Προς το περιεχόμενο

hp pavilion tg01 ryzen 5 3500u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,έχω αυτό εδώ το μηχάνημα ,του τίτλου και θα ήθελα να ρωτήσω ,έχω βγάλει τον επεξεργαστή που είχε μέσα και του έχω ενσωματώσει έναν δικό μου ATHLON 3000g ,τον έχω κουμπώσει πάνω, αλλά δεν μου δίνει εικόνα ,γνωρίζουμε το λόγο ; Είναι ίδιο socket ! 

Δημοσ.
7 hours ago, gotheron2 said:

Καλησπέρα σας ,έχω αυτό εδώ το μηχάνημα ,του τίτλου και θα ήθελα να ρωτήσω ,έχω βγάλει τον επεξεργαστή που είχε μέσα και του έχω ενσωματώσει έναν δικό μου ATHLON 3000g ,τον έχω κουμπώσει πάνω, αλλά δεν μου δίνει εικόνα ,γνωρίζουμε το λόγο ; Είναι ίδιο socket ! 

Κάτι έχεις μπερδέψει, ο 3500u από όσο ξέρω ήταν soldered(κολλημένος στην μητρική) οπότε δεν αλλάζει.

Αλλά και να άλλαζε ο athlon 3000g παρόλο που δεν θα έπαιζε(λόγο socket/ bios/κατανάλωση κοκ) θα ήταν και κάτατι χειροτερος.

Δημοσ.

Καλησπέρα ,ο επεξεργαστής ο 3500U έπαιξε κανονικά σε άλλη μητρική ! Το ότι είναι χειρότερο ο 3000g το γνωρίζω ,απλά είπα να δοκιμάσω να δω αν παίζει ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου τα έχεις μπερδέψει λίγο.

Ο AMD Ryzen™ 5 PRO 3500U Mobile Processor είναι επεξεργαστής για laptop και μάλιστα (όπως σαφώς αναφέρει το U στο όνομα του) είναι soldered (κολλημένος).

Αντίθετα ο AMD Athlon™ 3000g Processor είναι επεξεργαστής για desktop (σταθερά) συστήματα.

Μάλλον έχεις κάνει κάποιο λάθος στα μοντέλα των επεξεργαστών. Δεν γίνεται να ξεκολλήσεις τον AMD Ryzen 3500U και να τον αντικαταστήσεις με τον AMD Athlon™ 3000G.

Προφανώς εννοείς τον AMD Ryzen™ 5 3500 για desktop συστήματα και όχι τον AMD Ryzen™ 5 PRO 3500U .

Επεξ/σία από afm
Δημοσ.

Ναι λογικα κατι τετοιο θα ειναι .ωστοσο αφου δεν παιζει θα το κανω διαφορετικα,σας ευχαριστω παντως για την αμεση βοηθεια και πληροφορηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...