Προς το περιεχόμενο

Παλιό pc

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Chris2756,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω μία ερώτηση και προτού με αρχίσετε στα καντήλια να σας πω ότι είμαι ψιλό άσχετος με τα pc. Έχω ένα επιτραπέζιο pc μητρική ΑΜ2+,  επεξεργαστή athlon fx black edition 8 πυρήνες τροφοδοτικό 650w και 8giga ram, αξίζει τίποτα για αναβάθμιση ώστε να βάλω μια καινούρια κάρτα γραφικών π.χ 6700xt και να παίζω καινούρια Games στο Pc η όχι, η ακόμα καλύτερα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια κάρτα γραφικών να βάλω ώστε να παίζουν τα καινούργια παιχνίδια  

Επεξ/σία από takossss
Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σου είναι αρκετά παλιός.

Μπορεί να υποστηρίξει όλα τα παιχνίδια μεν αλλά με τρομερές υποχωρήσεις.

Κάρτες όπως η 6700xt τρώνε μπουκάλι από τα αποδυτήρια.

Επίσης με 8gb ram δεν παίζεις παιχνίδια, θες να πας στα 16gb.

Ίαως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο της πώλησης του μηχανήματος που διαθέτεις και να πας σε αγορά νέου.

Διαφορετικά, αν δεν έχειις βάζεις οπωσδήποτε ssd για os, συμπληρώνεις ram μεχρι τα 16gb και βάζεις κάποια καρτούλα για mid 1080p, καμία μεταχειρισμένη 1660-1660 super ή rx 580.

Γενικά θα έλεγα τίποτα ακριβό σε αυτό το μηχανήμα εκτός αν το δεις για επένδυση για νέο μηχάνημα(σύντομα).

Αν θες στοχοποιημένες απαντήσεις θα πρέπει να δώσεις λεπτομερείς πληροφορίες

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Ο επεξεργαστής σου είναι αρκετά παλιός.

Μπορεί να υποστηρίξει όλα τα παιχνίδια μεν αλλά με τρομερές υποχωρήσεις.

Κάρτες όπως η 6700xt τρώνε μπουκάλι από τα αποδυτήρια.

Επίσης με 8gb ram δεν παίζεις παιχνίδια, θες να πας στα 16gb.

Ίαως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο της πώλησης του μηχανήματος που διαθέτεις και να πας σε αγορά νέου.

Διαφορετικά, αν δεν έχειις βάζεις οπωσδήποτε ssd για os, συμπληρώνεις ram μεχρι τα 16gb και βάζεις κάποια καρτούλα για mid 1080p, καμία μεταχειρισμένη 1660-1660 super ή rx 580.

Γενικά θα έλεγα τίποτα ακριβό σε αυτό το μηχανήμα εκτός αν το δεις για επένδυση για νέο μηχάνημα(σύντομα).

Αν θες στοχοποιημένες απαντήσεις θα πρέπει να δώσεις λεπτομερείς πληροφορίες

Thanks 

• Λύση
Δημοσ.

Φιλε, αν θελεις να κρατησεις το μηχανακι και να το βελτιωσεις, βαζεις εναν ssd και 16gb μνημη, αν υποστηριζει η μητρικη σου. Αντε και καμια μεταχειρισμενη καρτουλα πιο δυνατη απο αυτην που εχεις. Ακομα και την καλυτερη καρτα του κοσμου να μπορουσες να βαλεις, δεν θα απεδιδε, συμφωνα με τις δυνατοτητες της, θα την φρεναρε το υπολοιπο συστημα.

Αν θελεις να σου συστησουν, τα παιδια εδω, πιθανες βελτιωσεις, πρεπει να ανφερεις μαρκα/μοντελο μητρικης, καρτας γραφικων, μνημης, τροφοδοτικου, που εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...