο φώς, νάζια και χαρούλες. Αγκαλίτσες, φιλάκια και παιχνίδι όλη μέρα.

20 minutes ago, koutsis said:

Ποιοι έφτιαξαν την ατομική βόμβα; Ποιοι κατασκευάζουν τους τελευταίας τεχνολογίας πυραύλους κι προηγμένα οπλικά συστήματα; Ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν μυστικά πειράματα σε ανυποψίαστο κόσμο στην Αμερική (ενδεχομένως κι σε άλλες χώρες) τύπου MK Ultra, human radiation πειράματα, πειράματα βασανιστηρίων, πειράματα με ναρκωτικά, πειράματα με διασπορά ασθενειών και χημικά και δεν συμμαζεύεται, όπου εξαφάνιζαν ανθρώπους κι έπαιρναν ζωές; Από ποιους ζητούσε συγγνώμη δημοσίως από τέτοια προγράμματα (Tuskegee Syphilis Experiment) ο Κλίντον πριν κάμποσα χρόνια; Ποιοι εξόντωσαν τον Wilhelm Reich, τον Tesla η τον Dr. Royal Raymond Rife; Tης πραγματικά καινοτόμου επιστήμης δηλαδή, που αν τους άφηναν ελεύθερους και τους χρηματοδοτούσαν γενναιόδωρα, θα άλλαζε όλος ο κόσμος. Ποιοι συμμετείχαν σε όλες αυτές τις ανηθικότητες; Δεν ξέρω! Εσείς τι λέτε; 

Ξέρω βέβαια ποιο θα είναι το ύφος της απάντησης σε όλα αυτά. Ότι δεν ευθύνεται "η επιστήμη", αλλά το πως χρησιμοποίησαν κάποιοι τα εργαλεία αυτά. Μόνιμα η ίδια γελοία δικαιολογία αθώωσης δηλαδή. Κι όχι! Ούτε τεχνοφοβικός είμαι, ούτε σε σπηλιά ζω, χρησιμοποιώ όσο μπορώ την τεχνολογία που μπορώ να έχω στην στην διάθεση μου και φυσικά έχω "αγκαλιάσει" τα θετικά για τον κόσμο επιτεύγματα της "επιστήμης". Απλά όπως όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις η και παραπάνω οπτικές, έτσι βλέπω κι εδώ ότι κανείς δεν σκέφτεται η δεν τις λαμβάνει όλες υπόψιν. Η μάλλον δεν τις γνωρίζει καν αν κρίνω από τις ερωτήσεις έκπληξης κάποιων.

59 minutes ago, AtiX said:

Φυσικά να μην ξεχνάμε ότι "η ανθρωπότητα" έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει μεγάλα εγκλήματα.…

Φυσικά! Την ατομική βόμβα δεν την ανακάλυψαν οι ελέφαντες η οι ουρακοτάγκοι.

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε @Waiss, οι απόψεις σου είναι όλος αυτός ο αχταρμάς της τεχνοφοβίας, συνομοσιολογίας που τόσο καλά έχουμε εμπεδώσει όλοι, αγνοώντας επιλεκτικά την πορεία της ανθρωπότητας, και τα ποικίλα άλλα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται για να διαπράττονται κάθε λογής εγκλήματα.

Δεν πρόκειται να σου αλλάξω άποψη, οι άνθρωποι που εκφράζουν απόψεις όπως οι δικές σου είναι απόλυτα δογματικοί.

Θυμήσου μόνο, όταν θα βρεθείς (που όπως όλοι μας, θα βρεθείς κάποια στιγμή) στο κρεβάτι του πόνου, να απαρνηθείς οποιαδήποτε ιατρική, επιστημονική βοήθεια, επικαλούμενος τα αμέτρητα εγκλήματα της επιστήμης, και να απευθυνθείς στον κοντινότερο μάγο με φυτικά μαντζούνια να σε κάνει καλά.

Γιατί ή πιστεύουμε αυτά που λέμε, ή απλά τα λέμε για να δημιουργούμε εντυπώσεις.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...