Προς το περιεχόμενο

Like στο FB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου...εδω και δυο μερες ενω ανεβαζω καποια θεματα στο Facebook, δεν βλεπω να εμφανιζεται κανενα  like.ενω παντα ειχα αρκετα. Θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να διορθωσω αυτο το προβλημα.Σημειωτεον ειμαι εκτος Αθηνων-επαρχια-και χρησιμοποιω μονο το κινητο μου.σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Χαχαχα...ελα βρε Νικο...εχω πολλους φιλους & μακαρι να ηξερα ποιοι θα μου καναν like...  ομως δεν μπορει.καποια λυση θα υπαρχει...απλα δυσκολευομαι εδω που ειμαι με το κινητο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vounisios είπε

Καλησπερα φιλοι μου...εδω και δυο μερες ενω ανεβαζω καποια θεματα στο Facebook, δεν βλεπω να εμφανιζεται κανενα  like.ενω παντα ειχα αρκετα. Θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να διορθωσω αυτο το προβλημα.Σημειωτεον ειμαι εκτος Αθηνων-επαρχια-και χρησιμοποιω μονο το κινητο μου.σας ευχαριστω!

Εξαρτατε απο το τι ανεβάζεις. Αν ανεβάζεις πραγματα που κουράζουν (εμβολια,ταυτοτητες,τσιπ,41% κλπ κλπ) καποια στιγμη θα σε βαρεθουν και οι φιλοι σου και θα σε αποκλείσουν. 

Λογικο να μη βλεπεις like

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vounisios είπε

Χαχαχα...ελα βρε Νικο...εχω πολλους φιλους & μακαρι να ηξερα ποιοι θα μου καναν like...  ομως δεν μπορει.καποια λυση θα υπαρχει...απλα δυσκολευομαι εδω που ειμαι με το κινητο.

Αν θελεις να τσεκαρεις αν υπαρχει ή οχι πρόβλημα ανέβασε μια φωτο αγκαλια με ενα αγαπημένο σου πρόσωπο πχ μάνα γιαγιά κλπ

Θα πέσουν τα like βροχή 

Δημοσ.

Αφού είπες ότι χρησιμοποιείς μόνο το κινητό ψάξε κατ΄αρχήν να βρεις και έναν κανονικό υπολογιστή για να το επιβεβαιώσεις.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, vounisios είπε

Ειτε τα ανεβαζεις και φαινονται μονο σε σενα, ειτε ειναι σουπερ βαρετα.

Δημοσ.

Λοιπον, φιλοι μου καλοι, το προβλημα μας λυθηκε...δοκιμασα & ειπα σε δικο μου προσωπο, αν βλεπει τι αναρτω.κοιταξε ο φιλος & δεν εβλεπε τις αναρτησεις μου τις 2 τελευταιες ημερες..Αρα κατι κατα λαθος βεβαια θα ειχα απενεργοποιησει & δεν βλεπανε τιποτα στο προφιλ μου...Εεεε, δεν εχασα καιρο, εφυγα για ΓΕΡΜΑΝΟ σε κοντινη κωμοπολη απο το χωριο μου..Μια χαρα ο τεχνικος μου το εφτιαξε & τωρα ολα ειναι Οκ...καποια βλακεια θα ειχα κανει εγω..Τελος παντων...τελος καλο...ολα καλα...σας ευχαριστω παρα πολυ!

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vounisios είπε

Λοιπον, φιλοι μου καλοι, το προβλημα μας λυθηκε...δοκιμασα & ειπα σε δικο μου προσωπο, αν βλεπει τι αναρτω.κοιταξε ο φιλος & δεν εβλεπε τις αναρτησεις μου τις 2 τελευταιες ημερες..Αρα κατι κατα λαθος βεβαια θα ειχα απενεργοποιησει & δεν βλεπανε τιποτα στο προφιλ μου...Εεεε, δεν εχασα καιρο, εφυγα για ΓΕΡΜΑΝΟ σε κοντινη κωμοπολη απο το χωριο μου..Μια χαρα ο τεχνικος μου το εφτιαξε & τωρα ολα ειναι Οκ...καποια βλακεια θα ειχα κανει εγω..Τελος παντων...τελος καλο...ολα καλα...σας ευχαριστω παρα πολυ!

Ρε φιλε ξερεις εδω ειναι τεχνολογικό φορουμ και μας λες οτι ο γερμανός σου εφτιαξε τα like στο φουβου😂😂😂

Οκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...