TOTHS-12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας για ένα τροφοδοτικό Μου έδωσε ο εξάδελφος μου ένα παλιό pc με AM3 μητρική έχει ένα τροφοδοτικό superpower 750w μόνο αυτό γραφεί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τίποτε για αυτό το τροφοδοτικό μήπως κάποιος γνωρίζει που θα βρω χαρακτηριστικά για αυτό είμαι άσχετος με τα τροφοδοτικά σας ευχαριστώ παναγιώτης Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από TOTHS-12
duffyduck Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://computerstoreberlin.de/Superpower-SPS-750SP14-ATX-Netzteil-750-Watt-80-315023_1 https://mobilespecs.net/power/Codegen/Codegen_SuperPower_SPS-750SP_750W.html Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από duffyduck 2
Λύση omokas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα Παναγιώτη Τα ηλεκτρικά του χαρακτηριστηκά αναγράφονται πάνω στο κουτί του π.χ πόσα αμπέρ μπορεί να δώσει κάθε γραμμή του Τι χαρακτηριστικά ψάχνεις για το συγκεκριμένο? Θα σου πρότεινα πάντος να το αλλάξεις με ένα επώνυμο καλό Η ποιότητα του ρεύματος που παράγεται απο ένα τροφοδοτικό εξαρτάται απο αρκετούς παράγοντες, όπως τα υλικά κατασκευής (πυκνωτές, mosfet, IC), την τοπολογία του τροφοδοτικού κλπ. Θα πρότεινα να είναι τουλάχιστον Gold κατηγορίας για να έχει ποιοτικά υλικά και να κρατήσει πολλά χρόνια χωρίς να ρισκάρεις να συμβεί κάτι στο hardware σου. 1
nickol-us Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να ήταν κανά Super Flower να σου πούμε... Τι είναι αυτό το superpower... πρώτη φορά το βλέπω. Τα link του duffy λογικά περιέχουν οτι χρειάζεσαι Μάλλον τροφοδοτικό της οκάς που καλό θα ήταν να αντικαταστήσεις Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από nickol-us 2
TOTHS-12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Φίλε omokas ήθελα να δω τη προστασίες έχει Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα