vounisios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα φιλοι μου...εδω και δυο μερες ενω ανεβαζω καποια θεματα στο Facebook, δεν βλεπω να εμφανιζεται κανενα like.ενω παντα ειχα αρκετα. Θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να διορθωσω αυτο το προβλημα.Σημειωτεον ειμαι εκτος Αθηνων-επαρχια-και χρησιμοποιω μονο το κινητο μου.σας ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Παρε τους φιλους σου τλφ και πες τους "ρε ρεμάλια γιατι δεν μου κάνετε like"😁
vounisios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Χαχαχα...ελα βρε Νικο...εχω πολλους φιλους & μακαρι να ηξερα ποιοι θα μου καναν like... ομως δεν μπορει.καποια λυση θα υπαρχει...απλα δυσκολευομαι εδω που ειμαι με το κινητο.
spinemm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Εαν η ηλικια σας ειναι αληθινη ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ χαιρομαι που εχετε μονο τετοια "προβληματα"!!!!
vounisios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Και βεβαια ειναι αληθινη φιλε μου...δεν βαζω πληροφοριες ψευτικες...σ ευχαριστω. 1
gorge18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, vounisios είπε Καλησπερα φιλοι μου...εδω και δυο μερες ενω ανεβαζω καποια θεματα στο Facebook, δεν βλεπω να εμφανιζεται κανενα like.ενω παντα ειχα αρκετα. Θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να διορθωσω αυτο το προβλημα.Σημειωτεον ειμαι εκτος Αθηνων-επαρχια-και χρησιμοποιω μονο το κινητο μου.σας ευχαριστω! Εξαρτατε απο το τι ανεβάζεις. Αν ανεβάζεις πραγματα που κουράζουν (εμβολια,ταυτοτητες,τσιπ,41% κλπ κλπ) καποια στιγμη θα σε βαρεθουν και οι φιλοι σου και θα σε αποκλείσουν. Λογικο να μη βλεπεις like
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, vounisios είπε Χαχαχα...ελα βρε Νικο...εχω πολλους φιλους & μακαρι να ηξερα ποιοι θα μου καναν like... ομως δεν μπορει.καποια λυση θα υπαρχει...απλα δυσκολευομαι εδω που ειμαι με το κινητο. Αν θελεις να τσεκαρεις αν υπαρχει ή οχι πρόβλημα ανέβασε μια φωτο αγκαλια με ενα αγαπημένο σου πρόσωπο πχ μάνα γιαγιά κλπ Θα πέσουν τα like βροχή
Mhdenistis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Αφού είπες ότι χρησιμοποιείς μόνο το κινητό ψάξε κατ΄αρχήν να βρεις και έναν κανονικό υπολογιστή για να το επιβεβαιώσεις.
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, vounisios είπε Καλησπερα φιλοι μου...εδω και δυο μερες ενω ανεβαζω καποια θεματα στο Facebook, δεν βλεπω να εμφανιζεται κανενα like.ενω παντα ειχα αρκετα. Θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να διορθωσω αυτο το προβλημα.Σημειωτεον ειμαι εκτος Αθηνων-επαρχια-και χρησιμοποιω μονο το κινητο μου.σας ευχαριστω! Ειτε τα ανεβαζεις και φαινονται μονο σε σενα, ειτε ειναι σουπερ βαρετα.
vounisios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπον, φιλοι μου καλοι, το προβλημα μας λυθηκε...δοκιμασα & ειπα σε δικο μου προσωπο, αν βλεπει τι αναρτω.κοιταξε ο φιλος & δεν εβλεπε τις αναρτησεις μου τις 2 τελευταιες ημερες..Αρα κατι κατα λαθος βεβαια θα ειχα απενεργοποιησει & δεν βλεπανε τιποτα στο προφιλ μου...Εεεε, δεν εχασα καιρο, εφυγα για ΓΕΡΜΑΝΟ σε κοντινη κωμοπολη απο το χωριο μου..Μια χαρα ο τεχνικος μου το εφτιαξε & τωρα ολα ειναι Οκ...καποια βλακεια θα ειχα κανει εγω..Τελος παντων...τελος καλο...ολα καλα...σας ευχαριστω παρα πολυ!
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, vounisios είπε Λοιπον, φιλοι μου καλοι, το προβλημα μας λυθηκε...δοκιμασα & ειπα σε δικο μου προσωπο, αν βλεπει τι αναρτω.κοιταξε ο φιλος & δεν εβλεπε τις αναρτησεις μου τις 2 τελευταιες ημερες..Αρα κατι κατα λαθος βεβαια θα ειχα απενεργοποιησει & δεν βλεπανε τιποτα στο προφιλ μου...Εεεε, δεν εχασα καιρο, εφυγα για ΓΕΡΜΑΝΟ σε κοντινη κωμοπολη απο το χωριο μου..Μια χαρα ο τεχνικος μου το εφτιαξε & τωρα ολα ειναι Οκ...καποια βλακεια θα ειχα κανει εγω..Τελος παντων...τελος καλο...ολα καλα...σας ευχαριστω παρα πολυ! Ρε φιλε ξερεις εδω ειναι τεχνολογικό φορουμ και μας λες οτι ο γερμανός σου εφτιαξε τα like στο φουβου😂😂😂 Οκ
vounisios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Καλο μεσημερι..χαλαρωνουμε & ολα ειναι οκ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις