Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mindreader είπε

Στο skroutz που το εντοπισα ομως, ειναι φουλ αρνητικες κριτικες. Και ολοι ξερουμε οτι το σκρουτζ φιλτραρει πριν τα βγαλει. Φαντασου τι γινεται δηλαδη.

https://www.skroutz.gr/shop/3472/SimpleWear

Ασε που δεν εχουν καν τηλεφωνο επικονωνιας....αντε γεια, με chat και email....

----

Πειτε αλλο καταστημα αν ξερετε.

συμγωνω, ειρωνικα το ειπα σαν meme

• Like 1
Δημοσ.

ειχα δει παλαιοτερα αυτο το site αλλα δεν εχω παραγγειλει ποτε, δεν ξερω αν ειναι οντως καλα τα ρουχα αλλα εχουν απλα μπλουζακια γενικα https://www.dirty-laundry.gr/el-gr/category/andras-tops-kontomanikes-mplouzes μια αλλη εταιρια που επισης δεν εχω παρει ποτε λεγεται lobster

Δημοσ.

Το simplewear είναι πολύ καλό με μεγάλη ποικιλία. Εμένα μου αρέσει να φοράω ρούχα που να μην έχουν καμία μάρκα να φαίνεται και κανένα σχέδιο. Προτιμώ τα heavy cotton από gildan ή fruit of the loom. Έχει ιδιαίτερη πλάκα όταν διαπιστώσεις αν δεν το ξέρεις ήδη την τεράστια διαφορά σε ποιότητα που έχουν με τις φίρμες.Για τον χειμώνα έχω πάρει σε 3-4 χρώματα το ίδιο φούτερ με φερμουάρ κουκούλα της rushell. Άλλο ένα σοβαρό προϊόν που ένα αντίστοιχο της Nike πχ δίπλα του φαίνεται της πλάκας. Επίσης να ξέρετε ότι όπου μπαίνει μια μάρκα για να φαίνεται πρέπει να πληρώνει για αυτήν την διαφήμιση. Αντίθετα φορώντας ρούχα φτωχής ποιότητας κάποιας μάρκας που χρυσό πληρώνεις κάνεις και δωρεάν διαφήμιση στην μάρκα αντί να σε πληρώνει που την φοράς. Βέβαια αυτό συμβαίνει γιατί είναι κάτι πιο βαθύ μέσα στον καθένα που θέλει την προβολή για την αναγνώριση και την γνώμη των άλλων για να νιώσει καλά.. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, orpheas7 είπε

Το simplewear είναι πολύ καλό με μεγάλη ποικιλία. Εμένα μου αρέσει να φοράω ρούχα που να μην έχουν καμία μάρκα να φαίνεται και κανένα σχέδιο. Προτιμώ τα heavy cotton από gildan ή fruit of the loom. Έχει ιδιαίτερη πλάκα όταν διαπιστώσεις αν δεν το ξέρεις ήδη την τεράστια διαφορά σε ποιότητα που έχουν με τις φίρμες.Για τον χειμώνα έχω πάρει σε 3-4 χρώματα το ίδιο φούτερ με φερμουάρ κουκούλα της rushell. Άλλο ένα σοβαρό προϊόν που ένα αντίστοιχο της Nike πχ δίπλα του φαίνεται της πλάκας. Επίσης να ξέρετε ότι όπου μπαίνει μια μάρκα για να φαίνεται πρέπει να πληρώνει για αυτήν την διαφήμιση. Αντίθετα φορώντας ρούχα φτωχής ποιότητας κάποιας μάρκας που χρυσό πληρώνεις κάνεις και δωρεάν διαφήμιση στην μάρκα αντί να σε πληρώνει που την φοράς. Βέβαια αυτό συμβαίνει γιατί είναι κάτι πιο βαθύ μέσα στον καθένα που θέλει την προβολή για την αναγνώριση και την γνώμη των άλλων για να νιώσει καλά.. 

συμφνω και εμενα δεν μου αρεσει να φαινονται μαρκες, αλλα δεν βρισκω ποιοτικο βαμβακι στα ανωνυμα ρουχα....

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ενδεικτικο μπλουζακι

https://www.simplewear.gr/andrika/mplouzes-polo/andriki-mplouza-polo-iconic-fruit-of-the-loom-63-044-0-dark-heather-grey-r50001126.html

• 100% Βαμβάκι, μαλακή υφή
  • 97% Βαμβάκι, 3% Πολυεστέρας
  • 65% Πολυεστέρας, 35% Βαμβάκι

Εγω τι να καταλαβω τωρα; Ποια ειναι η συνθεση;

:(

στο συγκεκριμένο είναι 97% Βαμβάκι, 3% Πολυεστέρας, τα heather γενικά είναι 65% Πολυεστέρας, 35% Βαμβάκι.

Αν δεν σου κάνει το μαγαζί απλά δεν αγοράζεις από εκεί. Εγώ πάντως έχω αγοράσει δεκάδες πόλο, απευθείας στο μαγαζί όχι με courier.

Δημοσ.
8 minutes ago, nvel said:

στο συγκεκριμένο είναι 97% Βαμβάκι, 3% Πολυεστέρας, τα heather γενικά είναι 65% Πολυεστέρας, 35% Βαμβάκι.

Αν δεν σου κάνει το μαγαζί απλά δεν αγοράζεις από εκεί. Εγώ πάντως έχω αγοράσει δεκάδες πόλο, απευθείας στο μαγαζί όχι με courier.

Δωσε μου ενα λινκ στο site τους με τα στοιχεια του καταστηματος, γιατι δεν εχει ουτε ταχυδρομικη διευθυνση ουτε τηλεφωνο...

Δημοσ.

----

Εν τω μεταξυ στο simplewear, παιζει να εχει και καμια δεκαρια που τα λεει deep navy, και οι φωτο δειχνουν σκουρο γκρι ή σκουρο μπλε, με διαφορους κωδικους, αλλα ολα επιγραφονται ως deep navy. Να μην ξερεις τι χρωμα ειναι στην τελικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήγα πρόσφατα μαζί με τη γυναίκα Pull&Bear και είδα ότι έχει βγάλει μπλουζάκια μονόχρωμα σε 3 διαφορετικά στυλ (Muscle Fit/Slim Fit/LongFit) και αγόρασα μία 4αδα με 32 €, πολύ τίμια μπλουζάκια , σε αρκετά χρώματα , και επειδή δεν είμαι Fan της στάμπας ήταν ότι πρέπει, επίσης κάθονται πολύ όμορφα σε ώμους και στήθος τα Muscle Fit.

https://www.pullandbear.com/gr/μπλουζα-basic-muscle-fit-l03244501?pelement=621942279&cS=800

Επεξ/σία από MarioGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...