Προς το περιεχόμενο

Βρήκα νεκρό χτυπημένο γατάκι

paoke9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Που πρέπει να πάρω τηλέφωνο? Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει να πει 

Ο δήμος μου είπε να το αφήσω, γιατί είναι βράδυ και να πάρω το πρωί, τόσο ηλίθιοι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

44 λεπτά πριν, paoke9 είπε

Ο δήμος μου είπε να το αφήσω, γιατί είναι βράδυ και να πάρω το πρωί, τόσο ηλίθιοι 

σήκωσε ο δήμος τηλ στις 10 το βραδυ ??????

22 λεπτά πριν, filipprin είπε

Αυτό πραγματικά είναι είδηση και θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος του θρεντ 😛

• Sad 1

43 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Τι ακριβώς θες να κάνεις; Είναι νεκρό, τέλος.

Σιγά μην έχει κάποιο πρόγραμμα αποτέφρωσης/ταφής ο δήμος. Στον κάδο θα καταλήξει.

Να βρεθεί ποιος το σκότωσε και μετά το παράτησε στην άκρη 

28 λεπτά πριν, filipprin είπε

ναι, αμέσως κιόλας 

υπάρχει πρόγραμμα ταφής σε κάποιους δήμους. τι να σου πω με πόνεσε η ψυχή μου 

βλέπω όμως την ίδια αναισθησία και εδώ πέρα. μάλλον επειδή δεν είδατε την εικόνα; ποιος ξέρει. 

δηλαδή αν κάποιος το χτύπησε και το σκότωσε, αν κάποιος το σκότωσε εσκεμμένα, πρέπει να το αφήσω έτσι σαν σκουπίδι και να μην ειδοποιήσω κανέναν, όπως έκαναν και όλοι που περνούσαν από εκεί δηλαδη; γιατί; επειδή το γατάκι δεν τα κατάφερε; ή επειδή είναι μόνο ένα γατί και δεν έχει την αξία της ανθρώπινης ζωής; 

δε θα μπορούσα να αφήσω μια ψυχή έτσι όταν φαίνεται ξεκάθαρα ότι το χτύπησαν. Να ελέγξουν με ποιον τρόπο χτυπήθηκε από τις κάμερες και να πάει στον διάολο οποίος το έκανε. 

η ζωή για το γατάκι τελείωσε, αλλά ο σκατάνθρωπος που το σκότωσε δυστυχώς ζει ακόμη 

• Like 5

36 λεπτά πριν, paoke9 είπε

χτυπήθηκε από τις κάμερες και να πάει στον διάολο οποίος το έκανε. 

η ζωή για το γατάκι τελείωσε, αλλά ο σκατάνθρωπος που το σκότωσε δυστυχώς ζει ακόμη 

Αντι να χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς που δεν σε τιμουν σαν άνθρωπο βρες την φιλοζωική της περιοχης σου και θα το αναλαβουν αυτοι......

Καταλαβαίνω ότι έχεις καλές προθέσεις και θέλεις να βοηθήσεις αλλά οι βλέψεις σου δεν είναι εντός πραγματικότητας.

Ένα νεκρό ζώο που βρέθηκε στον δρόμο κατά 99% είναι από τροχαίο ατύχημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει κανείς να το διερευνήσει, και μάλλον δικαίως.

Το 1% που περισσεύει δυστυχώς αντιστοιχεί σε κάποιους υπανθρώπους που το κάνουν επίτηδες. Σε αυτή την περίπτωση είμαι σαφώς υπέρ στο να γίνει αστυνομική έρευνα με κάθε διαθέσιμο μέσο ώστε να βρεθεί ο ένοχος και να του επιβληθεί βαρύτατη ποινή, και όχι μόνο χρηματική. Ας μην ξεχνάμε ότι όσοι βλάπτουν ζώα έχουν τεράστιες πιθανότητες να κάνουν κάτι παρόμοιο και σε ανθρώπους.

Όμως όταν βλέπεις ένα ζώο στον δρόμο που στατιστικά μιλώντας είναι σχεδόν βέβαιο ότι έγινε από τροχαίο, ή σκύλο (εκτός αν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για κακόβουλη ενέργεια) τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το αφήσεις πίσω και να το ξεχάσεις

20 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Καταλαβαίνω ότι έχεις καλές προθέσεις και θέλεις να βοηθήσεις αλλά οι βλέψεις σου δεν είναι εντός πραγματικότητας.

Ένα νεκρό ζώο που βρέθηκε στον δρόμο κατά 99% είναι από τροχαίο ατύχημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει κανείς να το διερευνήσει, και μάλλον δικαίως.

Το 1% που περισσεύει δυστυχώς αντιστοιχεί σε κάποιους υπανθρώπους που το κάνουν επίτηδες. Σε αυτή την περίπτωση είμαι σαφώς υπέρ στο να γίνει αστυνομική έρευνα με κάθε διαθέσιμο μέσο ώστε να βρεθεί ο ένοχος και να του επιβληθεί βαρύτατη ποινή, και όχι μόνο χρηματική. Ας μην ξεχνάμε ότι όσοι βλάπτουν ζώα έχουν τεράστιες πιθανότητες να κάνουν κάτι παρόμοιο και σε ανθρώπους.

Όμως όταν βλέπεις ένα ζώο στον δρόμο που στατιστικά μιλώντας είναι σχεδόν βέβαιο ότι έγινε από τροχαίο, ή σκύλο (εκτός αν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για κακόβουλη ενέργεια) τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το αφήσεις πίσω και να το ξεχάσεις

μου φάνηκαν παράξενα τα χτυπήματα που είχε και οι τρύπες σε σειρά στο δέρμα του, δεν ήταν σε δρόμο, σε ένα στενό πεζοδρόμιο δίπλα από διπλό δρόμο. Να το πήραν από τον δρόμο και να το άφησαν εκεί; δε ξερω. Δεν έχουμε σκύλους αδέσποτους στην περιοχή καθόλου εδώ και χρόνια, έχουν εξαφανιστεί όλοι. χτυπημένο μου φάνηκε και όχι πατημένο από αυτοκίνητο. 

έχει και άλλες γάτες αρκετά πιο πέρα αλλά αυτές ποτέ δεν τις έχω δει επιθετικές ούτε καν όταν τρώνε και μοιράζονται το φαγητό με άλλες χωρίς πρόβλημα. Καμία δεν έχει πληγές. Όλες μια χαρά πέρα από κάτι τσιμπούρια και η μία υγρό στο μάτι κάτι. Περνάει περιστέρι δίπλα, ούτε πτοούνται, να σκότωσαν δικό τους;  

3 ώρες πριν, filipprin είπε

Μου έχει τύχει σε ερώτηση προς το τμήμα δασών και πρασίνου του Δήμου Αθηνών, να λάβω απάντηση το Σάββατο. Τώρα να ήταν στην δουλειά Σάββατο το θεωρώ απίθανο, μάλλον ο αρμόδιος υπάλληλος είχε πρόσβαση από το σπίτι του στο email του τμήματος του Δήμου και μου έστειλε την απάντηση. 

Όσον αφορά τώρα τον ts. Δεν μας είπε αν ψάχνει τρόπο ταφής η να κινηθεί νομικά για το αν κάποιος σκότωσε το γατάκι. Αν έχει κοντά του κανένα οικόπεδο χωρίς σπίτι με χώμα, ας πάει το βράδυ να σκάψει να το αποθέσει εκεί. 

3 λεπτά πριν, paoke9 είπε

δυστυχώς πιστεύω ότι κάποιος το χτύπησε. ελπίζω να βρω την φιλοζωική αύριο.

Από τον Δήμο μην περιμένεις τίποτα. Η φιλοζωική θα σου ζητήσει να κάνεις μήνυση κατά αγνώστου. Αν υπάρχουν κάμερες εκεί κοντά μπορεί να τις ζητήσει η αστυνομία. 

3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μου έχει τύχει σε ερώτηση προς το τμήμα δασών και πρασίνου του Δήμου Αθηνών, να λάβω απάντηση το Σάββατο. Τώρα να ήταν στην δουλειά Σάββατο το θεωρώ απίθανο, μάλλον ο αρμόδιος υπάλληλος είχε πρόσβαση από το σπίτι του στο email του τμήματος του Δήμου και μου έστειλε την απάντηση. 

Όσον αφορά τώρα τον ts. Δεν μας είπε αν ψάχνει τρόπο ταφής η να κινηθεί νομικά για το αν κάποιος σκότωσε το γατάκι. Αν έχει κοντά του κανένα οικόπεδο χωρίς σπίτι με χώμα, ας πάει το βράδυ να σκάψει να το αποθέσει εκεί. 

υπάρχει άρθρο που προβλέπει για την ταφή των ζώων από τους δήμους. τώρα Αν το τηρούν ή τα πετάνε στα σκουπίδια, δεν ξέρω. μου είπαν να πάρω αύριο το πρωί. Θα ήθελα να ελεγχθεί αν κάποιος το χτύπησε. Είναι εργοστάσιο απέναντι, έχει σίγουρα κάμερα στην πόρτα. 

να πάρω μόνο φιλοζωική και όχι τον δήμο πάλι; 

3 λεπτά πριν, paoke9 είπε

υπάρχει άρθρο που προβλέπει για την ταφή των ζώων από τους δήμους. τώρα Αν το τηρούν ή τα πετάνε στα σκουπίδια, δεν ξέρω. μου είπαν να πάρω αύριο το πρωί. Θα ήθελα να ελεγχθεί αν κάποιος το χτύπησε. Είναι εργοστάσιο απέναντι, έχει σίγουρα κάμερα στην πόρτα. 

Έλεγχος μόνο με δική σου μήνυση η μέσω φιλοζωικης. Πάρε τους αύριο να δεις τι θα σου πουν. 

2 λεπτά πριν, paoke9 είπε

Για αρχη,βγαλε μια φωτο,οχι με πολυ φως,ετσι ωστε να μη φαινονται τα χτυπηματα-τρυπηματα,αλλα να μπορει να αναγνωριστει στο περιπου απο καποιον που ισως το γνωριζει.
Ανεβασε το σε ομαδες της περιοχης σου,αγγελιες κτλ,ή ζητα απο καποια φιλοζωικη επισης της περιοχης σου.

Σκοπος,να ενημερωθει ο ιδιοκτητης,ή εστω οποιος μπορει να το προσεχε,να το ταιζε και τωρα να το ψαχνει.
Προσπαθησε να αγνοησεις τα σχολια παραπανω,τα παιδια δεν εχουν καμια σοβαροτητα,σαν ανθρωποι,οπως αποδειχθηκε.

Αν θεωρείς ότι κάποιος το έκανε ηθελημένα, τότε κακώς ασχολείσαι με δήμο κλπ.

Πας και κάνεις καταγγελία στην αστυνομία.

Έχω την αίσθηση ότι όσα περιστατικά ακούμε κατά καιρούς κακοποίησης ζώων που οι δράστες συνελήφθησαν και έφαγαν βαρβάτο πρόστιμο κλπ, ήταν περιπτώσεις όπου εξ αρχής ήταν εμφανές πως έγινε, ή είχε καταγραφεί σε βίντεο. Το τελευταίο όπως έχουμε δει όλοι σε αναρίθμητες περιπτώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Αν έχει πιάσει κάτι η κάμερα τότε καλώς. Επίσης μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές η αστυνομία ασχολήθηκε αφού το εκάστοτε βίντεο πήρε δημοσιότητα στα social ή/και mainstream media. Οπότε έχε και αυτό υπόψη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...