SilverMachine Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, HALF EVIL said: Εγώ πάντως ένα ξέρω. Αν ήμουν καταδικασμένος να περάσω την ζωή μου παράλυτος τετραπληγικός και να έχω ανάγκη νοσοκόμο πάντα δίπλα μου για τα στοιχειώδη, θα έβαζα όχι ένα αλλά δέκα τσιπ προκειμένου να έβλεπα ακόμα και ίσως μια βελτίωση. Και ας με έλεγχαν ακόμα και πόσες φορές θα πάω για κατούρημα που λέει ο λόγος. Αν δεν έχεις φάει το αγγούρι στον κ.... πολλές μπαρουφες λες. Μπουαχαχα.... https://www.mastsurgical.com/blog/most-expensive-surgical-procedures Αυτοι που εχουν μεταξωτα βρακια δεν γραφουν στο ινσομνια ευγενικε ελληνοφωνε φιλε. Μεταξυ μας μεταξα 😉. 3 hours ago, Waiss said: Μα δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς σε αυτό. Btw επ αυτου του συγκεκριμενου ουτε εγω διαφωνησα. 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Μπουαχαχα.... https://www.mastsurgical.com/blog/most-expensive-surgical-procedures Αυτοι που εχουν μεταξωτα βρακια δεν γραφουν στο ινσομνια ευγενικε ελληνοφωνε φιλε. Μεταξυ μας μεταξα 😉. Btw επ αυτου του συγκεκριμενου ουτε εγω διαφωνησα. 😝 Δηλ αν δεν μπορώ εγώ που είμαι φτωχός να μην μπορεί κανείς ε; Ωραία Καλά εδυ ούτε που ξέρεις τελικά με τι διαφωνείς πλέον Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από HALF EVIL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, HALF EVIL said: Δηλ αν δεν μπορώ εγώ που είμαι φτωχός να μην μπορεί κανείς ε; Ωραία Αυτο το λες εσυ. Οχι εγω. Οποτε πες μας εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, SilverMachine είπε Αυτο το λες εσυ. Οχι εγω. Οποτε πες μας εσυ. Αυτό ακριβώς εμμέσως πλην σαφώς εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, HALF EVIL said: Αυτό ακριβώς εμμέσως πλην σαφώς εννοείς Καμια σχεση. Εγω σου εβαλα τις τρεχουσες τιμες στην πατριδα που ασχολουνται με τετοιες επεμβασεις. Υπεθεσα οτι αυτοι που εχουν ζημαρι για να πανε, δεν ψαχνουν μεταχειρω ηλεκτρονικα στο ινσομνια. Μαλλον δεν ασχολουνται καν. Κ σου εβαλα λινκ. Για να μην κουραζεις τα δαχτυλακια σου να γραφεις πραγματα που για την συντριπτικη πλειοψηφια στο ελλαδισταν προκειται να ειναι ονειρα θερινης νυχτας. Δεν ειπα τιποτα απ αυτα που εσυ νομιζεις οτι εννοω. Επαφιεται το ζητημα στις αντιλυπτικες σου ικανοτητες, οπως καταλαβαινεις..... 7 hours ago, Clytoceyx said: @SilverMachine παμε λιγο: Σημασια δινεται στο πρωτο μερος, "προβαλλω αδικως ολες τις ευθυνες...". Το "μεταφυσικο" ειναι ενα τυχαιο επιθετο για να περιγραψει τον τροπο με τον οποιο αυτος που δαιμονοποιει μεταφερει το συνολο των ευθυνων σε αυτο που δαιμονοποιει. Θα μπορουσε να εγραφε "μαγικο", "αβασιμο", "αναιτιο" κτλ η θα μπορουσε να το διατυπωσει εντελως διαφορετικα, πιθανως χωρις καποιο επιθετο. "Δαιμονοποιω" οπως "κατηγορω", "στοχοποιω" κοκ. It's so simple. Οχι γιατι με βολευει, αλλα επειδη κατανοουμε κειμενο. Οσο για τα περι "παρεουλας" γελαει ο κοσμος. Καλα, και πριν γελουσε, τωρα λιγο περισσοτερο. Σιγα-σιγα βγαινουν οι πραγματικες σκεψεις. 😉 Φιλε μου σορυ αλλα κανεις μεγα λαθος. Οταν μιλαμε για ΔΑΙΜΟΝΕΣ το ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ δεν ειναι τυχαιο επιθετο!! Οταν δαιμονοποιεις ναι, προβαλεις ολες τις ευθυνες αδικως, αλλα γιατι ΑΔΙΚΩΣ?? Γιατι δεν συμβαινει κατι στην πραγματικοτητα, η συμβαινει κατι που δεν μπορεις να καταλαβεις, η κατι που επαφυεται στην τυχη. ΟΠΟΤΕ κ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΣ το γεγονος/αποτελεσμα. Γραφει "μεταφυσικο" ΑΚΡΙΒΩΣ για να ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ολα αυτα που λες εσυ κ ακομα περισσοτερα. Γι αυτο χρησιμοποιει την λεξη αυτη. Τα λεξικα επι των λεξεων ΔΕΝ χρησιμοποιουν ουτε τυχαιες εξηγησεις, ουτε τυχαιες εκφρασεις. Καθε μια απαντηση που βλεπεις εχει περασει συσκεψη ολοκληρη (ειχα φιλους σε μεταφραστικο γραφειο κ σου λεω). Παρακατω το τραβας κ λανθανεις καθαρα. ΟΧΙ το "δαιμονοποιω" ΔΕΝ ειναι "κατηγορω", ουτε "στοχοποιω", γιατι μπορει να χρησιμοποιηθει πολυ διαφορετικα. ΔΕΝ ειναι συνονυμα, ΑΡΑ δεν γινεται να γινει αντικατασταση κ να δωθει η so simple εξηγηση που δινεις. So simply STICK TO THE DEFINITION. Κ για να σταματησει καποια στιγμη η παλινδρομικη κινηση (γιατι στην τελικη βγαινουμε εκτος, ειτε δαιμονοποιουνται τα τσιπακια, ειτε οχι)-- https://www.lexigram.gr/lex/enni/δαιμονοποίηση#Hist0 Διαβασε σε παρακαλω, να δεις οτι κ εδω αναφερεται σε σαταναδες κλπ κ μαλιστα λιγακι καλυτερα απο wiki. Σε ξαναπαρακαλω-- αν θες να μιλαμε για τα ατομα μας ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, SilverMachine είπε Καμια σχεση. Εγω σου εβαλα τις τρεχουσες τιμες στην πατριδα που ασχολουνται με τετοιες επεμβασεις. Υπεθεσα οτι αυτοι που εχουν ζημαρι για να πανε, δεν ψαχνουν μεταχειρω ηλεκτρονικα στο ινσομνια. Μαλλον δεν ασχολουνται καν. Κ σου εβαλα λινκ. Για να μην κουραζεις τα δαχτυλακια σου να γραφεις πραγματα που για την συντριπτικη πλειοψηφια στο ελλαδισταν προκειται να ειναι ονειρα θερινης νυχτας. Δεν ειπα τιποτα απ αυτα που εσυ νομιζεις οτι εννοω. Επαφιεται το ζητημα στις αντιλυπτικες σου ικανοτητες, οπως καταλαβαινεις..... Φιλε μου σορυ αλλα κανεις μεγα λαθος. Οταν μιλαμε για ΔΑΙΜΟΝΕΣ το ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ δεν ειναι τυχαιο επιθετο!! Οταν δαιμονοποιεις ναι, προβαλεις ολες τις ευθυνες αδικως, αλλα γιατι ΑΔΙΚΩΣ?? Γιατι δεν συμβαινει κατι στην πραγματικοτητα, η συμβαινει κατι που δεν μπορεις να καταλαβεις, η κατι που επαφυεται στην τυχη. ΟΠΟΤΕ κ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΣ το γεγονος/αποτελεσμα. Γραφει "μεταφυσικο" ΑΚΡΙΒΩΣ για να ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ολα αυτα που λες εσυ κ ακομα περισσοτερα. Γι αυτο χρησιμοποιει την λεξη αυτη. Τα λεξικα επι των λεξεων ΔΕΝ χρησιμοποιουν ουτε τυχαιες εξηγησεις, ουτε τυχαιες εκφρασεις. Καθε μια απαντηση που βλεπεις εχει περασει συσκεψη ολοκληρη (ειχα φιλους σε μεταφραστικο γραφειο κ σου λεω). Παρακατω το τραβας κ λανθανεις καθαρα. ΟΧΙ το "δαιμονοποιω" ΔΕΝ ειναι "κατηγορω", ουτε "στοχοποιω", γιατι μπορει να χρησιμοποιηθει πολυ διαφορετικα. ΔΕΝ ειναι συνονυμα, ΑΡΑ δεν γινεται να γινει αντικατασταση κ να δωθει η so simple εξηγηση που δινεις. So simply STICK TO THE DEFINITION. Κ για να σταματησει καποια στιγμη η παλινδρομικη κινηση (γιατι στην τελικη βγαινουμε εκτος, ειτε δαιμονοποιουνται τα τσιπακια, ειτε οχι)-- https://www.lexigram.gr/lex/enni/δαιμονοποίηση#Hist0 Διαβασε σε παρακαλω, να δεις οτι κ εδω αναφερεται σε σαταναδες κλπ κ μαλιστα λιγακι καλυτερα απο wiki. Σε ξαναπαρακαλω-- αν θες να μιλαμε για τα ατομα μας ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ !!!! Ακόμα με τους δαίμονες ασχολείσαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 17 minutes ago, HALF EVIL said: Ακόμα με τους δαίμονες ασχολείσαι . Στειλε ΠΜ να τα πουμε να τελειωνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Στειλε ΠΜ να τα πουμε να τελειωνουμε. Δεν είμαστε με τα καλά μας. Να αποτρελαθουμε τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα