Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τη νοοτροπία του να είναι υπάλληλος με αφεντικό πάνω από το κεφάλι μου. Δε με τρομάζει όμως. 

Ισχύει η εμπειρία μου μπορεί να είναι πολυετής αλλά "αδύναμη". Συμφωνώ!

Όσο ιδανικό και αν ακούγεται, ΔΕΝ είναι εύκολο να είσαι "αφεντικό του εαυτού σου". Είσαι πωλητής, λογιστής, IT,γραμματέας κλπ ταυτόχρονα. 😝

Πέρυσι ένας προμηθευτής μου με είχε ζητήσει για διευθυντή πωλήσεων. Μισθός 2500 καθαρά. Το σκεφτόμουν αλλά έχω μάθει τα χειρότερα σαν εργασιακό περιβάλλον και είπα άκυρο. 

Κοιτάω ΚΑΘΑΡΑ πολυεθνική. Πωλήσεις με τίποτα μιας και με κούρασαν απίστευτα συν ο κόσμος έχει τρελαθεί......

Ίσως κάνω ένα MBA για να δυναμώσω και άλλο το βιογραφικό μου. Βλέπουμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα που εγραψες για 2500 ευρ καθαρα ο αλλος TS που επαφε κοκομπλοκο οταν γραφτηκαν μισθοι για 1200/1400 ευρ τωρα φανταζομαι ειναι νοσοκομειο με...εγκεφαλικο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/9/2023 στις 12:24 ΜΜ, αποστόλης είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Δεν σου δίδαξε η οικογενειακή επιχείρηση ότι τα χρήματα που θα βγάλεις ως υπάλληλος θα είναι πολύ λιγότερα; Μιας και είσαι στο επιχειρείν, θα σου πρότεινα να συνεχίσεις σε αυτό. Κακά τα ψέματα, ως ελ. επαγγελματίας θα βγάλεις ασύγκριτα καλύτερο μισθό από ότι αυτό που σκέφτεσαι. Για τα 2,5 βέβαια που φαντάζεσαι, μάλλον πρέπει να κατέβεις πολύ σε απαιτήσεις. Αυτά πλέον δεν τα βγάζει κανείς ούτε σε ιδιωτικό ούτε επαγγελματίας και να είναι και καθαρά. Πολύ λίγες οι εξαιρέσεις και σίγουρα δεν θα ανήκεις σε αυτές.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

Οκ λοιπον θες να φυγεις απο την επαρχια γιατι εισαι πχ gay και δεν αντεχεις το περιβαλλον εκει.

Το λεω αυτο για να σταματησει λιγο η ιστορια με την εξανιδικευση της επαρχιας.Δεν ειναι για ολους η ζωη εκει.

Δεν μπορουμε να σου πουμε μισθο γιατι εξαρταται απο τι εμπειρια εχεις και τι αναγκες εχει η επιχειρηση που θα πας.Υποθετικα μιλωντας,θα χρειαστει να επενδυσουν χρονο σε σενα για να ενταχθεις στην διαδικασια τους,σιγουρα δεν ξερεις ολα τα ERP, σιγουρα δεν ξερεις τα προιοντα τους.Και μερος της δουλειας του product manager ειναι να μιλαει ΠΟΛΥ με πελατες.Eπισης δεν πιστευω οτι μια πολυεθνικη θα παρει εσενα ξαφνικα ως head product manager,οι θεσεις αυτες ειναι πολυ σημαντικες και ευαισθητες.

Κατα τη γνωμη μου δεν ειναι εποχη για ΜΒΑ τωρα,η αγορα εχει αναγκη χεριων και δεν μετρανε τοσο πολυ στη παρουσα φαση.Οταν θα εχεις κασταλαξει καπου,μπορει τοτε να διαλεξεις και ισως και να στο πληρωσει η εταιρεια.

Δημοσ.
Στις 27/9/2023 στις 8:54 ΜΜ, BROKOLOS είπε

Παλικάρι βρήκες και εσύ να ρωτήσεις τα αεργα φοιτητοπουλα του σαμπ

Πετάνε τα ποσά λες και είναι καραμελιτσες 

1200 1400 1600 ευρώ στον ιδιωτικό  τομέα σε ένα ουτοπικό παράλληλο σύμπαν 

Ο Έλληνας εργοδότης δεν χαρίζει λεφτά και επειδή δεν χαρίζει λεφτά ο μέσος μισθός στον ιδιωτικό τομέα είναι ο βασικός αντε να ανεβει  50 με 100 ευρώ πανω ανάλογα που εισαι και τι κάνεις... Όλα αυτά χωρίς βύσμα... Εννοείται 5μερο 8ωρο  

Πόσα του χιλιάρικου μόνο στη δημόσιο με σπουδές και προϋπηρεσία... 1600 περνει ο δικάς και υποδικας στα στρατόπεδα ενδεικτικά το αναφέρω 

Γενικά η διοίκηση επιχειρήσεων θεωρείται ένα από τα επαγγελματα του ανέργου...Δεν έχει επαγγελματική αποκατάσταση.. Τυχαίνει από γνωστούς μου και συγγενικο μου πρόσωπο να έχω μια μικρή εικόνα... 

Τέλος θα σου πω το εξής.... Οτι συμφωνω με τον προηγούμενο ότι είναι αλλιώς να δουλεύεις στην επιχείρηση του μπαμπα(χωρίς καμιά ειρωνεία) και τελείως διαφορετικό σε ένα άκυρο άτομο... Η μέρα με την νύχτα αμα δεν έχεις κολλήσει πουθενά αλλού ένσημα δικά σου και όχι των γονιών σου θα φας χαστούκι 

Όλα αυτά πολύ φιλικά 

Η Παναγία μαζί σου 

Δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να κάνει τόσα πολλά λάθη μαζεμένα σε ένα ποστ. Εντελώς φιλικά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...