αποστόλης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι 35 ετών και εργάζομαι από τα 23 μου στην οικογενειακή επιχείρηση στην επαρχία. Θέλω να ανέβω Αθήνα (για διάφορους λόγους) μόνιμα και ψάχνομαι για δουλειά. Έχω bachelor στη διοίκηση επιχειρήσεων, έχω proficiency , και γνωρίζω άριστα ERP, συμφωνίες,πληρωμές,προμηθευτές κλπ. Επειδή δεν έχω ιδέα , βάσει εμπειρίας και γνώσεων, τι μισθό θα μπορούσα να κυνηγήσω; Οι θέσεις που κοιτάω είναι κυρίως product management. ΥΓ Μη γράψετε "γιατί να έρθεις Αθήνα μια χαρά είσαι στην επαρχία". Please. Για προσωπικούς λόγους θέλω να ανέβω μόνιμα. Αυτά! 1
sellsoap Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 το 85% των Ελλήνων παίρνουν έως 1200 μικτά........Εάν θέλεις παραπάνω κυνήγα μόνο Πολυεθνικές....
tounion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από tounion
Dinos1973 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Για δουλεια γραφειου admin / customer service κλπ, οχι πανω απο 1200 ευρω καθαρα. Στις πωλησεις μπορει να φτασεις και 1800 καθαρα.
james01gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Όλα τα λεφτά είναι να πληρωθεί η εμπειρία στην δουλειά που θα πας. Στις οικογενειακές συνήθως κάνουν όλοι πολλά από λίγο. Είσαι σε φάση τώρα που οι εταιρείες κυνηγάνε στελέχη με εμπειρια αλλά και να βρεις κάτι που δεν θα σου αρέσει τελικά, α μπορείς να βρεις εύκολα αλλου
Mhdenistis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Σε κάθε περίπτωση τεράστιο λάθος να έρθεις Αθήνα και θα το αναγνωρίσεις πολύ σύντομα. Τον μισθό που θα διεκδικήσεις μια και εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα θα τον γνωρίζεις και από τους υπαλλήλους που απασχολούσε η οικογένεια σου στην δική της επιχείρηση. Θα πρέπει να ψάξεις πολύ επειδή οι εργοδότες δεν είναι ίδιοι και είναι δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο χωρίς γνωριμίες. 2
netagra Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ξέρεις άριστα ERP, δεν ξέρεις όμως διαδικασίες. Ότι και να έχει φέρει το πρόγραμμα στην επιχείρηση που δούλευες κάνατε τα στοιχειώδη. Σου λείπει η κουλτούρα. Μπες εισαγωγικά κάπου, οι μισθοί για αυτά που έχεις είναι από 1200 - 1800 καθαρά. Αν καταφέρεις και χτυπήσεις όνομα πολυεθνικής στο βιογραφικό σου θα έχεις άνετη εξέλιξη στις επόμενες δουλειές σου. Αν είναι να έρθεις στην Αθήνα θα έρθεις και για το χρήμα και άσε τι σου λέει ο καθένας. Καλή επιτυχία. 1
tasanton Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Να συμπληρώσω εδώ, πάντα καλοπροαίρετα, ότι πρέπει να προσέξεις το θέμα μετάβασης από οικογενειακή επιχείρηση σε υπαλληλίκι. Εννοώ από πλευράς νοοτροπίας, προσδοκιών και υπομονής. Άλλους βαθμούς ελευθερίας είχες εκεί, άλλους εδώ. Το γράφω επειδή δούλευες αρκετό καιρό στην οικ. επιχείρηση και ενδεχομένως κάποια πράγματα να τα βλέπεις υπό συγκεκριμένο πρίσμα. 2
vamvakoolas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) τι δουλεια εχει το product management με το erp ? φανταζομαι σε οικογενειακες επιχειρησεις οπως γραφτηκε τα κανεις ολα. Μαλλον εχεις μπλεξει το ρολο που ψαχνεις για σοβαρη εταιρια: ειναι ο υπευθηνος για το προιον δηλ: υποστηριξη (μιλας με πελατες και αν εχουν θεματα τα πασαρεις στο τεχνικο τμημα), βοηθας στις πωλησεις και γενικα στη προωθηση, βοηθας στην εξελιξη του προιοντος μεταφεροντας στο τμημα αναπτυξης τι εισπρατεις απο πελατες αλλα και απο εσενα τον ιδιο, βλεπεις ανταγωνισμο κτλ Για μια σοβαρη επιχειρηση εισαι ενα βημα πανω απο τους αποφοιτους σχολης μιας και μπορει να εχεις χρονια εμπειρια αλλα εισαι στα στενα πλαισια μιας μικρης-φανταζομαι-επιχειρησης. Ο μισθος οπως γραφτηκε αρχικα για 1200 μικτα Απο τη προσωπικη εμπειρια με υποψηφιους σα και εσενα ελαχιστοι στεριωσαν σε μεγαλες εταιριες μιας και ειτε δεν αντεξαν τις απαιτησεις (στοχοι, ευελικτα ωραρια κτλ) ειτε να δεχονται εντολες απο πολλους και διαφορετικους ανθρωπους...Αν λοιπον ξεχασεις εντςλως νοοτροπια "δε θα μου πει αυτος τι να κανω", "τι να πει αυτος σε εμενα που εχω 10+ χρονια εμπειριας και αυτος ουτε τα μισα" ισως εχεις μια τυχη Το αν πας Αθηνα, Λονδινο, Μαδαγασκαρη ειναι δευτερευον Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από vamvakoolas 2
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, tasanton είπε Να συμπληρώσω εδώ, πάντα καλοπροαίρετα, ότι πρέπει να προσέξεις το θέμα μετάβασης από οικογενειακή επιχείρηση σε υπαλληλίκι. Εννοώ από πλευράς νοοτροπίας, προσδοκιών και υπομονής. Άλλους βαθμούς ελευθερίας είχες εκεί, άλλους εδώ. Το γράφω επειδή δούλευες αρκετό καιρό στην οικ. επιχείρηση και ενδεχομένως κάποια πράγματα να τα βλέπεις υπό συγκεκριμένο πρίσμα. QFE. Δεν εχω να πω κατι αλλο περα απο αυτο, η νοοτροπια παιζει μεγαλο ρολο και εχω δει αρκετο κοσμο να πηγαινει στον ιδιωτικο τομεα απο οικογενειακη επιχειρηση και να χειριζεται τερμα λαθος την συμπεριφορα του, ενω κατα τ'αλλα ειχαν ολα τα απαιτουμενα προσοντα στα χαρτια, εχαναν την θεση λογω συμπεριφορας. Κυριως (αν θα επρεπε να το τοποθετησω), ηταν know it all vibes.
BROKOLOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Παλικάρι βρήκες και εσύ να ρωτήσεις τα αεργα φοιτητοπουλα του σαμπ Πετάνε τα ποσά λες και είναι καραμελιτσες 1200 1400 1600 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα σε ένα ουτοπικό παράλληλο σύμπαν Ο Έλληνας εργοδότης δεν χαρίζει λεφτά και επειδή δεν χαρίζει λεφτά ο μέσος μισθός στον ιδιωτικό τομέα είναι ο βασικός αντε να ανεβει 50 με 100 ευρώ πανω ανάλογα που εισαι και τι κάνεις... Όλα αυτά χωρίς βύσμα... Εννοείται 5μερο 8ωρο Πόσα του χιλιάρικου μόνο στη δημόσιο με σπουδές και προϋπηρεσία... 1600 περνει ο δικάς και υποδικας στα στρατόπεδα ενδεικτικά το αναφέρω Γενικά η διοίκηση επιχειρήσεων θεωρείται ένα από τα επαγγελματα του ανέργου...Δεν έχει επαγγελματική αποκατάσταση.. Τυχαίνει από γνωστούς μου και συγγενικο μου πρόσωπο να έχω μια μικρή εικόνα... Τέλος θα σου πω το εξής.... Οτι συμφωνω με τον προηγούμενο ότι είναι αλλιώς να δουλεύεις στην επιχείρηση του μπαμπα(χωρίς καμιά ειρωνεία) και τελείως διαφορετικό σε ένα άκυρο άτομο... Η μέρα με την νύχτα αμα δεν έχεις κολλήσει πουθενά αλλού ένσημα δικά σου και όχι των γονιών σου θα φας χαστούκι Όλα αυτά πολύ φιλικά Η Παναγία μαζί σου 1
kimimaro_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, BROKOLOS said: Παλικάρι βρήκες και εσύ να ρωτήσεις τα αεργα φοιτητοπουλα του σαμπ Πετάνε τα ποσά λες και είναι καραμελιτσες 1200 1400 1600 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα σε ένα ουτοπικό παράλληλο σύμπαν Ο Έλληνας εργοδότης δεν χαρίζει λεφτά και επειδή δεν χαρίζει λεφτά ο μέσος μισθός στον ιδιωτικό τομέα είναι ο βασικός αντε να ανεβει 50 με 100 ευρώ πανω ανάλογα που εισαι και τι κάνεις... Όλα αυτά χωρίς βύσμα... Εννοείται 5μερο 8ωρο Πόσα του χιλιάρικου μόνο στη δημόσιο με σπουδές και προϋπηρεσία... 1600 περνει ο δικάς και υποδικας στα στρατόπεδα ενδεικτικά το αναφέρω Γενικά η διοίκηση επιχειρήσεων θεωρείται ένα από τα επαγγελματα του ανέργου...Δεν έχει επαγγελματική αποκατάσταση.. Τυχαίνει από γνωστούς μου και συγγενικο μου πρόσωπο να έχω μια μικρή εικόνα... Τέλος θα σου πω το εξής.... Οτι συμφωνω με τον προηγούμενο ότι είναι αλλιώς να δουλεύεις στην επιχείρηση του μπαμπα(χωρίς καμιά ειρωνεία) και τελείως διαφορετικό σε ένα άκυρο άτομο... Η μέρα με την νύχτα αμα δεν έχεις κολλήσει πουθενά αλλού ένσημα δικά σου και όχι των γονιών σου θα φας χαστούκι Όλα αυτά πολύ φιλικά Η Παναγία μαζί σου Αφου ο βασικός είναι ο κατώτατος πως γίνεται το κατώτατο να είναι το μέσο; Εγώ σαν αναλυτής τα τελευταία 2 offer που έχω πάρει απο Ελλάδα ειναι 1600 και 1900 καθαρά. Έχω 8 χρόνια προυπηρεσία και ειναι απο πολυεθνικές. Χωρίς βύσματα κλπ. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από kimimaro_ 1
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο πολύς κόσμος δε φτάνει τα 5€/ώρα καθαρά.
greengr21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εδιτ Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από greengr21
StamTheMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 20/9/2023 στις 12:24 ΜΜ, αποστόλης είπε Είμαι 35 ετών και εργάζομαι από τα 23 μου στην οικογενειακή επιχείρηση στην επαρχία. Θέλω να ανέβω Αθήνα (για διάφορους λόγους) μόνιμα και ψάχνομαι για δουλειά. Για αρχη,ξεχνα οτι ηξερες. Κυριολεκτικα. Πλεον θα εχεις να λογοδοτεις στον οποιοδηποτε που ειναι ελαχιστα πανω απο εσενα,για το οτιδηποτε. Προσεξε μη σου βγει κανενα χουι απο την οικογενειακη επιχειρηση,γιατι θα γνωρισεις αμεσα την ανεργια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα