Timour21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Για το autodoc το εγραψα απλως η κυρια να παρει μια ιδεα απο τιμες. Εγω για παραδειγμα Ελλαδα παω σε κανονικα μαγαζια και εκει μονο αν δε βρισκω κατι αλλου (φυσικο μαγαζι) ή κανει πολυ καιρο να ερθει. Μη δινουμε και τα λεφτα στους Γερμανους... Μεταξύ μας, πάλι στους γερμανούς τα δίνεις τα λεφτά (γιατί ως Ελλάδα δεν παράγουμε τίποτα) απλά δίνει και κάποια επιπλέον σε έναν Έλληνα μεσάζοντα.
vamvakoolas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 δεν ειναι τυχαιο το σφαλμα στο τιμονι φιατ, πιστεψε με το εψαξα. Τωρα περι ανταλλακτικα δε δινω λεφτα στους Γερμανους αλλα συνηθως στους Κινεζους. Απλως αν αγοραζω απο καταστημα ανταλλακτικων στη γειτονια βοηθαω το γειτονα να επιβιωσει και οχι ενα πολυεθνικο καταστημα. Ο γειτονας με τα ανταλλακτικα τις προαλlες με βοηθησε φερνοντας μια καινουργια μπαταρια για να βαλουμε μπροστα το ιχ και οχι ο ...autodoc
korakios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δεν ειναι τυχαιο το σφαλμα στο τιμονι φιατ, πιστεψε με το εψαξα. και εγώ 😛 φυσικά όταν πήρα το Panda το έχω στα προβλεπόμενα έξοδα 😁
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, korakios είπε αυτό , βγάζει βέβαια μια γερή βλάβη στο τιμόνι αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι πάμφθηνα (και παίρνει και εύκολα υγραέριο όπως και το Getz για οικονομία μετακίνησης) Σωστο, 150€ έχει πλέον (μπορεί να το βρεις κ πιο φθηνό ενδεχομενως)… αλλά όντως πάμφθηνη κατά τα αλλά συντήρηση κ εξωφρενικά οικονομικό κ άνετο στη πόλη
timoleon11 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, meletis_m είπε 2 Opel Corsa C του 2004 έχουν περάσει . Μόνο φλάντζα καθρέφτη έχουν βγάλει και αυτό μετά τις 200,000 Αναλώσιμα όλα βγάζουν ανεξαρτήτως μάρκας και όλα έχουν τα ευαίσθητα σημεία τους . Παρόλο που έχω ψωνίσει 2-3 φορές , στη αρχή ήμουν επιφυλακτικός , οι απόψεις διστανται.. Σε περίπτωση που δε σου κάνει το ανταλλακτικό έχεις αναμονή . Πλέον και εδώ Ελλάδα υπάρχουν αξιόλογα μαγαζιά με διαφορά τιμής ±5-10€ και ότι χρειαστείς έχουν υποστήριξη αμέσως . Μόλις τώρα, timoleon11 είπε 4 ώρες πριν, meletis_m είπε 2 Opel Corsa C του 2004 έχουν περάσει . Μόνο φλάντζα καθρέφτη έχουν βγάλει και αυτό μετά τις 200,000 Αναλώσιμα όλα βγάζουν ανεξαρτήτως μάρκας και όλα έχουν τα ευαίσθητα σημεία τους . Παρόλο που έχω ψωνίσει 2-3 φορές , στη αρχή ήμουν επιφυλακτικός , οι απόψεις διστανται.. Σε περίπτωση που δε σου κάνει το ανταλλακτικό έχεις αναμονή . Πλέον και εδώ Ελλάδα υπάρχουν αξιόλογα μαγαζιά με διαφορά τιμής ±5-10€ και ότι χρειαστείς έχουν υποστήριξη αμέσως . εσυ meletis εισαι πολυ πολυ τυχερός ...να παίζεις joker μπορεί να σου κάτσει με την κωλοφαρδία που εχεις...η μάλλον ντρέπεσαι να γράψεις τι ζημιές εβγαλε ...γιατί αντλία βενζίνης κ πολλαπλασιαστές ειναι standard οι βλάβες αυτές ... σε ολα τα corsa με βενζίνη
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, timoleon11 είπε σε ολα τα corsa με βενζίνη Γνωρίζεις κάθε Corsa των τελευταίων 20 ετών παγκοσμίως;;;
timoleon11 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, jmmys είπε Δες και το Polo,2007-2010. Για το τι να προσέξεις,τα είπε ο meletis πιο πάνω.Επίσης μακριά από πολλές σάλτσες στις αγγελίες τύπου Full extra,99,9% ΔΕΝ είναι,και το πιο σημαντικό να εχεις κάποιον που να ξέρει τι να δει και τι να ρωτήσει.Αλλιώς πας σε επαγγελματία με το ανάλογο κόστος. Εγώ πάλι έχω 2 κολλητούς και μια ξαδερφη με Corsa D που δεν είχαν τίποτα από τα παραπάνω που περιέγραψες.Αγορασμένα καινούρια τα αμάξια.Αντιθέτως τα έχουν ακόμα και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Οπότε οι φανφάρες «μακριά από τα γαλλικά,γερμανικά,ιαπωνικά κλπ» είναι εντελως υποκειμενικές. εντάξει σε πιστέψαμε ,μάλλον εχεις κ εσυ corsa κ θέλεις να βρείς κανα κορόιδο για να το δώσεις οσο οσο , για τα γαλλικά πρώτος ξάδελφός μου ειχε ειδικευτεί σε toyota κ ανοιξε συνεργείο με φίλο του του σε μεγάλη επαρχιακή πόλη ,κόντεψε να το κλείσει γιατί δουλειά δεν ειχε ,γιατί δεν πάθαιναν βλάβες τα toyota , εκαναν πολλά σεμινάρια κ εκαναν ειδίκευση σε γαλλικά αμάξια ...μάντεψε ...τα κονόμησαν χοντρά ,μέχρι κ το κτίριο που ειχαν το συνεργείο με ενοίκιο 400τμ2 το αγόρασαν μέσα σε 6χρόνια μιλάμε για 400.000 ευρω αγορά, με ιδιόκτητα σπίτια κ εξοχικά κ οι 2 τους ακόμα κ σήμερα λένε για τα περίφημα γαλλικά ,οτι τους ξελάσπωσαν κ να ειναι καλα η γαλλία κ οσοι αγοράζουν γαλλικά ειδικά μεταχειρισμένα βενζίνης ...clio - megane -αυτο που λέει ειναι οτι τα γαλλλικά τα καινούργια ειναι πολυ καλα σαν αμάξια οσο ειναι μέσα στην εγγύηση ....οταν τελειώσει η εγγύηση η το πουλάς η χώνεις βαθιά το χέρι στην τσέπη ....
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, timoleon11 είπε εντάξει σε πιστέψαμε ,μάλλον εχεις κ εσυ corsa κ θέλεις να βρείς κανα κορόιδο για να το δώσεις οσο οσο , για τα γαλλικά πρώτος ξάδελφός μου ειχε ειδικευτεί σε toyota κ ανοιξε συνεργείο με φίλο του του σε μεγάλη επαρχιακή πόλη ,κόντεψε να το κλείσει γιατί δουλειά δεν ειχε ,γιατί δεν πάθαιναν βλάβες τα toyota , εκαναν πολλά σεμινάρια κ εκαναν ειδίκευση σε γαλλικά αμάξια ...μάντεψε ...τα κονόμησαν χοντρά ,μέχρι κ το κτίριο που ειχαν το συνεργείο με ενοίκιο 400τμ2 το αγόρασαν μέσα σε 6χρόνια μιλάμε για 400.000 ευρω αγορά, με ιδιόκτητα σπίτια κ εξοχικά κ οι 2 τους ακόμα κ σήμερα λένε για τα περίφημα γαλλικά ,οτι τους ξελάσπωσαν κ να ειναι καλα η γαλλία κ οσοι αγοράζουν γαλλικά ειδικά μεταχειρισμένα βενζίνης ...clio - megane -αυτο που λέει ειναι οτι τα γαλλλικά τα καινούργια ειναι πολυ καλα σαν αμάξια οσο ειναι μέσα στην εγγύηση ....οταν τελειώσει η εγγύηση η το πουλάς η χώνεις βαθιά το χέρι στην τσέπη .... Δεν είχα ποτέ Opel,ουτε πρόκειται ποτέ να αγοράσω.Mercedes και Toyota έχω τώρα,και τέτοια είχα πάντα. Καλη η ιστοριούλα σου.Ένα 6/10.Το συνεργείο Toyota που πάω πάντως,μια χαρά δουλειά έχει πάντα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από jmmys
timoleon11 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Γνωρίζεις κάθε Corsa των τελευταίων 20 ετών παγκοσμίως;;; για να τα γράφω κάτι ξέρω ...ο κουνιάδος μου εργάζεται σε πολυ μεγάλη εταιρία με νοικιάρικα αυτοκινητα στην ελλάδα πολλά χρόνια τώρα σε πολυ καλή θέση ,οταν τον ρώτησα πριν 5 χρόνια τι αμάξι μετ/νο να πάρω σε βενζίνη μέχρι 10-12.000 μου ειπε μακρυά απο corsa μακρυά απο clio μακρυά γενικά απο γαλλικά ,διάλεξε μεταξύ honda jazz η mazda2 ,βρήκα ενα mazda 2 1350 cc με τα 90 αλογα βενζίνη με 120.000χλμ .σήμερα εχω 215.000χλμ ,το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα ποτέ ΔΕΝ με αφησε στο δρόμο ,εχει τσιμπημένη τιμή σε ανταλλακτικά γνήσια αλλα βρίσκεις ευκολα σε ιμιτασιόν εξω ,αυτα κ τέλος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, timoleon11 είπε για να τα γράφω κάτι ξέρω ...ο κουνιάδος μου εργάζεται σε πολυ μεγάλη εταιρία με νοικιάρικα αυτοκινητα στην ελλάδα πολλά χρόνια τώρα σε πολυ καλή θέση ,οταν τον ρώτησα πριν 5 χρόνια τι αμάξι μετ/νο να πάρω σε βενζίνη μέχρι 10-12.000 μου ειπε μακρυά απο corsa μακρυά απο clio μακρυά γενικά απο γαλλικά ,διάλεξε μεταξύ honda jazz η mazda2 ,βρήκα ενα mazda 2 1350 cc με τα 90 αλογα βενζίνη με 120.000χλμ .σήμερα εχω 215.000χλμ ,το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα ποτέ ΔΕΝ με αφησε στο δρόμο ,εχει τσιμπημένη τιμή σε ανταλλακτικά γνήσια αλλα βρίσκεις ευκολα σε ιμιτασιόν εξω ,αυτα κ τέλος Μπράβο εύχομαι άλλα τόσα χλμ χωρίς προβλήματα. Είσαι από τους τυχερούς.Με πετυχημένο ξάδελφο που έκανε περιουσία επισκευάζοντας Clio και Megane,πρέπει να είναι ο μοναδικός που κατάφερε κάτι τέτοιο παγκοσμίως, και κουνιάδο ceo σε νοικιαρικα. Που σε συμβουλεύουν δηλαδή. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από jmmys
Demyath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, korakios είπε αυτό , βγάζει βέβαια μια γερή βλάβη στο τιμόνι αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι πάμφθηνα (και παίρνει και εύκολα υγραέριο όπως και το Getz για οικονομία μετακίνησης) Σίγουρα θα ήθελα να βάλω υγραέριο. Όχι αμέσως αλλά με τα πρώτα χρήματα.
meletis_m Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Demyath είπε Σίγουρα θα ήθελα να βάλω υγραέριο. Όχι αμέσως αλλά με τα πρώτα χρήματα. Επειδή το ίδιο έκανα και εγώ. , γιατί κάνω >15,000 χιλιόμετρα/ετησίως . Οποίο μεταχειρισμένο πάρεις θα του κάνεις ένα καλό service θα το παρακολουθήσεις 1500-2000 χιλιόμετρα να δεις , και μετά θα προχωρήσεις . Υπολόγισε για ένα κιτ αξιόπιστο 850-900€ . Εγώ δη συμπλήρωσα 6000 χιλιόμετρα από Μάιο του 2023 με το υγραέριο.
PLACEBO_89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 19/9/2023 στις 10:31 ΜΜ, Demyath είπε Καλησπέρα κι από μένα. Πολύ συνοπτικά μπαίνω στο θεμα: ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο αμάξι έως 5.000 ευρώ, από 1000 έως 1200 κυβικά, με όσο το δυνατόν λιγότερα χλμ, ιδανικά χρονολογία από το 08 και μετά, και φυσικά είμαι άσχετη με αμάξια. Έχω ρωτήσει και ο καθένας έχει δική του άποψη για το μοντέλο, αλλά κάπως κατέληξα σε Hyundai Getz, ή Opel corsa. Γενικά γερμανική εταιρία κοιτάω από Ευρώπη μόνο. Το θέλω για μέσα στην πόλη κυρίως, κι άμα τύχει κάποιο ταξίδι. Περισσότερο δυσκολεύομαι να καταλήξω σε ένα μοντέλο που θα έχει φθηνά ανταλλακτικά, και εύκολα να τα βρεις. Νομίζω το Getz τείνει πιο πολύ σε αυτό. Θα ηθελα όμως την γνώμη σας. Επίσης ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κοιτάξω σαν νέα αγοραστρια αμαξιού, όταν κοιτάω αγγελίες ή όταν θα μιλήσω με τον πωλητή; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336641492-nissan-micra https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336528362-hyundai-getz https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336257012-hyundai-getz
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 19/9/2023 στις 10:31 ΜΜ, Demyath είπε Καλησπέρα κι από μένα. Πολύ συνοπτικά μπαίνω στο θεμα: ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο αμάξι έως 5.000 ευρώ, από 1000 έως 1200 κυβικά, με όσο το δυνατόν λιγότερα χλμ, ιδανικά χρονολογία από το 08 και μετά, και φυσικά είμαι άσχετη με αμάξια. Έχω ρωτήσει και ο καθένας έχει δική του άποψη για το μοντέλο, αλλά κάπως κατέληξα σε Hyundai Getz, ή Opel corsa. Γενικά γερμανική εταιρία κοιτάω από Ευρώπη μόνο. Το θέλω για μέσα στην πόλη κυρίως, κι άμα τύχει κάποιο ταξίδι. Περισσότερο δυσκολεύομαι να καταλήξω σε ένα μοντέλο που θα έχει φθηνά ανταλλακτικά, και εύκολα να τα βρεις. Νομίζω το Getz τείνει πιο πολύ σε αυτό. Θα ηθελα όμως την γνώμη σας. Επίσης ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κοιτάξω σαν νέα αγοραστρια αμαξιού, όταν κοιτάω αγγελίες ή όταν θα μιλήσω με τον πωλητή; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336171289-fiat-punto-evo https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336237564-fiat-punto https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336428940-suzuki-swift δυστυχως εχουν ακριβυνει τοσο, που σε αυτη την τιμη θα βρεις μονο χρεπια. στη θεση σου θα περιμενα λιγο παραπανω ωστε να ανεβει το μπατζετ.
timoleon11 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336641492-nissan-micra https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336528362-hyundai-getz https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336257012-hyundai-getz προσωπικά θα πήγαινα σε nissan micra ,πολυ αξιόπιστο σαν αμάξι + αφθονα κ φθηνά ανταλλακτικά + επίσης το σημαντικότερο για εμένα εχει καδένα που ΔΕΝ την αλλάζεις σχεδόν ποτέ (αν αλλάζεις τα λάδια κινητήρα στα 6-7000 χλμ με καλή ποιότητα λάδια πχ. 10w40 η 5w40 total quartz +νέο φιλτρο λαδιού κάθε φορά), και ΟΧΙ ιμάντα που θέλει αλλαγή κάθε χ χρόνια η 50-60000 χλμ και το κόστος αλλαγής ειναι αρκετά σεβαστό κ αν το αμελήσεις και σπάσει - κοπεί τα κάνει ολα μέσα σούπα και πας για ακριβή επισκευή σε χρήμα η ψάχνεις για αλλο μοτέρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα