Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Για αρχη,βγαλε μια φωτο,οχι με πολυ φως,ετσι ωστε να μη φαινονται τα χτυπηματα-τρυπηματα,αλλα να μπορει να αναγνωριστει στο περιπου απο καποιον που ισως το γνωριζει.
Ανεβασε το σε ομαδες της περιοχης σου,αγγελιες κτλ,ή ζητα απο καποια φιλοζωικη επισης της περιοχης σου.

Σκοπος,να ενημερωθει ο ιδιοκτητης,ή εστω οποιος μπορει να το προσεχε,να το ταιζε και τωρα να το ψαχνει.
Προσπαθησε να αγνοησεις τα σχολια παραπανω,τα παιδια δεν εχουν καμια σοβαροτητα,σαν ανθρωποι,οπως αποδειχθηκε.

έχεις δίκιο, ήταν πολύ καθαρό στα σημεία που δεν το είχαν πνίξει τα μυρμήγκια..... τα ποδαράκια του ήταν κάτασπρα... μπορεί κάποιος να το ψάχνει. Έχω βγάλει φωτογραφία 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Επίσης μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές η αστυνομία ασχολήθηκε αφού το εκάστοτε βίντεο πήρε δημοσιότητα στα social ή/και mainstream media.

https://www.ethnos.gr/greece/article/229226/eyboiaathoothhkeoandraspoyklotshsekaierixetogatakisththalassa
Και μιλαμε για εναν ανθρωπο που ηταν με αναστολη,επειδη ειχε πιαστει με 80 κιλα χασις.
Μην ξεχναμε λοιπον σε τι τοπο ζουμε.

1 λεπτό πριν, paoke9 είπε

έχεις δίκιο, ήταν πολύ καθαρό στα σημεία που δεν το είχαν πνίξει τα μυρμήγκια..... τα ποδαράκια του ήταν κάτασπρα... μπορεί κάποιος να το ψάχνει. Έχω βγάλει φωτογραφία 

Πριν 2-3 χρονια,καποιος ειχε απαθανατισει εργατη του δημου,να πεταει στην καροτσα του αγροτικου,ενα νεκρο σκυλο,ο οποιος φορουσε και κολαρο.
Φαντασου τωρα να ειχα χασει εγω το σκυλακι μου και να μην το εβρισκα ποτε,επειδη ο εργατης δεν ενημερωσε περαιτερω,αλλα απλα το ξεφορτωθηκε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

https://www.ethnos.gr/greece/article/229226/eyboiaathoothhkeoandraspoyklotshsekaierixetogatakisththalassa
Και μιλαμε για εναν ανθρωπο που ηταν με αναστολη,επειδη ειχε πιαστει με 80 κιλα χασις.
Μην ξεχναμε λοιπον σε τι τοπο ζουμε.

Πριν 2-3 χρονια,καποιος ειχε απαθανατισει εργατη του δημου,να πεταει στην καροτσα του αγροτικου,ενα νεκρο σκυλο,ο οποιος φορουσε και κολαρο.
Φαντασου τωρα να ειχα χασει εγω το σκυλακι μου και να μην το εβρισκα ποτε,επειδη ο εργατης δεν ενημερωσε περαιτερω,αλλα απλα το ξεφορτωθηκε.

ασχολίαστη η Ελλάδα... 

κοίτα, κολάρο δεν είχε, αλλά θα το ανεβάσω σε σελίδες όπως και να 'χει 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paoke9 είπε

μου φάνηκαν παράξενα τα χτυπήματα που είχε και οι τρύπες σε σειρά στο δέρμα του, δεν ήταν σε δρόμο, σε ένα στενό πεζοδρόμιο δίπλα από διπλό δρόμο. Να το πήραν από τον δρόμο και να το άφησαν εκεί; δε ξερω. Δεν έχουμε σκύλους αδέσποτους στην περιοχή καθόλου εδώ και χρόνια, έχουν εξαφανιστεί όλοι. χτυπημένο μου φάνηκε και όχι πατημένο από αυτοκίνητο. 

έχει και άλλες γάτες αρκετά πιο πέρα αλλά αυτές ποτέ δεν τις έχω δει επιθετικές ούτε καν όταν τρώνε και μοιράζονται το φαγητό με άλλες χωρίς πρόβλημα. Καμία δεν έχει πληγές. Όλες μια χαρά πέρα από κάτι τσιμπούρια και η μία υγρό στο μάτι κάτι. Περνάει περιστέρι δίπλα, ούτε πτοούνται, να σκότωσαν δικό τους;  

Μπορεί και από σκυλιά αλλά εάν η περιοχή έχει πολλές γάτες και επειδή είπες έχει τρύπες θα σε ενημερώσω ότι πολλές φορές αρσενικοί γάτοι σκοτώνουν τα μικρά γατάκια αν τα πετύχουν χωρίς τη μητέρα τους να τα προστατεύσει.

Ο λόγος;;; Να ζευγαρώσει πιο γρήγορα η μητέρα τους. Δυστυχώς η φύση έχει και σκληρούς κανόνες τους οποίους δεν μπορούμε να αλλάξουμε όσο και να θέλουμε. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν στη ζούγκλα ένα κατσικάκι π.χ. να το κατασπαράξει μία τίγρη ας πούμε να το τραβήξουν βίντεο να το ανεβάσουν για να έχουν πολλές θεάσεις.Για άλλη μια φορά δυστυχώς ζούμε στην εποχή των likes και όχι της ανθρωπιάς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...