Thermomangr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έστειλα ένα προϊόν στο σέρβις και μετά από καιρό μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται (εντός εγγύησης) και δώσανε πιστωτικό που μπορεί λέει για αγορές μέσα από τον Κωτσόβολο. Παρόλα αυτά αυτό που είχα και θέλω ξανά κυκλοφορεί στο εμπόριο αλλά μάλλον ο Κωτσοβολος έχει σταματήσει τη συνεργασία. Δεν θέλω να πάρω κάτι από τον Κωτσόβολο και πιο συγκεκριμένα θέλω να πάρω το ίδιο που είχα... Δεν είναι υποχρεωτικό να μου επιτρέψουν τα λεφτά; Ξέρει κανείς τις διαδικασίες; Σε αντίστοιχη περίπτωση το πλαίσιο μου τα επέστρεψε κανονικά. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από Thermomangr
korakios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Thermomangr είπε Δεν είναι υποχρεωτικό να μου επιτρέψουν τα λεφτά; ναι 14 λεπτά πριν, Thermomangr είπε Ξέρει κανείς τις διαδικασίες; Υποβολή Αναφοράς 15 λεπτά πριν, Thermomangr είπε Σε αντίστοιχη περίπτωση το πλαίσιο μου τα επέστρεψε κανονικά. σε άλλον όχι 1 1
Thermomangr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Σε ευχαριστώ αδερφέ. Τελικά βρέθηκε μια μέση λύση όπου με καλύπτει. Θα μπει το ποσό ως δόσεις σε μια άλλη αγορά που έχω κανει!!! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα