Προς το περιεχόμενο

Αγορά Μεταχειρισμενου έως 5κ

Demyath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, timoleon11 είπε

προσωπικά θα πήγαινα σε nissan micra ,πολυ αξιόπιστο σαν αμάξι + αφθονα κ φθηνά ανταλλακτικά +  επίσης το σημαντικότερο για εμένα εχει καδένα που ΔΕΝ την αλλάζεις σχεδόν ποτέ (αν αλλάζεις τα λάδια κινητήρα στα 6-7000 χλμ με καλή ποιότητα λάδια πχ. 10w40 η 5w40 total quartz +νέο φιλτρο λαδιού κάθε φορά), και ΟΧΙ  ιμάντα  που θέλει αλλαγή κάθε χ χρόνια η 50-60000 χλμ και το κόστος αλλαγής ειναι αρκετά σεβαστό κ αν το αμελήσεις και σπάσει -   κοπεί τα κάνει ολα μέσα σούπα και πας για ακριβή επισκευή σε χρήμα η ψάχνεις για   αλλο μοτέρ...

Δεν ειναι ετσι.. Και οι καδενες βγαζουν θεμα.. Σιγουρα δεν σε δεσμευει οπως ο ιμαντας αλλα ξεκιναει φθορα και το καταλαβαινεις καθε φορα που τοβαζεις μπροστα..

Αυτα τα μοτερ δεν παιρνουν 10/40. θελει 5/30. με τον καιρο οταν θα αρχιζει να τσιμπαει πας σε 5/40

21 ώρες πριν, Ntinaras είπε

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336171289-fiat-punto-evo

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336237564-fiat-punto

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336428940-suzuki-swift

δυστυχως εχουν ακριβυνει τοσο, που σε αυτη την τιμη θα βρεις μονο χρεπια.

στη θεση σου θα περιμενα λιγο παραπανω ωστε να ανεβει το μπατζετ.

Ελα την εχω https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336610635-nissan-micra

Οπως πρεπει βιολετι αφου ειναι κοριτσακι!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Δεν ειναι ετσι.. Και οι καδενες βγαζουν θεμα.. Σιγουρα δεν σε δεσμευει οπως ο ιμαντας αλλα ξεκιναει φθορα και το καταλαβαινεις καθε φορα που τοβαζεις μπροστα..

Αυτα τα μοτερ δεν παιρνουν 10/40. θελει 5/30. με τον καιρο οταν θα αρχιζει να τσιμπαει πας σε 5/40

Αμα ειναι να δωσει 3400 για Micra, να της δωσω το δικο μου που εχει και subwoofer :P

• Like 1

22 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αμα ειναι να δωσει 3400 για Micra, να της δωσω το δικο μου που εχει και subwoofer :P

Δεν ειναι τιποτα τα 3400 οταν ξερεις οτι τα εξοδα συντηρησης θα ειναι σε αλλο level! Θα σου κανει γρηγορα αποσβεση και μετα θα αρχιζει να σου δινει χρημα!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 20/09/2023 at 17:30, korakios said:

αυτό , βγάζει βέβαια μια γερή βλάβη στο τιμόνι αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι πάμφθηνα

(και παίρνει και εύκολα υγραέριο όπως και το Getz για οικονομία μετακίνησης)

Το προβλημα στο τιμόνι το παρουσιάζουν όλα τα μοντελα/facelift του Panda; δεν το φτιαξαν ποτε; Δηλαδη το παρουσιαζει και το Panda που βγηκε γυρω στο 2012; Και τα πιο καινουργια που γιναν facelift γυρω στο 2017;  Ή αναφερεστε μονο στο πιο παλιο Panda που εβγαινε μεταξυ 2003 - 2012 το οποιο ειναι στο budget του TS.

Επεξ/σία από iageogr

1 λεπτό πριν, iageogr είπε

Το προβλημα στο τιμόνι το παρουσιάζουν όλα τα μοντελα/facelift του Panda; δεν το φτιαξαν ποτε;

όχι , η Fiat ακολούθησε την "πετυχημένη" συνταγή 😁

42 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

αποσο ξερω μονο απο 2003-2012

by the way το ιδιο θεμα εμφανιζεται και στα punto

έχω ακούσει και σε πιο νέα μοντέλα με τον twinair

7 minutes ago, korakios said:

έχω ακούσει και σε πιο νέα μοντέλα με τον twinair

Ο twinair ειναι ο 900cc turbo σωστα; Εχει βγει το ιδιο αξιοπιστο το μοτερ αυτο σε σχεση με το 1200cc; Αναφερομαι στο σκετο βενζινη χωρις αεριο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, iageogr είπε

Ο twinair ειναι ο 900cc turbo σωστα; Εχει βγει το ιδιο αξιοπιστο το μοτερ αυτο σε σχεση με το 1200cc; Αναφερομαι στο σκετο βενζινη χωρις αεριο...

ναι 875cc turbo δικύλινδρο , αξιόπιστο και σε αέριο και σε βενζίνη

απλά τσιμπά λάδι εκ φύσεως (και όχι λόγω φθοράς) και θέλει πιο συχνές αλλαγές μαζί με το φίλτρο (και όχι βαρελίσια😁)

Επεξ/σία από korakios

2 ώρες πριν, korakios είπε

όχι , η Fiat ακολούθησε την "πετυχημένη" συνταγή 😁

Αυτο το προβλημα με το ηλεκτρικο μοτερ τιμονιου το εχει απο το πουντο του 2000

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, iageogr είπε

μακραν πιο αξιοπιστο το 1240...

οχι οτι ειναι κακο το 900αρι αλλα για σιδεροφαγους δε κανει θελει λιγο στοργη, αντιθετα το παλιο ειναι μουλαρι

Επεξ/σία από paylidis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Αν του δώσει κάποιος τα μισά ,θα πρέπει να κάνει πάρτι. Μου θέλει και 3400.

Επεξ/σία από Christos84#

2 ώρες πριν, Christos84# είπε

Αν του δώσει κάποιος τα μισά ,θα πρέπει να κάνει πάρτι. Μου θέλει και 3400.

Τοσο κοστιζει. Αυτος που γνωριζει απο μηχανικα ξερει..

Στις 19/9/2023 στις 10:31 ΜΜ, Demyath είπε

Καλησπέρα κι από μένα. Πολύ συνοπτικά μπαίνω στο θεμα: ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο αμάξι έως 5.000 ευρώ,  από 1000 έως 1200 κυβικά, με όσο το δυνατόν λιγότερα χλμ, ιδανικά χρονολογία από το 08 και μετά,  και φυσικά είμαι άσχετη με αμάξια. Έχω ρωτήσει και ο καθένας έχει δική του άποψη για το μοντέλο, αλλά κάπως κατέληξα σε Hyundai Getz, ή Opel corsa. Γενικά γερμανική εταιρία κοιτάω από Ευρώπη μόνο. Το θέλω για μέσα στην πόλη κυρίως, κι άμα τύχει κάποιο ταξίδι. Περισσότερο δυσκολεύομαι να καταλήξω σε ένα μοντέλο που θα έχει φθηνά ανταλλακτικά, και εύκολα να τα βρεις. Νομίζω το Getz τείνει πιο πολύ σε αυτό. Θα ηθελα όμως την γνώμη σας. 

Επίσης ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κοιτάξω σαν νέα αγοραστρια αμαξιού, όταν κοιτάω αγγελίες ή όταν θα μιλήσω με τον πωλητή;

Για το 2023 αυτα δεν ισχυουν στα 5000ευρω! Θελω να πω σε αυτα τα χρηματα,χρονολογια,μεταπωληση σιγουρα θα βρεις κατι ταλαιπωρημενο που αμεσα-εμμεσα θα σου ζηταει..

3 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Τοσο κοστιζει. Αυτος που γνωριζει απο μηχανικα ξερει..

Να υποθέσω ότι οι Γερμανοί στο mobile.de που τα πουλάνε με παρόμοια χλμ. κ κατάσταση κοντά στα 1000 ευρώ, δεν γνωρίζουν από μηχανικά. 

Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να πουληθεί ως 2000. Ελεύθερη αγορά έχουμε ο καθένας μπορεί να ζητήσει όσο θέλει, δεν σημαίνει ότι θα τα πάρει.

μη πιανουμε παλι τη συζητηση (που ειναι εκτος θεματος) για αλλες χωρες.

Στη Γερμανια σκοτωνουν τα λιγο παλιοτερα οχηματα για πολλους λογους

-δε περνανε ΚΤΕΟ λογω ανυπαρκτης συντηρησης (κοστος)*

-Ειναι diesel παλιοτερης χρονολογιας ή βενζινη euro3-4-5 που εχουν περιορισμους

-εχουν σαπιλα σε σημεια

*Υπαρχει σκεψη και ηδη μερικες ασφαλιστικες το κανουν οτι αν δε συντηρησεις σωστα το αμαξι σου (με αποδειξεις απο συνεργεια, οχι στα λογια) δε σε αποζημιωνουν λογω ελλειπης συντηρησης και ας το συντηρεις μονος σου ή σε συνεργειο με μαυρα. Να δω αν ερθει εδω τι εχει να γινει....(το λαδωμα για πλασματικες αποδειξεις θα παει συννεφο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...